Arkadaşlar bu sene inşallah mezun olursam direkt askere mi gideyim yoksa 2022 kpss ye hazırlanıp ona girdikten sonra mı gideyim? Sizce hangisi mantıklı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kpss den önce mi askere gitmek mantıklı kpss ye girip askere gitmek mi?
-
-
Aynı durumdayim askerliği yapicam aradan çıksın gelince kpss işlerine girisicem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala kafa çalışıyorken gitmek en mantıklısı bence. 6 ay askerlik 6 ay dinlenme, kafa dağıtma derken 1 yıl kitaptan defterden uzak kalacaksın. En iyisi ilk kpss ye girmek olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben girip gitmiştim sonra gelip bir daha girdim
-
Iyi bir. Puan alacağını düşünüyorsan hazırlan git ama kazanırsan askerlik sorun olacak aslında en güzeli askerliği bir an önce çıkar aradan hem iş bulma açısından kafan rahat olur askerde zaten boş vakit olur orada da test falan çözersin bir şekilde hazırlık gibi olur
quote:
Orijinalden alıntı: yıgıdo5858
Aynı durumdayim askerliği yapicam aradan çıksın gelince kpss işlerine girisicem.bana da o mantıklı geliyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Magnets_Bitch
Hala kafa çalışıyorken gitmek en mantıklısı bence. 6 ay askerlik 6 ay dinlenme, kafa dağıtma derken 1 yıl kitaptan defterden uzak kalacaksın. En iyisi ilk kpss ye girmek olur.Aslında atanınca memurluk dondurulup askere gidilebiliyor zaten bu da mantıklı, karar veremiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: aLastis
Iyi bir. Puan alacağını düşünüyorsan hazırlan git ama kazanırsan askerlik sorun olacak aslında en güzeli askerliği bir an önce çıkar aradan hem iş bulma açısından kafan rahat olur askerde zaten boş vakit olur orada da test falan çözersin bir şekilde hazırlık gibi olurHocam ben Mayıs celbinde gitmeyi düşünüyorum sınav zaten Agustos - Eylül arası oluyor hazırlansam boşa gidecek
İlk önceliğin atanmak olmalı. Atandıktan sonra memur olacağın için askere gitsen de sorun olmaz çünkü tüm hakların devlet tarafından korunuyor. Özel firma olsa derim ki işten çıkarır, burun kıvır. Fakat benzer şey devlette olmaz. Birçok kadın memur olur olmaz hamile kalıyor. Kurum hiçbir şey yapamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 25 Mart 2021; 16:9:9 > -
Tamam askerde de sınava girebilirsin başvuruda sınav giriş yerini askerliğin olduğu yer seçersin
askerlikten dönünde 5-10 IQ düşebilir, o yüzden önce KPSS
-
Ben KPSS girdim öyle gittim. Askerdeyken tercih yapıp atandım. Dönünce başladım. Miss.
-
Askerde kpss sınavına girmek
Benimde tecil 09/22 da bitiyor kpss de 2022 nin 09/10 aylarında olur muhtemel bende kararsız kaldım önümüzdeki temmuz Ağustos ayında askere gidip gelsem Şubat mart gibi dönerim geriye 6 ay gibi zaman kalıyor kpss için yeterli olur mu ? Napsam sınava girip öyle mi gitsem 😒
quote:
Orijinalden alıntı: aLastis
Tamam askerde de sınava girebilirsin başvuruda sınav giriş yerini askerliğin olduğu yer seçersinAskerde sınava girebiliyor muyum hocam? Ben giremiyoruz sanıyordum
quote:
Orijinalden alıntı: scientiaİlk önceliğin atanmak olmalı. Atandıktan sonra memur olacağın için askere gitsen de sorun olmaz çünkü tüm hakların devlet tarafından korunuyor. Özel firma olsa derim ki işten çıkarır, burun kıvır. Fakat benzer şey devlette olmaz. Birçok kadın memur olur olmaz hamile kalıyor. Kurum hiçbir şey yapamıyor.
Memurluk dondurulup askere gidilebiliyor diye biliyorum ben de. O zaman dediğiniz gibi önce kpss daha mantıklı duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: yıgıdo5858
Benimde tecil 09/22 da bitiyor kpss de 2022 nin 09/10 aylarında olur muhtemel bende kararsız kaldım önümüzdeki temmuz Ağustos ayında askere gidip gelsem Şubat mart gibi dönerim geriye 6 ay gibi zaman kalıyor kpss için yeterli olur mu ? Napsam sınava girip öyle mi gitsem 😒Hocam ben 7/21 de mezun olcam 2 sene tecil hakkımız var ya, şimdi hesap yaptım önce Kpss girmek daha mantıklı. Şimdi Temmuz da okul bitse benim 2022 Kpss ye kadar çalışmaya vaktim oluyor, eğer atanırsam dondurup askere giderim, atanamazsam 03/2023 te Mayıs celbi için başvurup giderim. Atanamazsam bile 04-05-06 ayları / 2023 te askere gitsem sene sonuna kadar terhis olup yine 2024 Kpss ye çalışacak zaman bulabilirim. Yani askere seneye değil diğer sene gidersem hem 2022 hem 2024 kpss için vaktim kalıyor ama şimdi aradan çıksın dersem sadece 2024 kpss ye çalışabiliyorum. Şimdi hesaplayınca önce Kpss ye girmem daha mantıklı umarım anlatabilmişimdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Anladım hocam eyvallah
Benim zamanında açıktan okuyanlar falan hep sınava gittiler ehliyet sınavı olan össye girilecek hep gitti izin veriyor komutanlar çarşı izni gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- evli erkeklerde rüyalanma olur mu
- uzamax kullananların yorumu
- tüpraş mühendis maaşları
- atlet giymezsek ne olur
- boy uzaması nasıl durdurulur
- para sayma makinesi bim
- türk çay emojisi
- yeşil nasim
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X