|
2500Tl Macfit mi 6800tl Sports İnternational mı? Ankara
-
-
Salon fiyatlari kafayi yemis
Aylik 2500 ne la o paraya kendi aletlerimi toplarım yavas yavas -
385tl de ilk üyelik zımbırtısı var neredeyse 3k ya geliyor macfit bende anlamadım bu ne saçmalık.quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Salon fiyatlari kafayi yemis
Aylik 2500 ne la o paraya kendi aletlerimi toplarım yavas yavas
Diğeri için ne diyorsun hocam kompleks olan 7k absürt mü normal mi -
Ne normali omg
Günlüğü 200 lirayi geciyo
Kafayı yemis bunlar kardes ikisine de kaydolma -
bulunduğum küçük şehirde 3 aylık 700 tlye yazıldım
-
spor hevesim kaçtıquote:
Orijinalden alıntı: YTÜ Ehmbulunduğum küçük şehirde 3 aylık 700 tlye yazıldım
-
Sports International tabii. Ataköy Marina müşterisiydik uzunca biz. Yıkılacak oldu burası. Kaybettik güzelim alanı. Ankara'da Bilkent'teydi sanırım. Oranım da çok iyi olduğunu duymuştum. Bütçen sarsılmayacaksa Sports %100. Macfit'e gelen tipleri sevmiyorum.
-
ankarada yaşadığım süre boyunca 3 sene sports international bilkente gittim. sports'dan daha iyi ve kaliteli bir spor salonu görmedim. ben başka yere asla gitmezdim. o zamanlar aylık üyelik yoktu yalnız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 3 Temmuz 2024; 9:55:3 > -
Ankarada belediye tesisleri var onlara bak açık kapalı havuz spor 1500e 3 aylık kapatabileceğin tesisler.
-
bulamadım hocam ya internetten bakabiliyorum sadece bilmediğim içinquote:
Orijinalden alıntı: Heisenbergin asistanıAnkarada belediye tesisleri var onlara bak açık kapalı havuz spor 1500e 3 aylık kapatabileceğin tesisler.
-
internetten bakarsan bulamazsın tabi internetten bakıyorsanda o tesisleri telefonla araman lazım fiyatları yazmaz nette ara fiyat al söylerler. Yakınlarında illa vardır.
-
Sabah kalkar koşu yapar sonrada şınav, mekik, barfiks ve açma germe yaparım yine o parayı vermem.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X