< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ofis işi nasıl bulabilirim?

-
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şans ve yeni açılan bir bölüme girerek buldum ama insanlarla uğraşması aşırı zor. Kırsal, küçük bir kesimde masabaşı iş çalışıyorum ama kuralları anlatıyorum anlamıyorlar devletin yasaları var bu işlem böyle yapılmaz diyorum umursamıyorlar illaki işleri olacak. Çoğu bu kafada. Çoğu kaba ve kavgacı. Özel sektörde çalışırken bulaşıkçı olarak tamam çok zordu hem garsonluk hem temizlikçilik üç mesleği aynı anda yaptırdılar ama enazından insanlarla iletişim kurmuyordum, kavga çıkmıyordu. Gerçi bu özel sektörde çalışırken yaşadığım ilçe gelişmiş ve insanları medeniydi. Herneyse şimdi fiziksel zorluğum yok ama psikolojik olarak çok zorlanıyorum. İşsizken ben de siz gibi iş bulayım hemen çalışayım masabaşı diyordum ama işsizliğin de keyfini çıkarın bence. Yeni bir film bulun ya da oynamadığınız bir oyunu indirip takılın vakit öldürün. İş bulmak çok zor buluncada emin olun büyük ihtimal ben gibi busefer işten dert yanacaksınız. forumda birisi vardı masabaşı işte çalışıyordu bazen işinden çok sıkıldığını gitmek istemediğini söylerdi o zamanlar ona keşke ben de siz gibi iş bulabilsem derdim şimdi o gibi ben de dert yanıyorum hergün ama işsizlikten iyidir elbet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ofis işi psikolojiyi mahvediyor
kapalı bir alanda masanın başında her gün 8 saat geçirmek insanın içinde bir şeyleri öldürüyor
yine de deneyeceğim diyorsan linkedin'e bakabilirsin hocam
ofiste tüm gün oturmak, işten daha yorucu olabilir...
-
En azından onu da deneyim edeyim, amele olup amele gitmek istemiyorum... belki devam edebilirim.
Onlar meslek değil zaten, yoklukta yapılacak işler. Aksi olsa asgari ücret vermezler. Kim ömür boyu asgari ücretle çalışmak ister ki. Zaten belli bir zaman sonra bedensel aksaklıklar olmaya başlıyor. Kaldı ki herkes sürekli bir şeyler taşıyacak, sürekli bedenen çalışacak güçte kuvvette olmuyor yada sonradan olmuyor.
Bir şeyim yokken omuzumda kas yırtılması oldu, 1-2 senede geçmeye başlıyor derken bir zorlanmada yine oluyor tshirt bile zorla giyiyosun. Yani artık öyle bir işte çalışamam. Diğer taraftan şuan işsizim ödenmemiş faturalar var. Bende bilmiyorum nolucak
-
Hareketli iş, oturarak yapılan işten 1000 kat daha iyidir... Sadece oturarak basur, bel ve boyun fıtığı gibi 3 kara bela başına musallat olabilir.. İşte tüm gün oturmak bu kadar zararlı olabiliyor...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X