Şimdi Ara

İş Kurma fikirleri Ne iş yapabilirim(tavsiyeleriniz) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
8
Favori
26.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumların hepsini ve konuyu açan arkadaşın cevaplarını okudum iş ve sektör tecrübesi olmadan yapılabilecek tüm işleri söylemişsiniz arkadaşa onun beklentisi tok satıcı olacak herkes almak istiyecek o isterse satacak istemezse satmayacak insanlara ekmek kadar su kadar lüzüm lu iş yapcak birşey bulmak benim anladığım bu zaten öyle bir sektör olsa %100 getirisi olan bir iş olsa kimse girip buraya onu yap bunu yap demez kendisi yapar :)

Ticaret emek ister zaman ister en önemlisi risk ister risk yoksa parada yoktur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdulrezakbinberrak

Yorumların hepsini ve konuyu açan arkadaşın cevaplarını okudum iş ve sektör tecrübesi olmadan yapılabilecek tüm işleri söylemişsiniz arkadaşa onun beklentisi tok satıcı olacak herkes almak istiyecek o isterse satacak istemezse satmayacak insanlara ekmek kadar su kadar lüzüm lu iş yapcak birşey bulmak benim anladığım bu zaten öyle bir sektör olsa %100 getirisi olan bir iş olsa kimse girip buraya onu yap bunu yap demez kendisi yapar :)

Ticaret emek ister zaman ister en önemlisi risk ister risk yoksa parada yoktur .

Yorumlamanız güzel gerçekten

Sonuçta madem bir işe girilecekse değmeli attığın taş ürküttüğün kuş misali...yaş yaklaşıyor 30'a garanticilik yani sizin deyiminizle tok satıcılıkta burdan geliyor aslında bu yaştan sonra bir işe başlayacaksam garanti olsun isterim

• Tilkinin çakalın cevizle ne işi var hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezzzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: souljah77

rezzzz

bu nedir şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer77

quote:

Yorumların hepsini ve konuyu açan arkadaşın cevaplarını okudum iş ve sektör tecrübesi olmadan yapılabilecek tüm işleri söylemişsiniz arkadaşa onun beklentisi tok satıcı olacak herkes almak istiyecek o isterse satacak istemezse satmayacak insanlara ekmek kadar su kadar lüzüm lu iş yapcak birşey bulmak benim anladığım bu zaten öyle bir sektör olsa %100 getirisi olan bir iş olsa kimse girip buraya onu yap bunu yap demez kendisi yapar :)

Sonuçta madem bir işe girilecekse değmeli attığın taş ürküttüğün kuş misali...yaş yaklaşıyor 30'a garanticilik yani sizin deyiminizle tok satıcılıkta burdan geliyor aslında bu yaştan sonra bir işe başlayacaksam garanti olsun isterim

Üstad şuan ne hissediyorsan aynısını düşünüyorum. Kafamda birkaç iş var araştırmalarım devam ediyor.

• onu konuyu sonra okumak için yazdım.senin şuan yapmaya çalıştığın şey risk almadan olmaz.benim de elimde 3-5 bişiler var şuan mühendislik okuyorum ama ben de mühendis olmıcam büyük ihtimal.
    abi bak ben senin yerinde olsam ya bayilik kovalardım ya da işlek bir yere küçük bir dükkan açıp ev yapımı atıştırmalık satardım(bu dediğim tatil beldelerinde ya da insanların kalabalık olduğu bir yerde çok güzel tutar benim düşüncem bu)
    ayrıca oto yıkama işide çok sağlam illaki insanlar arabalarını yıkatacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AshiLboy

quote:

quote:

Üstad şuan ne hissediyorsan aynısını düşünüyorum. Kafamda birkaç iş var araştırmalarım devam ediyor.

fikirlerinizi beklerim üstad

• quote:

Orijinalden alıntı: souljah77

onu konuyu sonra okumak için yazdım.senin şuan yapmaya çalıştığın şey risk almadan olmaz.benim de elimde 3-5 bişiler var şuan mühendislik okuyorum ama ben de mühendis olmıcam büyük ihtimal.
    abi bak ben senin yerinde olsam ya bayilik kovalardım ya da işlek bir yere küçük bir dükkan açıp ev yapımı atıştırmalık satardım(bu dediğim tatil beldelerinde ya da insanların kalabalık olduğu bir yerde çok güzel tutar benim düşüncem bu)
    ayrıca oto yıkama işide çok sağlam illaki insanlar arabalarını yıkatacaklar

öncelikle teşekkürler...bulunduğum yerde bakkaldan çok emlakçı lokanta cafe telefoncu dönerci aşırı fazla oto yıkamada yaklaşıyor bu duruma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radyoaktifmadde

Şöyle bir konu daha var belki fikir verebilir.https://forum.donanimhaber.com/60-bin-tl-ile-yapilacak-isler-ciddi-konu-karar-verildi--122307896-20

konuyu inceliyorum teşekkürler...

edit: konuyu daha önce incelemiştim bir hemşehrimizin konusu Osmaniye-Kadirli den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineer1988 -- 31 Mayıs 2017; 17:22:41 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Techonup

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eagle35

Dostum git turbolinea nın eczanesine ortak ol diyecektim ama baktım ciddi yazıyorsun,öncelikle hangi iş olursa olsun tecrübe gerektirir,yoksa tecrübeli bir çalışan veya ortak lazım.Ayrıca iş kurmak için yeterli sermaye gerekir,bize biraz ayrıntı verebilirsen sana yardımcı olmaya çalışırım..

Öncelikle teşekkür ederim Pm gönderdim...

İnşaat Mühendisiyim Özel sektörde 3 farklı şirkette çalıştım mesleğimi yapmak istemiyorum.Onun dışında 1 iş olsun istiyorum uzun zaman severek yapabileceğim bir iş olsun

Meslegini neden yapmak istemiyorsun ?

mesleğimi neden yapmak istemiyorum: projecilik desen kırım fazla ilk proje paket olarak mimara düşer kaymağını o yer bizler statikçiyizdir proje anlamda bugün 1500 e çizende var 500 e de var zaten 1500ün yarısı masrafa gider ayda kaçtane çizebilirsinki(max:3-4) en son 380 tane projeci inşaat mühendisi vardı Osmaniyede yapı denetimler desen 1400 maaşla çalıştırıyorlar yani anlayacağın özelde mühendislik zor.Sermayen olursa müteahitlik yapabilirsen güzel para kazanılabilir.

Santiye de durumlar nasil ? Neden santiye istemiyorsun ? Cizim mimarin isi dogru da santiye de daha cok kazanabilirsin diye biliyorum ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eagle35

Dostum git turbolinea nın eczanesine ortak ol diyecektim ama baktım ciddi yazıyorsun,öncelikle hangi iş olursa olsun tecrübe gerektirir,yoksa tecrübeli bir çalışan veya ortak lazım.Ayrıca iş kurmak için yeterli sermaye gerekir,bize biraz ayrıntı verebilirsen sana yardımcı olmaya çalışırım..

Öncelikle teşekkür ederim Pm gönderdim...

İnşaat Mühendisiyim Özel sektörde 3 farklı şirkette çalıştım mesleğimi yapmak istemiyorum.Onun dışında 1 iş olsun istiyorum uzun zaman severek yapabileceğim bir iş olsun

Meslegini neden yapmak istemiyorsun ?

mesleğimi neden yapmak istemiyorum: projecilik desen kırım fazla ilk proje paket olarak mimara düşer kaymağını o yer bizler statikçiyizdir proje anlamda bugün 1500 e çizende var 500 e de var zaten 1500ün yarısı masrafa gider ayda kaçtane çizebilirsinki(max:3-4) en son 380 tane projeci inşaat mühendisi vardı Osmaniyede yapı denetimler desen 1400 maaşla çalıştırıyorlar yani anlayacağın özelde mühendislik zor.Sermayen olursa müteahitlik yapabilirsen güzel para kazanılabilir.

Santiye de durumlar nasil ? Neden santiye istemiyorsun ? Cizim mimarin isi dogru da santiye de daha cok kazanabilirsin diye biliyorum ?

Şantiyede Büyük bir Şirkete girince belki kazanabilirsin ama emin ol burnundan gelir yıllar yollar eskittiniz beni dersin Şantiyecilik hiçbirşeye benzemez

• evet fikirler lütfen...

poşet işi geldi aklıma ama pazarcılar esnaflar vb kişiler için kişi başı 5-10 kilo arası satılsa zaten nakit kilosu:5-6 TL arası gelişi 2-3 tL yapılabilir aslında
  • konu güncel
  • Hangi sehirdesin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Hangi sehirdesin?

Osmaniye Merkez
  • Her iş dalına riskli gözüyle bakan adam ticaret yapamaz.

• küçüklük hayalimdir hep büyüyünce yıkama yağlama ya da bi halı saha açmak deli para var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportmen_

küçüklük hayalimdir hep büyüyünce yıkama yağlama ya da bi halı saha açmak deli para var

valla benimde düğün salonu restorant baklavacı hayallerim var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.