Şimdi Ara

İş Kurma fikirleri Ne iş yapabilirim(tavsiyeleriniz) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
8
Favori
25.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam Türkiyede artık birçok kişi bitcoin kullanıyor çoğu kişi bitcoinlerini fiziksel cüzdanda tutmak istiyor fakat fiziksel cüzdanlar Türkiyede şu anda yok yurtdışından getirmekte çoğu kişi istemiyor çünkü gümrüğüydü filan uğraşmak istemiyorlar şu tarz bir ürün bu ürün şu anda Türkiyede sadece binbirçeşit getirmiş oda 1 ağustostan önce gönderim yapmıyor bu tarz ürünler gelirse satılır diye tahmin ediyorum fakat bu tarz ürünleri getirmek ne kadar zor olur onu bilemem ve çinden yeni çıkmış xiomi telefon modellerini ilk getirebilirsen Türkiyede satılır eğer böyle birşey yapmak istiyorsan piyasayı takip etmen lazım piyasa neye ihtiyaç duyuyorsa onu getirmen lazım benim aklımda olan şu anda bunlar var biraz araştırırsan belki daha iyi ürünlerde bulabilirsin

• ya bırak lokanta ınternet cafe nargıle renta car işlerini hepsi ölü iş. Sermayen var ise yap sat veya inşaatken daire al bitiminde daire bası 30bin karla sat. Memurum 3500 alıyorum. ayrıyetten bu işi yapıyorum 1 yıl harcamadan çalıştığın parayı inşaat yapımı ve daire satımı süresi boyunca 5 ayda kazandım. İnşaatken 180 ne aldım peşin. inşaat bitti 220ye sattım. Araştırmalısın bakmalısın kimseyi dinlememelisin. Küçük esnaf bakkal manav öldü.Ölmediyse bile süründürür sabahın körü hesabı :) Şimdiki alıp satacağım ile öncekinin karı ile bmw alacam. sen hesap et yaş 27
  • Pastanede çalışıyorum, çok güzel sektör. 30-40 bin tl ye mahalle pastanesi kurup aylık 2500-3000 bin çok rahat kazabilirsiniz sadece kasada durarak.
  • Ticaret için sadece para gerekmez, ticaret parasızda yapılır. Ama ticareti bilenler yapar.

İyi bir gelecek için , al sat, karnını doyurmak istiyorsan yap sat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: despot12

ya bırak lokanta ınternet cafe nargıle renta car işlerini hepsi ölü iş. Sermayen var ise yap sat veya inşaatken daire al bitiminde daire bası 30bin karla sat. Memurum 3500 alıyorum. ayrıyetten bu işi yapıyorum 1 yıl harcamadan çalıştığın parayı inşaat yapımı ve daire satımı süresi boyunca 5 ayda kazandım. İnşaatken 180 ne aldım peşin. inşaat bitti 220ye sattım. Araştırmalısın bakmalısın kimseyi dinlememelisin. Küçük esnaf bakkal manav öldü.Ölmediyse bile süründürür sabahın körü hesabı :) Şimdiki alıp satacağım ile öncekinin karı ile bmw alacam. sen hesap et yaş 27

hocam yaymayın bu olayı lütfen. ekmek yiyemeyecez ilerde. güzel sektör. ilerde benim de ek işim inşallah.

• quote:

ya bırak lokanta ınternet cafe nargıle renta car işlerini hepsi ölü iş. Sermayen var ise yap sat veya inşaatken daire al bitiminde daire bası 30bin karla sat. Memurum 3500 alıyorum. ayrıyetten bu işi yapıyorum 1 yıl harcamadan çalıştığın parayı inşaat yapımı ve daire satımı süresi boyunca 5 ayda kazandım. İnşaatken 180 ne aldım peşin. inşaat bitti 220ye sattım. Araştırmalısın bakmalısın kimseyi dinlememelisin. Küçük esnaf bakkal manav öldü.Ölmediyse bile süründürür sabahın körü hesabı :) Şimdiki alıp satacağım ile öncekinin karı ile bmw alacam. sen hesap et yaş 27

hangi il ve ilçedesiniz bulunduğum yerde 8 ay civarında bitiyor inşaatlar ortalama

• Hocam bence hiç girmeyin ticarete :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaaşlıPatroon

Hocam bence hiç girmeyin ticarete :((

neden?
  • Oto ekspertiz gayet karlı olabilir iyi bir lokasyon belirleyebilirsen.Bir aracın ekspertizi için en az 100 TL para alıyorlar.
  • bence fırın aç

gunde toplam 200 tane ekmek, lavaş, pide satsan

en az aylık 3000 lira kazanırsın yeri geldimi 5000 bile kazanırsın

fazla sermayede gerekmez

1 tanede suriyeli alırsın ocağın başında o durur

zaten aylık 1000 tl versen yeter suriyeliye

• quote:

Orijinalden alıntı: engineer77

quote:

Orijinalden alıntı: MaaşlıPatroon

Hocam bence hiç girmeyin ticarete :((

neden?

Şu ortamda pek para kazanma şansınız yok. Şuan başka işte çalışıyosunuz zaten sanırsam. 2000-3000 lira kazanıcam diye huzurunuzdan olmaya gerek bence. Tam 1 yıl önce bende bi deneme yaptım inşaat işi üzerine hüsranla bu ay bitti kapattık maalesef istanbuldayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhteremDede

bence fırın aç

gunde toplam 200 tane ekmek, lavaş, pide satsan

en az aylık 3000 lira kazanırsın yeri geldimi 5000 bile kazanırsın

fazla sermayede gerekmez

1 tanede suriyeli alırsın ocağın başında o durur

zaten aylık 1000 tl versen yeter suriyeliye

olabilir aslında
  • 8ayda inşaat mı biter ya o nasıl mütaahit. İzmir-Bodrum arası
  • quote:

8ayda inşaat mı biter ya o nasıl mütaahit. İzmir-Bodrum arası

Buralarda böyle
  • Arkadaşım esnaflık zor zanaat müşteriyi memnun etmen lazım hele ustalık isteyen işlere gireceksen restoran dönerci falan ustanın kahrını çekmek bir yana elindeki ustaya bağımlı kalacaksın senin bildiğin anladığın kimse olmadığı zaman başına kendinin geçip devam ettireceği bir iş bulmalısın. Esnaflıkta işe emek vermen gerekli sabahın köründe açıp akşama kadar başında oturman gerekli yoksa bir şey bekleme. Bu arada ne kadarlık sermayen var ona göre sana iş önerelim ve en önemlisi senin ilgi alanın sen ne tarz işleri yapabileceğini düşünüyorsun
  • Firin iyi fikir aslinda. mahallede açildi birtane ama sadece ekmek pide degil, çeşit fazla. Aslinda pastanede denebilir. Hatta yaninda bitane daha pastane var, dahasi etrafinda buyuk marketler, halk etmek satan yerlerde var ama buna ragmen cok iyi is yapiyor. Ramazandan once sabahlari firindan ekmek, pogaca cesitleri alirdim. Ozellikle sabahlari yogunluk fazla oluyor, ise gidenler araclariyla durup bir seyler alip yoluna devam ediyor. Sabah ilk ciktiginda o guzel kokusu yok mu, sicacik mis gibi citir citir mubarek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 13 Haziran 2017; 2:21:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radyoaktifmadde

Firin iyi fikir aslinda. mahallede açildi birtane ama sadece ekmek pide degil, çeşit fazla. Aslinda pastanede denebilir. Hatta yaninda bitane daha pastane var, dahasi etrafinda buyuk marketler, halk etmek satan yerlerde var ama buna ragmen cok iyi is yapiyor. Ramazandan once sabahlari firindan ekmek, pogaca cesitleri alirdim, o guzel kokusu yok mu, sicacik mis gibi citir citir mubarek :)

teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: veli0707

Arkadaşım esnaflık zor zanaat müşteriyi memnun etmen lazım hele ustalık isteyen işlere gireceksen restoran dönerci falan ustanın kahrını çekmek bir yana elindeki ustaya bağımlı kalacaksın senin bildiğin anladığın kimse olmadığı zaman başına kendinin geçip devam ettireceği bir iş bulmalısın. Esnaflıkta işe emek vermen gerekli sabahın köründe açıp akşama kadar başında oturman gerekli yoksa bir şey bekleme. Bu arada ne kadarlık sermayen var ona göre sana iş önerelim ve en önemlisi senin ilgi alanın sen ne tarz işleri yapabileceğini düşünüyorsun

ilgi alanımı ben bile bilmiyorum inanın
  • Dugun salonu net!

• quote:

Orijinalden alıntı: komikolojimsi

Dugun salonu net!

güzel fikir ama yer bulmak sıkıntı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.