< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Amerikaya gitmek istiyorum (2. sayfa)
-
-
Valla bıraksalar demek ki dünyanın yarısı amerikaya gidecek. kimse amerikayı sevmez ama herkes amerikada yaşamak ister.
-
Benim kardeşim her yere vize aldı, o bile Amerika'dan ret aldı. Zor işler. Greencard olayı biraz da şans işi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Norveç Amerika'dan daha iyi bir tercih.
-
Şuan Los Angeles'ta yaşıyorum. Youtube ve Instagramdan gördüğünüz videoları kanmayın derim. Ben de aynı şeyi yaptım, dil okulu ile gelip ne iş olursa yapar bir şekilde geçinirim dedim. Çalışma iznin olmadığı için hiçbir yer sana iş vermiyor, kaçak bir şekilde çalışman gerekli, çok büyük stres. Kaçak yapabileceğin işler belli Vasıfsız bir olduğu ve herkes yapabildiği için senden her sene en az 500 bin tane daha geliyor. Lisans mezunu olduğum için yüksek lisans yapmaya başladım. Umarım 2025 Mayıs ayında bitirip daha sonrasında doktoraya başlayacağım. Eğer ilk yılımda dil okulundan sonra yapacak bir planım olmasaydı dayanamaz geri dönerdim. Psikolojik olarak gerçekten çok zorluyor, arkadaşların, ailen hepsi geride kaldığı için. Belki ben onlara çok bağlı olduğum için daha fazla zorlanmış olabilirim ama genel gördüğüm herkes bu şekilde. Vatandaşlığa geçmek yada oturum almak(green card) çok zor avrupaya kıyasladığıında. Avrupa alternatiflerini değerlendirmek bir çok genç arkadaş için daha uygun olabilir. Bir de maddi yönü var tabii ki. Cebinde 10 bin dolardan aşağı bir miktar ile gelirsen çok hızlı tükenirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParadoxL -- 3 Aralık 2024; 14:18:59 >
-
kacak kalirken yuksek lisans nasil yapiyorsunuz hocam? kayitta veya resmi islemlerde sorun olmuyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öğrenci vizem var ancak çalışma izni yok öğrenci vizesinde. Doğal olarak kaçak olarak çalışmak gerekiyor.
-
anladim. ben vize de yok sanmistim. benim bir arkadas da dil okuluna gidip ayni sekilde houston ve NY'da calismisti ama 2 yil kaldi tabi onun vize de yoktu.
Vize varsa gidiyorsun ilticaya basvuruyorsun yoksa meksikadan kacak giriyorsun ilticaya basvuruyorsun ama trumptan sonra isin zor sen kanadaya git
Avrupa'ya gitmek amerika'ya gitmekten daha kolay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X