Şimdi Ara

SEVGİLİM BU ARALAR ÇOK SOĞUK BANA AKIL VERİN!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
21.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 3 sene önce üniversiteye ilk girdiğim yıl hazırlık sınıfında bi kızla tanıştım çok hoşlandım ve bi haftada sevgili olduk.Bi kaç ay sonra 3.senemize gircez.Ben istanbulda ailemle yaşıyorum ve burda okuyorum kız ise ankaralı istanbulda okuyor yurtta kalıyor.Okul olduğu zaman yani istanbuldayken bölümlerimiz ve fakültelerimiz farklı olmasına rağmen hergün görüşüyoruz ders öncesi olsun ders sonrası olsun işte onu yurduna bırakıyorum haftasonları görüşüyoruz falan hep görüşüyoruz fakat bayramlarda ara tatillerde yaz tatillince çok görüşme fırsatımız olmuyo yazın 3 ayda 3-5 defa görüşüyoruz.

Ara sıra tartışmalar illaki olurdu ama çok uzun sürmezdi buluşurduk hemen barışırdık yani görüştüğümüzde hep barışıyorduk ama bu sefer durum biraz farklı..
    şu an o ankarada ve ben istanbuldayım galiba uzakta olmanın verdiği özlemle ben kıskançlığı ve davranışlarımı biraz abarttım hatamın farkındayım bi tartışma yaşadık ve sevgilim bir haftadır bana soğuk davranıyor benimle ilgilenmiyor ben mesaj atmadıkça mesaj atmıyor ben mesajlarımda eskisi gibi olmaya çalışıyorum canım cicim diyorum o hep soğuk bi haftadır.bi insanın bi günde 180 derece değişebileceğini düşünmezdim hele ki o insanın evlilik hayalleri kurduğum insan olması beni iyice deli ediyor o gitti başka biri geldi bi haftadır çektiklerimi bi ben bilirim.soruyorum ona böyle nolcak diyorum affetmicekmisin diyorum barışmicakmıyız diyorum bilmiyorum diyo hep bilmiyorum diyor bu ne demek ???

Fazla üzerine gitmiyorum bu aralar sadece mesajlar oluyo eskiden hergün mesajlar konuşmalar kamera açmalar hepsini yapardık ama artık sadece belli başlı mesajlar ben eskisi gibi mesaj atıyorum o soğuk mesajlar atıyor kısa mesajlar atıyor .onu çok seviyorum kaybetmek istmediğim bi insan birbirimizin çoğu konuda ilki olduk.20 gün sonra buraya yani istanbula gelecek o zamana kadar bu şekilde devam eder mi bu şekilde devam etse geldiğinde görüştüğümüzde yumuşarmı.ben eskisi gibi davranmalımıyım yoksa soğuk mu davranmalıyım eğer soğuk davranırsam onu kaybedermiyim nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum bi haftadır tüm sakinliğimle tüm sabrımla onun davranışlarını alttan alıyorum normal davranmaya çalışıyorum 20 gün böyle geçermi geldiğinde yine bu şekilde mi davranır nolcak böyle sizce ne yapmalıyım aramızı düzeltmek istiyorum ??

ilk kez böyle bi durum yaşıyorum ah uzakta olamsaydık diyorum bu kadar uzamazdı diyorum ama olan oldu bu arada yaşlar 21 akıl verin ne yapmalıyım??

• aynısını yaşadım. aynı konuyu açtım.şuanda ayrıldık 1 ay dolacak . 2 yıllık bir ilişkiydi.
  • msapover kullanıcısına yanıt
    atlatılamayacak hatalar olmadığı sürece ilişkilerin nasıl bu kadar kolay bitebileceğini aklım almıyor ve bu belirsizlik ağzıma ediyor bi haftadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarome77

atlatılamayacak hatalar olmadığı sürece ilişkilerin nasıl bu kadar kolay bitebileceğini aklım almıyor ve bu belirsizlik ağzıma ediyor bi haftadır

kadınlar. soğudularmı ısıtmak o kadar zorki. ne kadar çabalasamda geri dönüşü olmadı konusuyorduk . dün son verdim . 1 ay sonra şansımı tekrar deneyeceğim karşısına çıkıp hayırlısı
  • quote:

kovulmadan önce istifa et
  • quote:

Yaklaşık 3 sene önce üniversiteye ilk girdiğim yıl hazırlık sınıfında bi kızla tanıştım çok hoşlandım ve bi haftada sevgili olduk.Bi kaç ay sonra 3.senemize gircez.Ben istanbulda ailemle yaşıyorum ve burda okuyorum kız ise ankaralı istanbulda okuyor yurtta kalıyor.Okul olduğu zaman yani istanbuldayken bölümlerimiz ve fakültelerimiz farklı olmasına rağmen hergün görüşüyoruz ders öncesi olsun ders sonrası olsun işte onu yurduna bırakıyorum haftasonları görüşüyoruz falan hep görüşüyoruz fakat bayramlarda ara tatillerde yaz tatillince çok görüşme fırsatımız olmuyo yazın 3 ayda 3-5 defa görüşüyoruz.

Ara sıra tartışmalar illaki olurdu ama çok uzun sürmezdi buluşurduk hemen barışırdık yani görüştüğümüzde hep barışıyorduk ama bu sefer durum biraz farklı..
    şu an o ankarada ve ben istanbuldayım galiba uzakta olmanın verdiği özlemle ben kıskançlığı ve davranışlarımı biraz abarttım hatamın farkındayım bi tartışma yaşadık ve sevgilim bir haftadır bana soğuk davranıyor benimle ilgilenmiyor ben mesaj atmadıkça mesaj atmıyor ben mesajlarımda eskisi gibi olmaya çalışıyorum canım cicim diyorum o hep soğuk bi haftadır.bi insanın bi günde 180 derece değişebileceğini düşünmezdim hele ki o insanın evlilik hayalleri kurduğum insan olması beni iyice deli ediyor o gitti başka biri geldi bi haftadır çektiklerimi bi ben bilirim.soruyorum ona böyle nolcak diyorum affetmicekmisin diyorum barışmicakmıyız diyorum bilmiyorum diyo hep bilmiyorum diyor bu ne demek ???

Fazla üzerine gitmiyorum bu aralar sadece mesajlar oluyo eskiden hergün mesajlar konuşmalar kamera açmalar hepsini yapardık ama artık sadece belli başlı mesajlar ben eskisi gibi mesaj atıyorum o soğuk mesajlar atıyor kısa mesajlar atıyor .onu çok seviyorum kaybetmek istmediğim bi insan birbirimizin çoğu konuda ilki olduk.20 gün sonra buraya yani istanbula gelecek o zamana kadar bu şekilde devam eder mi bu şekilde devam etse geldiğinde görüştüğümüzde yumuşarmı.ben eskisi gibi davranmalımıyım yoksa soğuk mu davranmalıyım eğer soğuk davranırsam onu kaybedermiyim nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum bi haftadır tüm sakinliğimle tüm sabrımla onun davranışlarını alttan alıyorum normal davranmaya çalışıyorum 20 gün böyle geçermi geldiğinde yine bu şekilde mi davranır nolcak böyle sizce ne yapmalıyım aramızı düzeltmek istiyorum ??

ilk kez böyle bi durum yaşıyorum ah uzakta olamsaydık diyorum bu kadar uzamazdı diyorum ama olan oldu bu arada yaşlar 21 akıl verin ne yapmalıyım??

Bence herşeyi alttan alma biraz karakterini koy ortaya ve hiç böyle pişman olma üzülme herzaman onun peşinden koşamayacağını anlaması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

kovulmadan önce istifa et

Alıntıları Göster
    okumadım ama kız sıkılmış demek ki. yüz yüze olup, gözünü karartıp çok ciddi bi tavırla ayrılmak mı istiyosun? eğer öyleyse beni daha fazla zorlama, de, ya hayır der sarılır ya da adam gibi ayrılmış olursun. bazen böyle ciddi şeyler yapmak gerekir. şimdiye kadar sıkıldıysa şimdiden sonra bi şekilde düzelmesi zor olur

• quote:

Orijinalden alıntı: MacUallis

quote:

Yaklaşık 3 sene önce üniversiteye ilk girdiğim yıl hazırlık sınıfında bi kızla tanıştım çok hoşlandım ve bi haftada sevgili olduk.Bi kaç ay sonra 3.senemize gircez.Ben istanbulda ailemle yaşıyorum ve burda okuyorum kız ise ankaralı istanbulda okuyor yurtta kalıyor.Okul olduğu zaman yani istanbuldayken bölümlerimiz ve fakültelerimiz farklı olmasına rağmen hergün görüşüyoruz ders öncesi olsun ders sonrası olsun işte onu yurduna bırakıyorum haftasonları görüşüyoruz falan hep görüşüyoruz fakat bayramlarda ara tatillerde yaz tatillince çok görüşme fırsatımız olmuyo yazın 3 ayda 3-5 defa görüşüyoruz.

Bence herşeyi alttan alma biraz karakterini koy ortaya ve hiç böyle pişman olma üzülme herzaman onun peşinden koşamayacağını anlaması lazım
    Bir kaç gün mesaj atma sen de bakalım o sana atmaya başkarsa umut vardır. He yine tiklememez hallerine devam ederse sıkıntı var demektir

• aranız düzelse de , bu ilişki bitik durumda. kendini şimdiden onsuzluga alıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rize çayı

aranız düzelse de , bu ilişki bitik durumda. kendini şimdiden onsuzluga alıştır.
    kız mı yok oğlum sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

kız mı yok oğlum sana

Alıntıları Göster
    ciddi anlamda bişeyler yaşayıp sonunun böyle olmasını kaldıramıyorum herşeyi biliyorum hepsinin ilacı zaman bi kız için değer mi değmez biliyorum ama olmuyor işte ilk defa bi insana kendimden taviz verdim gururumu hiçe saydım ve sonucunun bu olması beni deli ediyor tecrübe olcak ama bilmiyorum işte ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

kız mı yok oğlum sana

Alıntıları Göster
    winter is comming dikkatli ol fazla gitmez
  • daha kötüsünü yaşayanlar var emin ol benimde 4.5 yılım gitti @jarome77
  • quote:

ciddi anlamda bişeyler yaşayıp sonunun böyle olmasını kaldıramıyorum herşeyi biliyorum hepsinin ilacı zaman bi kız için değer mi değmez biliyorum ama olmuyor işte ilk defa bi insana kendimden taviz verdim gururumu hiçe saydım ve sonucunun bu olması beni deli ediyor tecrübe olcak ama bilmiyorum işte ne yapmalıyım

Alıntıları Göster
    Muhtemeln ayrılacaktır çünkü soğukluk olduğunda bir daha eskisi gibi olmak çok zor ancak sen ilk atağı yap olgun erdemli bir adam gibi herşeyin farkında olduğunu göster ki kötü bitmesin ezilen taraf olma.

• quote:

Orijinalden alıntı: alia54

okumadım ama kız sıkılmış demek ki. yüz yüze olup, gözünü karartıp çok ciddi bi tavırla ayrılmak mı istiyosun? eğer öyleyse beni daha fazla zorlama, de, ya hayır der sarılır ya da adam gibi ayrılmış olursun. bazen böyle ciddi şeyler yapmak gerekir. şimdiye kadar sıkıldıysa şimdiden sonra bi şekilde düzelmesi zor olur

Alıntıları Göster
    Acilen iletişimi kesmelisin benim 5.5 senelik ilişki buna benzer bir şekilde bitti. Ben yaptım aynı hataları sen yapma. Şu dakikadan itibaren iletişimini kes. Arama mesaj atma. O merak etsin seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 3 Eylül 2013; 14:05:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ssarunass

winter is comming dikkatli ol fazla gitmez

Alıntıları Göster
    dostum muhtemelen başka biri var seni soğutup ayrılmaya çalışıyor
  • ssarunass kullanıcısına yanıt
    senin durum daha kötü anlaşılan ama işte bu kadar kolaymı herşey ya sen o kadar emek göster çaba sarfet sonucu bu olsun şu an durumumuz net değil bişeyler olursa yazarım buraya herşeyin de farkındayım ama olmuyo işte gece kafamı o lanet yastığa koyduğumda aklımdan çıkmıyor.biticek diye üzülmek yerine yaşandı diye sevinmek çok daha güzel olurdu eğer yapabilseydim
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

Acilen iletişimi kesmelisin benim 5.5 senelik ilişki buna benzer bir şekilde bitti. Ben yaptım aynı hataları sen yapma. Şu dakikadan itibaren iletişimini kes. Arama mesaj atma. O merak etsin seni

Buna benzer bi şekilde derken sendemi ilgini hiç düşürmedin hep ilgilendin ve o şekilde mi ayrıldınız nasıl oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alia54

Alıntıları Göster
    İçine at kardeşim, ilişkiniz bitmiş gibi bir şey malesef :|
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

İçine at kardeşim, ilişkiniz bitmiş gibi bir şey malesef :|

Alıntıları Göster
    kızların hepsi böyle malesef çok ilgi gösterirsin çok fedakarlık gösterirsin sonra sonuç hüsran olur. bu yüzden ilgi göstermicen fedakarlık yapmıcan yoksa üzülen hep sen oluyorsun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.