Şimdi Ara

İş Kurma fikirleri Ne iş yapabilirim(tavsiyeleriniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
8
Favori
25.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 28 yaşındayım İş Kurma düşüncem var ister reel ister online Ne işe yapabilirim her düşünce fikir değerlidir tavsiyelerinizi beklerim İl olarak Osmaniye ili Adana'nın komşusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineer1988 -- 13 Mayıs 2017; 23:46:34 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İş Kurma İpuçları: Kendi İşini Kur ve Finansal Özgürlüğe Kavuş

İşini kurmak, finansal özgürlük ve kişisel tatmin arayan birçok kişi için cazip bir seçenektir. Ancak, hangi işi kuracağına karar vermek zorlu bir görev olabilir. İşte seni başarıya yönlendirecek bazı iş kurma fikirleri:

Tutkularını Takip Et

Keyif aldığın ve seni motive eden bir şey yaparak işe başlamak önemlidir. Tutkularını işine dönüştürerek, çalışmaktan asla yorulmayacaksın ve işini başarmana yardımcı olacak bir itici güce sahip olacaksın.

Pazar Araştırması Yap

Ne tür bir iş kurmak istediğine karar vermeden önce kapsamlı bir pazar araştırması yap. Potansiyel müşteri kitlenin ihtiyaçlarını, rakiplerini ve sektör trendlerini anlaman gerekir.

Beceri ve Tecrübelerini Kullan

Zaten sahip olduğun becerilere ve tecrübelere odaklan. Bu, ne tür bir iş kurmak için en uygun olduğun konusunda sana fikir verebilir. Örneğin, güçlü bir iletişim becerine sahipsen, serbest yazarlık veya halkla ilişkiler gibi bir iş kurabilirsin.

Trendleri Takip Et

Mevcut piyasa trendlerini takip et ve bunlardan yararlanabileceğin fırsatları araştır. Örneğin, çevrimiçi eğitim veya e-ticaret gibi hızlı büyüyen sektörlerde iş kurmak düşünülmeye değer olabilir.

Küçük Başla

İşini kurarken büyük riskler almaktan kaçın. Küçük bir ölçekte başla ve zamanla işini büyüt. Bu, maliyetleri düşük tutmanı ve hatalarından ders almanı sağlar.

Finansman Seçeneklerini Keşfet

İşini kurmak için ihtiyacın olan finansmanı sağlamak için çeşitli seçenekler var. Kendi birikimlerini, kredi veya hibe kullanmayı düşünebilirsin.

Sabırlı ve Azimli Ol

İş kurmak zaman ve çaba gerektiren bir süreçtir. Pes etme ve sabırlı ol. Başarı, genellikle çok çalışmanın ve azmin sonucudur.

Bu ipuçlarını takip ederek, tutkularına uygun ve finansal hedeflerine ulaşmana yardımcı olacak başarılı bir iş kurabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dostum git turbolinea nın eczanesine ortak ol diyecektim ama baktım ciddi yazıyorsun,öncelikle hangi iş olursa olsun tecrübe gerektirir,yoksa tecrübeli bir çalışan veya ortak lazım.Ayrıca iş kurmak için yeterli sermaye gerekir,bize biraz ayrıntı verebilirsen sana yardımcı olmaya çalışırım..
  • www.koniks.com
    Koniks.com - Forumlar
    http://www.koniks.com/forum_default.asp?CAT_ID=15
  • Yeterli sermaye ve tecrübe varsa tahtakale açabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Yeterli sermaye ve tecrübe varsa tahtakale açabilirsin.

İstanbul tahtakale mi? ne üzerine?
  • İstanbul'da çok araç var ve oto yıkama en makulu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle35

Dostum git turbolinea nın eczanesine ortak ol diyecektim ama baktım ciddi yazıyorsun,öncelikle hangi iş olursa olsun tecrübe gerektirir,yoksa tecrübeli bir çalışan veya ortak lazım.Ayrıca iş kurmak için yeterli sermaye gerekir,bize biraz ayrıntı verebilirsen sana yardımcı olmaya çalışırım..

Öncelikle teşekkür ederim Pm gönderdim...

İnşaat Mühendisiyim Özel sektörde 3 farklı şirkette çalıştım mesleğimi yapmak istemiyorum.Onun dışında 1 iş olsun istiyorum uzun zaman severek yapabileceğim bir iş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineer1988 -- 13 Mayıs 2017; 23:45:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

İstanbul'da çok araç var ve oto yıkama en makulu :)

Osmaniye-merkezde fazlasıyla var lokanta cep telefoncu oto yıkama galerici emlakçı desen adım başı
  • Ben de işten istifa edip ticarete atılmayı çok istiyorum...

50 yüz arası sermaye ile ne yapılabilir acaba?

Adana içinde olabilecek işler.

Ayda iki üç bin arası kazanç iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Ben de işten istifa edip ticarete atılmayı çok istiyorum...

50 yüz arası sermaye ile ne yapılabilir acaba?

Adana içinde olabilecek işler.

Ayda iki üç bin arası kazanç iyi olurdu.

komşu ildenmişsiniz Adana güzel şehir gerçekten
  • Dönercilik!

Öncelikle bu okul bulmalısın, lise olsa daha iyi olur, bu okul dışardan yemeklere ses etmeyen bir okul olmalı. Bazı okullar dışarıdan yemeklere izin vermiyor. Sonra bu okula yakın hemde işlek bir yerde dönercilik yapmalısın.

Okulda yayılmak için geniş arkadaş grupları bulup onlara özel indirim vs yapabilirsiniz, bu şekilde okul içerisinde tercih edilen bir mekan olabilirsiniz. Eğer tabi güzel döner yapmak da gerekiyor.

Belki bir tercih olabilir sizin için

• quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulds

Dönercilik!

Öncelikle bu okul bulmalısın, lise olsa daha iyi olur, bu okul dışardan yemeklere ses etmeyen bir okul olmalı. Bazı okullar dışarıdan yemeklere izin vermiyor. Sonra bu okula yakın hemde işlek bir yerde dönercilik yapmalısın.

Okulda yayılmak için geniş arkadaş grupları bulup onlara özel indirim vs yapabilirsiniz, bu şekilde okul içerisinde tercih edilen bir mekan olabilirsiniz. Eğer tabi güzel döner yapmak da gerekiyor.

Belki bir tercih olabilir sizin için

teşekkür ederim ama fazla sayıda var
  • arkadaşlar gerçekten kararsızım tavsiye lazım
  • evet gerçekten tavsiye lazım
  • OTO ÜRÜNLERİNE MERAKIN VAR İSE DM AT ÇOK İYİ BİR TEKLİFİM VAR
  • arsa varsa 100 tavuk 5 küçükbaş hayvan al.Süt yumurta işine gir.
  • o var bu var kardeşim olmayan işi kim sana söylesin burdan 28 yaşına kadar herhangi bi meslekte uzmanlaşmadıysan sıfırdan tecrübesiz iş kurmanın sonu hayal kırıklığı olabilir benden sana tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

o var bu var kardeşim olmayan işi kim sana söylesin burdan 28 yaşına kadar herhangi bi meslekte uzmanlaşmadıysan sıfırdan tecrübesiz iş kurmanın sonu hayal kırıklığı olabilir benden sana tavsiye

senelerdir uzmanlaşıpta batanda çok bu çözüm değil tavsiyeniz için teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer77

quote:

o var bu var kardeşim olmayan işi kim sana söylesin burdan 28 yaşına kadar herhangi bi meslekte uzmanlaşmadıysan sıfırdan tecrübesiz iş kurmanın sonu hayal kırıklığı olabilir benden sana tavsiye

senelerdir uzmanlaşıpta batanda çok bu çözüm değil tavsiyeniz için teşekkür ederim..

Evet bende bilmediğin işe girme mantığından sıkılmaya başladım,iyice araştırdığın işe tüm sermayeni harcamadan gir,kazanırsan yüklen, kaybedersen tecrübe kazanırsın,bir sonraki denemen daha bilinçli olur,eğer öbür mantıkla gidersek piyasada sadece 3-5 esnaf kalır diye düşünüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle35

quote:

Orijinalden alıntı: engineer77

quote:

Evet bende bilmediğin işe girme mantığından sıkılmaya başladım,iyice araştırdığın işe tüm sermayeni harcamadan gir,kazanırsan yüklen, kaybedersen tecrübe kazanırsın,bir sonraki denemen daha bilinçli olur,eğer öbür mantıkla gidersek piyasada sadece 3-5 esnaf kalır diye düşünüyorum..

Öncelikle teşekkürler. Sonuçta Birşeylerle uğrasıp para kazanmak lazım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.