Şimdi Ara

Askere tekrar gitmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şubatta askerden geldim ama tekrar gitmek ve kalmak istiyorum, eski görevimi yapmak istiyorum, bu konuda yapabileceğim bir şey var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Keşke gelmeseydim, çok pişmanım. Kışlanın şartları ne kadar çekilmez de olsa yemin ederim keşke kalsaydım diyorum...

• Er miydin yedek subay/astsubay mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt
    Er

• Bence vardır ya
    Gönüllü er olma falan
    Hiç araştırmadım
    Yalnız bu gidişinde ırak sınırına atarlar haberin olsun çünkü orası aktif bölge

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt
    Hocam sözleşmeli er gibi değilde eski kışlamda tekrar eski komutanımın askeri olmak istiyorum, revirciydim çok memnundum halimden. Kendisiyle iletişim kurmalı mıyım sizce?

• Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt

O şekilde alacaklarını sanmam

Memurdan bile daha "atanma" usulüdür bence

Yani sen bir de artık tecrübeli er falan sayılırsın biraz daha "ameleliği fazla" işlere verebilirler

Tabi ben bunları tamamen "atmasyon" yazıyorum içeriden bilgi değil

Kişisel olarak telefon numarası varsa sende bir ara istersen neler yapılır söyler en net şekilde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazın Askere Gitmek
    5 yıl önce açıldı
    Amerikaya gitmek istiyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    2. 6 ay falan sormadilar mi?ayni yerde 6 ay daha devam ederdin,diger turlu baska sansin yok artik anca uzman cavus,astsubay/subay vs olacan ayni yere atanacan vs.

• Hocam sordular memleket hasretinden gelmek istedim ama şimdi biraz sivil hayatı da tekrar değerlendirme şansım olunca gerçekten orayı benimsedim gibi hissediyorum çok rahattım ve sağlıklı dinç hissediyordum. Şu an her gün yorgun ve tükenmiş hissediyorum hiçbir şeyden haz etmiyorum...

• Kahrolsun serbest piyasa!

İzin alir gelirdin 2. 6 ayi yaparken tabi gecmis gitmis, neyse gecer bir sure sonra bi hisler.
    Bende geleli 3-4 ay oldu benzer hislerdeydim gelince bosluk hissi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 13 Mart 2025; 19:17:51 >
  • alımları takip etcen hocam

• Normaldir askerden gelince herkeste böyle boşluk hissi olur. İşsizsin muhtemelen. İş bulunca geçer. Bir an önce çalışmaya bak. Askere tekrar gidebilir miyim sorusunu trollüğüne sorduğunu düşünüyorum ama gene de cevap verelim terhis olduktan sonra tekrar silah altına alınmazsın. Tekrar askere dönmenin yolu, sözleşmeli er, uzman erbaş, astsubay, subay gibi alımlara başvurarak meslek olarak dönmek yönünde olur.

Sözleşmeli er hariç, diğer rütbeli personellerden olabilmen için dış kaynaktan alımlara başvurman lazım, bu şekilde giriş yapabilmen için KPSS'ye girmen gerekiyor. Sözleşmeli er için KPSS şartı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHF_Viper -- 13 Mart 2025; 21:27:22 >
  • Kpssden girebilirsiniz hocam alımları takip edin

• askerlik hizmeti bitince tekrar askere alınamazsın. anca dışardan sınavlara girip rütbeli personel olarak girebilirsin. uzmanlık, ast veya subaylık sınavlarına gir o şekilde devam et. ama er gibi olamazsın, er olduğun zaman herşey ayağına gelir ama rütbelide sorumluluğun çok olur. o yüzden sivil hayatından devam et derim.

Seviosan git konuş bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.