Çok sıcak veya çok soğuk havalarda, dışarda yürüsen bile zor gelebilir, böyle bir ortamda herhangi bir eğitim veya ot yolma çalışması zor gelir tabiki. Bazıları bunun 5-10 kat zorluğuna katlanıyor, onu hatırlayınca kolaylaşır belki. |
Askere tekrar gitmek istiyorum (2. sayfa)

-
-
hocam amacım zorluktan kaçmak ya da kimseyle zorlukları yarıştırmak değil. yani her seferinde bunu söylemek istemiyorum ama bazen zorla söyletiyorlar okuduğum okulun zorluklarını ben biliyorum gelecekte ne kadar zor bir meslek hayatımın olacağını da. bunun için revirci olmayı sormuştum aslında ama cevap alamadım. ha gideceğim birlikte benim gibi kaç tane tıpçı ya da doktor olacağız bilmiyorum seçilir miyim onu da bilmiyorum. sadece yaz sıcaklarında revirci olmak gibi bi şansım varken bunu kullanayım mı diye sormuştum normal eğitimlere kıyasla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 2 Nisan 2025; 12:59:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürekli koşuşturmacalı bir revircilikten bahsetmiyorsak, yine revirci ol elbette.
Değil ise gerek yok.
-
koşuşturmacalı olup olmayacağını bilmiyorum. havalar sıcak olacağı için sıcaktan bayılanlar dışında pek koşuşturmaca olmaz gibi hissediyorum, doğru mu düşünüyorum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işsizlikten mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X