Şimdi Ara

2500Tl Macfit mi 6800tl Sports İnternational mı? Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankaradayım 2 ay spor salonuna yazılmak istedim
    Macfit cepa 2500tl aylık çekti(sadece fitness var salonda ekipman sayısı iyi makineler iyi)
    Sports international bilkent 6800tl aylık fiyat verdi burada 2 açık 2 kapalı havuz basket sahası fitness alanı vs var bunların fitness ekipmanları çokta iyi değildi açık havuz avantajı var.

Kararsız kaldım fitness ekipmanları macfitin daha iyiydi konumuda daha yakın ama milletin 600-1200 tl aralığına gittiği salona 2500 vermek absürt geldi
    Sports international bilkent de de fiyat absürt geldi evet sonuçta büyük bir kompleks açık kapalı havuzları var kesim olarakta daha kalbur üstü kesime hitap ediyorlar ki aile üyeliklerinde zaten kişi başı 2.5-4k ya denk geliyor bu fiyatı eder hakkı 2.5-4k aralığı bence ama 6800 dediğin 7k zaten aylık 7k spor salonuna vermek ne kadar mantıklı emin olamıyorum.

Sports un benim için avantajı açık havuzu gelip fitness kardiyo basketbol takılıp ardından havuzda takılıp havuz başında vakit geçirebilirim havuz başında kitap okumak uyumak vs gibi yani vaktimde boş olduğu için tesiste 3-4 saat belki daha fazla vakit harcayabilirim.
    Herşeye dehşet zam geldiği ve taşrada yaşayan birisi olarak bu fiyatlar normal mi değil mi ayrım yapamıyorum kazıklanmak istemem bu sektörden anlayan arkadaşlar değerlendirirse sevinirim

• Salon fiyatlari kafayi yemis
    Aylik 2500 ne la o paraya kendi aletlerimi toplarım yavas yavas
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Salon fiyatlari kafayi yemis
    Aylik 2500 ne la o paraya kendi aletlerimi toplarım yavas yavas
    385tl de ilk üyelik zımbırtısı var neredeyse 3k ya geliyor macfit bende anlamadım bu ne saçmalık.
    Diğeri için ne diyorsun hocam kompleks olan 7k absürt mü normal mi
  • TavukMemesi kullanıcısına yanıt
    Ne normali omg

Günlüğü 200 lirayi geciyo

Kafayı yemis bunlar kardes ikisine de kaydolma
  • bulunduğum küçük şehirde 3 aylık 700 tlye yazıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: YTÜ Ehm

bulunduğum küçük şehirde 3 aylık 700 tlye yazıldım

spor hevesim kaçtı
  • Sports International tabii. Ataköy Marina müşterisiydik uzunca biz. Yıkılacak oldu burası. Kaybettik güzelim alanı. Ankara'da Bilkent'teydi sanırım. Oranım da çok iyi olduğunu duymuştum. Bütçen sarsılmayacaksa Sports %100. Macfit'e gelen tipleri sevmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ankarada yaşadığım süre boyunca 3 sene sports international bilkente gittim. sports'dan daha iyi ve kaliteli bir spor salonu görmedim. ben başka yere asla gitmezdim. o zamanlar aylık üyelik yoktu yalnız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 3 Temmuz 2024; 9:55:3 >
  • Ankarada belediye tesisleri var onlara bak açık kapalı havuz spor 1500e 3 aylık kapatabileceğin tesisler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergin asistanı

Ankarada belediye tesisleri var onlara bak açık kapalı havuz spor 1500e 3 aylık kapatabileceğin tesisler.

bulamadım hocam ya internetten bakabiliyorum sadece bilmediğim için
  • TavukMemesi kullanıcısına yanıt

internetten bakarsan bulamazsın tabi internetten bakıyorsanda o tesisleri telefonla araman lazım fiyatları yazmaz nette ara fiyat al söylerler. Yakınlarında illa vardır.

• Sabah kalkar koşu yapar sonrada şınav, mekik, barfiks ve açma germe yaparım yine o parayı vermem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.