Şimdi Ara

NASIL BİR İŞ YAPMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Şu Anda Boştayım Ve Ne İş Yapacağıma KArar Veremiyorum Sizlerde Bana YArdımcı Olun

Orta Okul Mezunuyum
    Mobilya İmalatından Çok İyi Anlarım
    Bilgisayar Tamirinden İyi Anlarım

Mobilyada 5 Sene Kadar Çalıştım Ama Askerden Sonra Bıraktım Şu Anda Mobilya Sektörü Çok Ölü Vaziyette

Bilgisayar İşinden iyi Anlarım Piyası Çok iyi Takip Eder Tamirat Donanım Yazılım Ve Web Tasarım İşlerinden Baya Anlarım Askerden Sonra 2 Ayrı Bilgisayarcıda Çalıştım Ama Artık Başkalarının Yanında Çalışmak İstemiyorum Ve Kendi İşimi Yapmak İstiyorum

Sizce Hangi Mesleğe Ağırlık Vermem gerekir Sizin Düşünceleriniz Nedir Bu Konuda

Yaparsam Şu İşleri Yapacam

Kendi Mahallemde Ümraniye Civarı Burası Bilgisayar Dükkanı Açıp Her Türlü Tamir İşleri Alım Satım İkinci El Cep Telefonu Kontör İşlemleri Telefon Yan Ürünleri (Kapak,Şarj Aleti Vb..) Ve Buna Benzer Ürünler Koyup Bir Dükkan Açmak

Diğer Seçenek İse Bu Saatten Sonra Tozun Toprağın İçine Girip Çalışamam O Yüzden Mobilya Toptancılığı Yapabilirim Al Sat Mantığı İle Bir Komyonet Ve Aksesuar ToptanCılığı Yapabilirim

Yorumlarınız Lütfen Üzücü Ve Kırıcı Olmasın Arkadaşlar Şimdiden Çok SAğolun

• Nekadar kaynağın war?
  • inan okumadım diye üzülme

biz okuduk ayni kaderi paylasıyoruz

+senin anladıgın calısabilecegin konular var

bende oda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wizy -- 25 Eylül 2008; 1:20:01 >
  • 15000 Ytl Bütçe Var Şu An İçin
  • Sermayen ne kadar?

Edit:Cevap gelmiş tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optiboy -- 25 Eylül 2008; 1:10:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wizy

inan okumadım diye üzülme

biz okudun ayni kaderi paylasıyoruz

+senin anladıgın calısabilecegin konular var

bende oda yok

Edit : Bütçe 15000 Ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jettem -- 25 Eylül 2008; 1:14:00 >
  • Hocam bu devirde ekmek aslanın ağzında. Ben de bilemiyorum ne yapacağımı ama sen bence bu sermayeyle önce bir bilgisayar teknik destek türü bir yer açıp daha sonra kazandığın parayla cep telefonu satışı tamiri kontör işine de açılırsın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi bence bilgisayara yüklenme neden ? çünkü pcyyi çogu kişi markalı alıyor ve kendi servisine gönderiyor.

2 el eşya pazarı gibi bi dükkan açarsın zaten sık şehir değiştiren çok kişi var örnek öğrenciler onlardan iyi para kazanabilirsin, ilk zamanlar bide kamyonet alıp eşya taşımacılığı yapabilirsin sonra belini doğrultunca bi markanın bayiliğini alırsın full satış ve taşımacılık yaparsın

yani ben olsam öle yapardım
  • 2. el eşya için büyük bi üniversite yakınıda olması gerekiyor pc işine bencede girme toplama alan adam işi bilen sorunlarınıda çözebilecek kapasitede kişiler oluyor dedikleri gibi markalı olanlarda servisten yardım istiyor
  • walla hocam her sektörde küçük işletmeler düşüş yaşıyo ama sen daha ii bilirsin kendini. Birde senin çalışabileceğin alanda baya geniş
  • Kardeş çevren varsa kolay kolay sırtın yere gelmez her iki işte de.
  • Şuan bi bilgisayar programcılığıyla yada tamiriyle ilgili dükkan açmak çok basit ve cok geliri olan bi iş bence bunu dene aç küçük bi dükkan gunde 3 tane format atsan 5 tane makina düzenlesen gerisi gelir Gerçi açtıgın semt yerde cok önemli onu iyi seçmen lasım Hadi sana kolay gele yolun açık olsun
  • Valla Her İki Sektördede Çevre Çokta Bilgisayar İçin Daha iyi Oluyore Çevre Çünki Artık Her Evde Var Birinden Biri Kesin Arıza Yapıyor Her Bilgisayarında Garantisi YOk Olsa Dahi Millet Uğraşamam Diyor Giden Pc 15 20 Günden Aşağı Gelmediği İçin

Ama Mobilyada Çevre Olsada Ne Olacak Kim Mobilya Alacakki Die Düşünüyorum Mobilya İşine Girersem Şehir Şehir Dolaşıp Mağzalarla Konuşmam Gerekecek İş Bağlamak İçin
  • Küçük esnaflık öldü artık. Kazanacağın para kira ve masraflara zar zor yeter. uğraştığınla kalırsın. Korkarım elindekinden de olursun.. Artık ekmek aslanın miğdesinde..
    Şu piyasa ortamında en güzeli maaşlı bir iş bulup çalışmak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: out

Küçük esnaflık öldü artık. Kazanacağın para kira ve masraflara zar zor yeter. uğraştığınla kalırsın. Korkarım elindekinden de olursun.. Artık ekmek aslanın miğdesinde..
    Şu piyasa ortamında en güzeli maaşlı bir iş bulup çalışmak..

Doğruya Ne Denir Düşündüklerimin En Başındada Senin Dediklerin Var Kira Ve Masraflar Eli Düzgün Bir Dükkan 1000 Ytl Kira İstiyorlar Nasıl Olacak Bu İş Anlamıyorum Günde 3 Fotmat 5 Mause Satmakla Olmaz Bu İş Gibi Geliyor Bana
  • Bilgisayar dükkanı yaparsan bilgisayarla ilgili herşeyi sat.Oyun çek,tamir yap,parça sat iyi para kazanırsın.Dükkanın işlek bir yerde olsun hiçbir şey yapmazsan tekel bayi aç onlar iyi kazanıyor.Bizim mahallede büyük giyim mağazaları vardı hepsi birer birer battı tekel bayileri ayakta kaldı.
  • internet cafe...biraz kazanıncada bilgisayar parcaları satarsın ufak caplı.. sonrada gerisi gelir diye tahmin ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaSoN_

internet cafe...biraz kazanıncada bilgisayar parcaları satarsın ufak caplı.. sonrada gerisi gelir diye tahmin ediyorum

• kardeşim bende seninle aynı konumdayım denebilir. bak başımdan geçenleri anlatim yaklaşık 5 yıl önce askerden geldim bilgisayardan iyi anlıyorum ve abimin mobilya-mutfak imalat dükkanı var sanayide dolayısı ile ondanda cok anlıyorum :) aynı yani

neyse abim diyor gel beraber calışalım felan bana ters dedim o işler ve gittim bi tane internet cafe actım 4 yıl 5 ay dayanabildim internet cafe işine tek başına yapılacak bir iş değil sabah 8 gece 1-2 evin yolunu bulamadım cafede yatıp kalkıyordum artık eleman alsan işe masrafları düşünce sana bişey kalmıyor ve güvenilecek kişi bulması zor . 5 yıl önce olsaydı internet cafe ac derdim ama su saatten sonra o işler yaş hele son cıkan bir sürü yasadan sonra Allaha şükür cafeden bir ev ve bir araba sahibi oldum.

Ama gel gelelim çu anda yine işsizim ve bütün gün dolaşıyor ve cevreyi gözlemliyorum ne iş yapacagıma karar vermeye calışıyorum.

Unutma bilgisayar ve mobilyadan anlayan adam her işi yapar :) yani onlara baglı kalma ve unutmaki kendi işin gibisi yoktur. Başkasının yanında çalışarak hiç bişeye sahip olamıyorsun.

ama iş karlı bi iş olmalı yoksa elindekide gider cafe işinde ben %100 kazanıyordum mesela

dolaş derim çevrende kim ne iş yapıyor bak her ortamın gereksinimleri farklıdır.

mesela ben zeytinyagı satmak için bi yer açmayı düşünüyorum veya sanayide bi dükkan tutup pres alıp pres işi yapmayı veya 5 yıldır oluşan cevreme güvenerek bi cafe acmayı vs.vs.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.