Şimdi Ara

Ek İş Ne Yapılabilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel bir firmada makine mühendisi olarak çalışıyorum keza eşimde aynı şekilde. İkimizde iyi kazanıyoruz çok şükür. Fakat mobilya, araba, kredi vs bir sürüde ödememiz var. Sabretsem bu şekilde 2 yılda borçlarımızı temizleyebiliriz ama ben ek birşeyler yaparak daha kısa sürede borçlarımdan kurtulmak istiyorum. Haftaiçi sabah 8 akşam 18 çalışıyorum. Hafta sonları tatil. Gerek hafta içi akşamları gerekse hafta sonları, mümkünse evden yapabileceğim ek iş var mıdır? Örneğin solid, autocad vs programlar aracılığı ile çizimler yapıp ekstra para kazanabileceğim işleri nerden bulabilirim. Yada bunların dışında sizler ne önerirsiniz?

• sildim.. ozel konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurmaurer -- 28 Eylül 2016; 14:18:50 >
  • Boşver çizim işlerini, aracınız var ise uber yapın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

Boşver çizim işlerini, aracınız var ise uber yapın..

uber yapın ne demek ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StByErdeM

quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

Boşver çizim işlerini, aracınız var ise uber yapın..

uber yapın ne demek ya.

Bir nevi taksicilik, ticari taksi plakan olmadan yapıyorsun. Günlük belirli kotaya gelirsen ek para vs. veriyorlar. merak ediyorsanız araştırabilirsiniz
  • Baktım şimdi Ankara için geçerli değilmiş. Kafadan kayıt bile olamadım :D
  • Uber yasal bir uygulama değil korsan taksicilige girer cezai müeyyidesi vardır bu 1
    Bunun dışında vicdani ahlaki dinsel yönden çok büyük rahatsızlık verir bu 2

Arkadaşın sorusuna gelecek olursak ; hafta sonu mesleginle alakalı olarak seminerlere kurslara hoca olarak kayıt olabilirsin. Kendin bireysel eğitim verebilirsin.
    Bunun yanı sıra kısa vadede olmasa da kredi çekip bir işletme kurabilirsin(yukarda bahsettigim kursu kendinde açabilirsin) bu kurdugun işletme kendisini amorti edecektir diye düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ek iş bulamıyorum :(
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.