Şimdi Ara

Amerikaya gitmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 27 bu ülkeden nefret ediyorum yıldım artık hayatımın geri kalanını burada heba etmek istemiyorum

Nasıl abd ye giderim orada bulurum fikri olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazın marmarise bodruma gidip plajda 50+ yaş obez bi amerikan çıtır buluyosun 1 bira ısmarla bir iki iltifat et akşamına da sağlam performans sergile seni alıyo götürüyo nikahı basıyo vatandaşlık alıyosun hayırlı olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • amerika size gelsin hocam yorgun olan sizsiniz  

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

Yani Amerikalı biriyle evlenirsem gitmem kolay o zaman

• BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elinde Amerikada iş yapacak meslek yoksa ve İngilizcen çok iyi değilse boşa hayal kurma.

• Why Shy kullanıcısına yanıt

Bulaşık yıkasa bile iyidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amerikaya gemi ile gitmek
    9 yıl önce açıldı
    Üniversiteye gitmek istemiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Internette bi platformda bi amerikaliyla arkadas ol , şansın varsa seni oraya transfer eder

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abd yaşamak için aylık 2500-3000 usd yeterli

200 usd 1 aylık market ihtiyacı

800 usd kira parası

100 usd fatura

500 usd arac taksidi

• BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt

Pansiyon gibi yerlerde kalıp toplu taşıma kullansak

• İyi fırsat gerekiyor, eğitim şansı, iş şansı ya da anlaşılırsa insan şansı gerekli, büyük çaba ve efor gerekiyor. Kenarda iş görecek para, iyi seviyede İngilizce lazım, dil işi çözülür, para, olanak, kabul edilmeye uygunluk gerekli insana, her süreç için koşturmak lazım. Kafaya koyan bu hayat, göçmenlik için çok koşturmalı, çabalamalı, toplayabildiği parayı toplamalı. Güzel para kazanılabilir, kazanılıyor, evet ama ABD ucuz ülke değil, orada olana para harcatır. Rahat edebilmek isteniyorsa güzel bir yaşam seviyesine gelinmeli, insanların fırsatı çok olsa da düzgün, oldu diyebileceğimiz noktaya gelmek mesele, uğraştırıcı. Avrupa'da da şartlar hoş fakat tutunma, yerleşme koşulları farklı değil. Bolca kazanmak, güzel hayat kurabilmek elzem, bunlar gerçekleşirse rahat edilir. Ülkeler bize benzemiyor, biz teşneyiz herkesi almaya fakat ülkelerin yönetimleri işi, süreci zorlaştırıyor, o da ayrı mesele. Ben de şans arıyorum Kanada, İngiltere, Almanya, İsviçre, İtalya, Çek Cumhuriyeti için, doğrusu artım yok, avantajım yok, büyük hayal kurmuyorum, artı yaratmak önemli detay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 24 Kasım 2024; 20:50:2 >

• ALLAH im beni bu ülkeden kurtarsın burada refah yok

• Muhafız. kullanıcısına yanıt

Amerika'ya kimse bulaşık yıkamak için gitmez. Yeni bir hayat kuruyorsun. Hedefin bulaşık yıkamak mı. Bir hayat kuracaksan bu planlı ve mantıklı bir şekilde olur. Şans oyunu değil bu ya tutarsa.

• türkiye'de tutunamayan biri abd'de homeless olur.

• Ab ve avrupaya gitmeniz için garanti iki seçenek var. Ya yetenekleriniz doğrultusunda aranan kişi olacaksınız yada evlilik yolu. Diğer türlü gitmeniz sağlıklı süreç değildir. Örnek alabileceğiniz tlc de illa ki denk gelmişsindir türkçe konuşmayı bilmeyen mürsel bile gidebildi. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum

• Why Shy kullanıcısına yanıt

Bulaşık yıkamak hedefiyle gitsin diyen yok. Bulaşık yıkasa bile yani en kötü iş ve şartlar bile buradaki durumuna nazaran iyidir manasında dedim.

Kaldı ki oraya vardıktan sonra her şey planladığın gibi de olmayabilir. Daha kötüsüne de hazırlıklı olmak lazım.

• Muhafız. kullanıcısına yanıt

Adamın buradaki hayatını bilmiyorsun. Bulaşık yıkamak buradaki hayatından iyi olmayabilir. O tür işleri herkes kaldıramaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.