Şimdi Ara

Ucuzbudur.com / GND Bilişim güvenilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
16.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gnd bilgisayar firmasından ps3 konsol alacağım. Reklamlarını görüyorum sürekli ancak bu firmadan daha önce alışveriş yapan var mı? Güvenilir bir şirket mi? paylaşırsanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanhak -- 1 Şubat 2013; 15:44:55 >

• dostum ps3 ümü oradan aldım destekleri süper piyasaya göre fiyatları da çok iyi.. Oyun çıktıkça oradan takip ediyorum ucuzbudur.com diye bir siteleri var sitelerindeki fiyatlar daha uygun oluyor. güvenle alışveriş yapılacak bir firma.. sana xbox almanı tavsiye ederim sadece oyun için konsol alacaksan.. ps3 de bluray olayı güzel xbox da da kinect olayı süper oyuncuysan bence xbox al.. bende araştırdım ama geç oldu ps3 aldık.. kinect almayı düşünüyorum şu an..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SefaKORMAN

dostum ps3 ümü oradan aldım destekleri süper piyasaya göre fiyatları da çok iyi.. Oyun çıktıkça oradan takip ediyorum ucuzbudur.com diye bir siteleri var sitelerindeki fiyatlar daha uygun oluyor. güvenle alışveriş yapılacak bir firma.. sana xbox almanı tavsiye ederim sadece oyun için konsol alacaksan.. ps3 de bluray olayı güzel xbox da da kinect olayı süper oyuncuysan bence xbox al.. bende araştırdım ama geç oldu ps3 aldık.. kinect almayı düşünüyorum şu an..

hocam dediğin gibi xbox aldım kinetik paketli. Xbox tavsiye ettiğin iyi olmuş evdeki herkesi fena sardı :) Sen henüz almadıysan imkanında varsa hemen al gerçekten çok keyifli
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanhak

quote:

dostum ps3 ümü oradan aldım destekleri süper piyasaya göre fiyatları da çok iyi.. Oyun çıktıkça oradan takip ediyorum ucuzbudur.com diye bir siteleri var sitelerindeki fiyatlar daha uygun oluyor. güvenle alışveriş yapılacak bir firma.. sana xbox almanı tavsiye ederim sadece oyun için konsol alacaksan.. ps3 de bluray olayı güzel xbox da da kinect olayı süper oyuncuysan bence xbox al.. bende araştırdım ama geç oldu ps3 aldık.. kinect almayı düşünüyorum şu an..

hocam dediğin gibi xbox aldım kinetik paketli. Xbox tavsiye ettiğin iyi olmuş evdeki herkesi fena sardı :) Sen henüz almadıysan imkanında varsa hemen al gerçekten çok keyifli

Alıntıları Göster
    Güvenli mi ben de tam bunu sorcaktım

• quote:

Orijinalden alıntı: Yumuşak Ğ

Güvenli mi ben de tam bunu sorcaktım

ben xbox 'ı aldım sorunsuz bir şekilde sonradan alışverişlerimde oldu sıkıntısız.. ve ilgileniyorlar kurulumuna kadar destek veriyorlar tavsiye ederim
  • Oyunlar sudan UCUZ PS3 Ucuz ve Oyunlarda çok ucuz Ucuzbudur'da bütün ürünler GND Bilişim tarafından satılıyor sanırsam güvenilirmi dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Oyunlar sudan UCUZ PS3 Ucuz ve Oyunlarda çok ucuz Ucuzbudur'da bütün ürünler GND Bilişim tarafından satılıyor sanırsam güvenilirmi dostlar

herhalde ucuzbudur.com dan aldığım 15 oyunu bulmuştur daha hiç sıkıntı yaşamadım aynı gün kargoya teslim ediyorlar sıkıntı yok güvenebilirsin. bazı oyunların fiyatı 2. ellerden dahi daha ucuz . gelen oyunların hepside sıfır jelatinli..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Oyunlar sudan UCUZ PS3 Ucuz ve Oyunlarda çok ucuz Ucuzbudur'da bütün ürünler GND Bilişim tarafından satılıyor sanırsam güvenilirmi dostlar

herhalde ucuzbudur.com dan aldığım 15 oyunu bulmuştur daha hiç sıkıntı yaşamadım aynı gün kargoya teslim ediyorlar sıkıntı yok güvenebilirsin. bazı oyunların fiyatı 2. ellerden dahi daha ucuz . gelen oyunların hepside sıfır jelatinli..

Alıntıları Göster
    XBOX One alan var mı?
    http://www.ucuzbudur.com/xbox-one-kinect-hdmi-urun92265.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeosman -- 17 Ocak 2014; 16:44:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eeosman

XBOX One alan var mı?
    http://www.ucuzbudur.com/xbox-one-kinect-hdmi-urun92265.html

Alıntıları Göster
    Konuyu hortlatıyorum ama konu kirliliğinden iyidir. Ben kardeşime doğum gününde, son bir kaç aydır ilgisini çektiğini gördüğüm için xbox 360 almayı düşünüyorum. Araştırırken gnd bilişim adlı bir mağaza buldum. Ama güvenliği, garanti kapsamı hakkında aklımda soru işaretleri var (rgh modeli alacağım için). Ben ürünü kapıda ödeme ile alacağım. İç anadolu bölgesindeyim, gelirken bir hasar görürse bunu geri çevirebilir miyim ve kaç günde elimde olur?

Kusura bakmayın fazla soru sordum

• Ps3 alma bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Löpuah

Ps3 alma bence

Bana mıydı bu cevap hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erotero_134

quote:

Ps3 alma bence

konunun tarihine bakmadan konuyu açana demiştim
  • quote:

quote:

quote:

Ps3 alma bence

Alıntıları Göster
    ben ordan xbox 360 kolu almıstım pc ıcın alısverıs sorunsuz gecmıstı 1 gunde elımde oldu.sımdı ses sısteme ıhtıyacım var ama orda aradıgım fıyatta yok :(

• quote:

quote:

quote:

Ps3 alma bence

Alıntıları Göster
    GND bilişimden bire bir alışverişim olmadı ama devamlı müşterisi olan arkadaşım memnun.Ayrıca yazıldığı gibi adamlar dürüst satıcı.Yanlız kargoda oluşacak hasarlar onları bağlamaz.Muhtemelen birşey de olmaz zaten.

• Konuyu canlandiralim
    Arkadaslar bu site den ps4 almayi düşünüyorum çünkü fiyati çok uygun. Ama ürünün garantisi kalitesi konusunda biraz endiselerim var bu kadar ucuz olduğu için. Ne dersiniz sizce ne yapmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pkm

Konuyu canlandiralim
    Arkadaslar bu site den ps4 almayi düşünüyorum çünkü fiyati çok uygun. Ama ürünün garantisi kalitesi konusunda biraz endiselerim var bu kadar ucuz olduğu için. Ne dersiniz sizce ne yapmalı?
    arkadaşlar bu siteden xperia z3 aldım birkaç gün önce. teşhir ürünü gönderdiler sanıyorum. ilk önce telefonun alttaki hoparlörü çalışmadığını farkettim. detaylı incelediğimde kılcal çizikler olduğunu gördüm. yarın iade işlemi için görüşeceğim ürünü alalı 3 gün oldu henüz. zorluk çıkarırlarsa dava açacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ottiismp

arkadaşlar bu siteden xperia z3 aldım birkaç gün önce. teşhir ürünü gönderdiler sanıyorum. ilk önce telefonun alttaki hoparlörü çalışmadığını farkettim. detaylı incelediğimde kılcal çizikler olduğunu gördüm. yarın iade işlemi için görüşeceğim ürünü alalı 3 gün oldu henüz. zorluk çıkarırlarsa dava açacağım.

Sonuç ne çıktı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

quote:

Sonuç ne çıktı ?

Alıntıları Göster
    telefonu 26.10.2015 günü önce siteden yetkiliyle ve sonra numarasını aldığım tedarikçi firma yetkilisiyle görüşerek direkt tedarikçi firmaya gönderdim. tedarikçi firmadan bugün aradılar. ürünün beyaz modelinin ellerinde olduğunu istersem hemen gönderebileceklerini, siyah modeli ellerinde olmadığı için beklemem gerektiğini bildirdiler. ben siyah modeli olsun diye iki gün daha bekleyeceğim iki günün nihayetinde siyah gönderilmezse ücret iadesi talep edeceğim. henüz işlemim sonuçlanmamakla birlikte. gördüğüm kadarıyla ilgililer. şikayetvar.com adresine de konuyla ilgili bir mesaj bıraktım. onun ardından hem site hem tedarikçi yetkilileri tekrardan aradılar. tedarikçiyi de siteyi de suçlamak istemiyorum ama bu telefon bana gönderilmeden önce gerekli testlerden geçmiş kontrolleri yapılmış olarak gönderilmeliydi. firmadan ilk defa alışveriş yaptığımdan dolayı biraz afalladım. yaklaşık 10 yıldır internet üzerinden alışveriş yapıyorum ilk defa böyle bir durumla karşılaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottiismp -- 27 Ekim 2015; 21:12:28 >

• quote:

telefonu 26.10.2015 günü önce siteden yetkiliyle ve sonra numarasını aldığım tedarikçi firma yetkilisiyle görüşerek direkt tedarikçi firmaya gönderdim. tedarikçi firmadan bugün aradılar. ürünün beyaz modelinin ellerinde olduğunu istersem hemen gönderebileceklerini, siyah modeli ellerinde olmadığı için beklemem gerektiğini bildirdiler. ben siyah modeli olsun diye iki gün daha bekleyeceğim iki günün nihayetinde siyah gönderilmezse ücret iadesi talep edeceğim. henüz işlemim sonuçlanmamakla birlikte. gördüğüm kadarıyla ilgililer. şikayetvar.com adresine de konuyla ilgili bir mesaj bıraktım. onun ardından hem site hem tedarikçi yetkilileri tekrardan aradılar. tedarikçiyi de siteyi de suçlamak istemiyorum ama bu telefon bana gönderilmeden önce gerekli testlerden geçmiş kontrolleri yapılmış olarak gönderilmeliydi. firmadan ilk defa alışveriş yaptığımdan dolayı biraz afalladım. yaklaşık 10 yıldır internet üzerinden alışveriş yapıyorum ilk defa böyle bir durumla karşılaştım.

sup

• quote:

Orijinalden alıntı: atilla-R

quote:

sup

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 31.10.2015 tarihinde tedarikçi firma ile görüştük yine siyah ellerinde olmadığı için beyaz istersem gönderebileceklerini ilettiler. iade yapılmasını talep ettim. kargo ile faturanın asıllarını göndermem istendi. bugün faturayı kargoya vereceğim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.