Şimdi Ara

İş Kurma fikirleri Ne iş yapabilirim(tavsiyeleriniz) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
8
Favori
26.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabi bunlar ek iş olarak gündüz kendi mesleğim olan mühendislik yapacam akşam bu işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AshiLboy

Medikal işi olabilir

zor be o iş nakit mi dönüyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportmen_

tabi bunlar ek iş olarak gündüz kendi mesleğim olan mühendislik yapacam akşam bu işler

hocam yeterki istihdam sağlayın ekmek verin insanlara insanlarda nankör olmayacaktır en azından çoğunluğu karşılığı alınır düşüncesindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer77

quote:

Orijinalden alıntı: AshiLboy

Medikal işi olabilir

zor be o iş nakit mi dönüyor acaba?

valla bayilik alıp ihale şekilleri var ama detaylı bilmiyorum iyi para var
  • Merhaba bende osmaniye den katılıyorum osmaniye de iş bulmak çok zor organize saniyede askari üçretle 3 vardiye ile çalışanlar kendini şanslı görüyor .en iyisimi bir fistıık masası açıp garibanlardan fıstığı ucuza alıp zamanı gelince pahalıya satacaksın beş on tane çalıştırmak üzere bayan elaman oh miss oturduğun gelsin paralar tabi araplardan fırsat bulabilirsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım teknolojı sırketı kur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Merhaba bende osmaniye den katılıyorum osmaniye de iş bulmak çok zor organize saniyede askari üçretle 3 vardiye ile çalışanlar kendini şanslı görüyor .en iyisimi bir fistıık masası açıp garibanlardan fıstığı ucuza alıp zamanı gelince pahalıya satacaksın beş on tane çalıştırmak üzere bayan elaman oh miss oturduğun gelsin paralar tabi araplardan fırsat bulabilirsen

nasıl yani bayan eleman ne için? eskiden fıstık kırma ayıklama içindi ama artık fıstıkçılıkda değişti dede mesleğive tanıdıklardan duyduğum kadar.Osmaniyenin neresinden
  • Madem işini yapmak istemiyorsun ne diye 4 yılını harap ettin kardeşim? O dört yılda bir şirket kurup yavaş yavaş büyütebilirdin bile. Geç kaldın demek istenmiyorum yanlış anlama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Hangi sektöre yatkın olduğunuzu görmenin en güzel yolu o sektörlerde bir süre çalışmanız olur, zira çoğu arkadaşın önerdiği hizmet sektörü getirisi güzel ama emek ve zaman maliyeti yüksek, müşteri memnuniyeti ise riskli sektörler.

Ticaretin sesi uzaktan hoş gelsede bazı sektörlerin bayramı, izni yoktur cenazen olur kapatamazsın ayrıca işin vergiler ve mevzuat yönüne girmiyorum.

Hangi sektör olursa olsun o iş için iyi bir fizibilite ayrıca kulaktan dolma değil yerinde gözlem yaparak birkaç ayınızı harcayın.

Burda önerilen işler sizin hayaliniz değil diğer insanların gözlemleri sonucu yaptığı öneriler olduğunu unutmayın.

Son olarak ekonomik olarak destekle başlamanız daha güzel olacağı içinhttp://www.kosgeb.gov.tr ayrıcahttps://www.tkdk.gov.tr çeşitli projelerine bakmanızı öneririm.

Herşey bir işletme açmakla bitmediğini hatırlar işletme devamlılığı personel maliyetleri, sektör sorunları ve piyasa şartlarının değişkenliğini unutmamak gerekir.

Benim önerim ise bulunduğunuz iklim örtüsüne göre yapılabilecek tarımsal destekler ile maliyet unsurları düşük fiyat skalası uygun yenilikçi tarımsal faaliyetlere başlardım.

Misal bir dönem ceviz yetiştiriciliği için devletten 49 yıllığına arsa temini ve gerek fidan gerek sulama desteği ile işe başlayabilirsiniz.http://www.tarim.gov.tr/Konular/Tarimsal-Destekler

Unutmamak gerekir bunlar benim şahsi görüşlerim olmakla sadece beni bağlar.

Umarım herşey gönlünüzce olur iyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.M.M.M, -- 4 Haziran 2017; 17:27:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jon SNOW 37

Yazılım teknolojı sırketı kur

ne tür bir şirket kurumsal hizmet veren mi?
  • olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevgilisiOlanMan

Madem işini yapmak istemiyorsun ne diye 4 yılını harap ettin kardeşim? O dört yılda bir şirket kurup yavaş yavaş büyütebilirdin bile. Geç kaldın demek istenmiyorum yanlış anlama.

bunu bende düşünürüm zaman zaman hatta geç kalmışlık hissi de var içimde ama şartlar bu 1 sene ilkokula geç yazıldım liseden 2 sene sonra gittim üniversiteye sonra ünide 1sene ingilizce hazırlık derken 4 sene öyle geçti 4 senede bölümün kendisi ki zamanında bitirdim İnşaat Mühendisliğini ama iyiki okumuşum zaman kaybı kesinlikle değil insan hayatı öğreniyor(ben yaşadığım şehirden farklı bir şehirde okudum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.M.M.M,

Merhabalar,

Hangi sektöre yatkın olduğunuzu görmenin en güzel yolu o sektörlerde bir süre çalışmanız olur, zira çoğu arkadaşın önerdiği hizmet sektörü getirisi güzel ama emek ve zaman maliyeti yüksek, müşteri memnuniyeti ise riskli sektörler.

Ticaretin sesi uzaktan hoş gelsede bazı sektörlerin bayramı, izni yoktur cenazen olur kapatamazsın ayrıca işin vergiler ve mevzuat yönüne girmiyorum.

Hangi sektör olursa olsun o iş için iyi bir fizibilite ayrıca kulaktan dolma değil yerinde gözlem yaparak birkaç ayınızı harcayın.

Burda önerilen işler sizin hayaliniz değil diğer insanların gözlemleri sonucu yaptığı öneriler olduğunu unutmayın.

Son olarak ekonomik olarak destekle başlamanız daha güzel olacağı içinhttp://www.kosgeb.gov.tr ayrıcahttps://www.tkdk.gov.tr çeşitli projelerine bakmanızı öneririm.

Herşey bir işletme açmakla bitmediğini hatırlar işletme devamlılığı personel maliyetleri, sektör sorunları ve piyasa şartlarının değişkenliğini unutmamak gerekir.

Benim önerim ise bulunduğunuz iklim örtüsüne göre yapılabilecek tarımsal destekler ile maliyet unsurları düşük fiyat skalası uygun yenilikçi tarımsal faaliyetlere başlardım.

Misal bir dönem ceviz yetiştiriciliği için devletten 49 yıllığına arsa temini ve gerek fidan gerek sulama desteği ile işe başlayabilirsiniz.http://www.tarim.gov.tr/Konular/Tarimsal-Destekler

Unutmamak gerekir bunlar benim şahsi görüşlerim olmakla sadece beni bağlar.

Umarım herşey gönlünüzce olur iyi günler dilerim.

öncelikle güzel yazınız ve tavsiyeleriniz için gerçekten teşekkür ederim...Ceviz yetiştiriciliği aklımda ama anladığım kadarıyla bu sene ek cevizi seneye topla sat olayı yok 6-7 sene beklemek gerektiğini öğrendim yok aklımda olan bir iş fikri güzelde aslında

• Doğrudur minumum 4 yıl bir emek ister, 4. yıl aldığınız mahsül çok fazla olmaz lakin 5-6 yıllardan sonra yatırımınızın geri dönüşleri başlar. Genel olarak 8. yılda max verim elde edersiniz. Yapacağınız yatırıma bağlı olarak para sayma makinesi alabilirsiniz

İşin espirisi bir yana kısa sürede getirisi yüksek sektörler aynı ölçede yatırım maliyeti ve riskiyle başka sorunları doğurur.

İyi günler dilerim.
  • Bende bu sene okulumu bitirdim. Otomotiv mühendisliği bölümünü bitirdim. Yaşım 24. Şuanda iş arayışındayım ama özel sektörde birinin himayesinde birşey diyecek mi acaba diye çalışmaktansa akademik olarak devam etmek istiyorum. İş kurma işi cidden zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 7seven

Bende bu sene okulumu bitirdim. Otomotiv mühendisliği bölümünü bitirdim. Yaşım 24. Şuanda iş arayışındayım ama özel sektörde birinin himayesinde birşey diyecek mi acaba diye çalışmaktansa akademik olarak devam etmek istiyorum. İş kurma işi cidden zor.

iş hayatınızda başarılar dilerim gerçekten öyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer77

quote:

Orijinalden alıntı: 7seven

Bende bu sene okulumu bitirdim. Otomotiv mühendisliği bölümünü bitirdim. Yaşım 24. Şuanda iş arayışındayım ama özel sektörde birinin himayesinde birşey diyecek mi acaba diye çalışmaktansa akademik olarak devam etmek istiyorum. İş kurma işi cidden zor.

iş hayatınızda başarılar dilerim gerçekten öyle...

Çok sağolun sizede başarılar. Bu işe kalkışıyorsanız göz önüne almanız gereken en önemli şeylerden birisi de stresi ne kadar kaldırabildiğiniz. Ticaret yapacaksan işin aklından hiç çıkmaycaktır. Onunla yaşayacaksın. Bunu da dikkate al derim. Kolay gelsin

• Türkiyede bulunmayan veya çok az bulunan ürünleri getirt ve sat iyi para yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenmate

Türkiyede bulunmayan veya çok az bulunan ürünleri getirt ve sat iyi para yaparsın

varmı öyle ürün/ler nerden öğrenebiliriz hangi ürün olduğunu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.