Amerikaya gitmek istiyorum
-
-
Yazın marmarise bodruma gidip plajda 50+ yaş obez bi amerikan çıtır buluyosun 1 bira ısmarla bir iki iltifat et akşamına da sağlam performans sergile seni alıyo götürüyo nikahı basıyo vatandaşlık alıyosun hayırlı olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
amerika size gelsin hocam yorgun olan sizsiniz
-
Yani Amerikalı biriyle evlenirsem gitmem kolay o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elinde Amerikada iş yapacak meslek yoksa ve İngilizcen çok iyi değilse boşa hayal kurma.
-
Bulaşık yıkasa bile iyidir
Internette bi platformda bi amerikaliyla arkadas ol , şansın varsa seni oraya transfer eder
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abd yaşamak için aylık 2500-3000 usd yeterli
200 usd 1 aylık market ihtiyacı
800 usd kira parası
100 usd fatura
500 usd arac taksidi
Pansiyon gibi yerlerde kalıp toplu taşıma kullansak
İyi fırsat gerekiyor, eğitim şansı, iş şansı ya da anlaşılırsa insan şansı gerekli, büyük çaba ve efor gerekiyor. Kenarda iş görecek para, iyi seviyede İngilizce lazım, dil işi çözülür, para, olanak, kabul edilmeye uygunluk gerekli insana, her süreç için koşturmak lazım. Kafaya koyan bu hayat, göçmenlik için çok koşturmalı, çabalamalı, toplayabildiği parayı toplamalı. Güzel para kazanılabilir, kazanılıyor, evet ama ABD ucuz ülke değil, orada olana para harcatır. Rahat edebilmek isteniyorsa güzel bir yaşam seviyesine gelinmeli, insanların fırsatı çok olsa da düzgün, oldu diyebileceğimiz noktaya gelmek mesele, uğraştırıcı. Avrupa'da da şartlar hoş fakat tutunma, yerleşme koşulları farklı değil. Bolca kazanmak, güzel hayat kurabilmek elzem, bunlar gerçekleşirse rahat edilir. Ülkeler bize benzemiyor, biz teşneyiz herkesi almaya fakat ülkelerin yönetimleri işi, süreci zorlaştırıyor, o da ayrı mesele. Ben de şans arıyorum Kanada, İngiltere, Almanya, İsviçre, İtalya, Çek Cumhuriyeti için, doğrusu artım yok, avantajım yok, büyük hayal kurmuyorum, artı yaratmak önemli detay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 24 Kasım 2024; 20:50:2 >
-
ALLAH im beni bu ülkeden kurtarsın burada refah yok
Amerika'ya kimse bulaşık yıkamak için gitmez. Yeni bir hayat kuruyorsun. Hedefin bulaşık yıkamak mı. Bir hayat kuracaksan bu planlı ve mantıklı bir şekilde olur. Şans oyunu değil bu ya tutarsa.
-
türkiye'de tutunamayan biri abd'de homeless olur.
-
Ab ve avrupaya gitmeniz için garanti iki seçenek var. Ya yetenekleriniz doğrultusunda aranan kişi olacaksınız yada evlilik yolu. Diğer türlü gitmeniz sağlıklı süreç değildir. Örnek alabileceğiniz tlc de illa ki denk gelmişsindir türkçe konuşmayı bilmeyen mürsel bile gidebildi. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum
Bulaşık yıkamak hedefiyle gitsin diyen yok. Bulaşık yıkasa bile yani en kötü iş ve şartlar bile buradaki durumuna nazaran iyidir manasında dedim.
Kaldı ki oraya vardıktan sonra her şey planladığın gibi de olmayabilir. Daha kötüsüne de hazırlıklı olmak lazım.
Adamın buradaki hayatını bilmiyorsun. Bulaşık yıkamak buradaki hayatından iyi olmayabilir. O tür işleri herkes kaldıramaz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
amerika size gelsin hocam yorgun olan sizsiniz |
Benzer içerikler
- istanbulda mantar toplanacak yerler
- ankara mamak en iyi mahallesi
- sağ kolum kalp gibi atıyor neden
- muhabbet kuşuna öğretilecek kelimeler
- yavru kedi ısırığı kuduz yapar mı
- exxen de neler var
- penis nakli
- suudi arabistan
- google çizim yap
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X