Şimdi Ara

SEVGİLİM BU ARALAR ÇOK SOĞUK BANA AKIL VERİN!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
21.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jarome77

quote:

Orijinalden alıntı: batu14

quote:

quote:

quote:

quote:

tıpatıp aynısı ve 2 gün önce ayrıldık. bende sırf aramız iyi olsun üzülmeyelim diye çok mesaj attım .O da sıkıldı haliyle.Ve şimdi 2 gündür ne aradım ne sordum.Bizim ilişkimizde 2.5 yıldı.

geçmiş olsun kardeşim benim de sonum seninki gibi olcak galiba ben de iletişimi kesmek zorundayım bilmiyorum nolcak

uzak olmak kötü hocam üniversiteye kadar ikimizinde beklememiz lazımdı ben abarttım biraz olan oldu sen yapma.Allah korusun ayrılırsa da dünyanın sonu değil kendi yaşamına bak üzme kendini istersen döner zaten ama sen sakın adım atma .Gurur bazen olmalı :)

evet doğru kardeşim dünyanın sonu değil tabi ama o süreci o zamanı atlatmak asla kolay olmayacak gibi görünüyor benim için aslında gerçekten sevmiş hiçkimse için kolay olmaz bu

tabiki kolay olmıcak .Biz de asıl suç aşırı çok seviyoruz aşırı değer veriyoruz hocam.ben mesela o rahatsız olmasın diye başka kızlarla konuşurken bile çekiniyodum arkadaşça.İlişkiye zarar verebilicek olan herkesi tek tek çıkardım hayatımızdan.Ama işte sonunda olan bu.Spora gidiyorum hiçbişey anlamıyorum eve geliyorum annem babam ne var ne oldu diye sorunca onlara sinirleniyorum nasıl bir salaklıksa.ama alışıcam başka çarem yok bana telefonda son dediği cümle kimse kimsenin herşeyi değildir ve bunu anlıyorum artık zor da olsa aramıcam sormıcam ha oda seviyomuydu bence evet ama olan oldu artık zamana bırakmak lazım herşeyi.

Seninle aynı kafadayız dostum ben de aynı şekilde başka kızlarlayken konuşmalarıma hareketlerime hep dikkat ederim.Dediğin gibi zamana bırakmak en iyisi 3-5 sene sonra şu çektiklerimizi hatırlayıp ne salakmışız dicez belki ama işte o ''geçene kadar olan zaman'' kavramı kişiye göre değişiyor o zamanı en kısa sürede ve en acısız bi şekilde atlatmak marifet.

hocam dur bakalım sen daha ayrılmadın sakin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tıpatıp aynısı ve 2 gün önce ayrıldık. bende sırf aramız iyi olsun üzülmeyelim diye çok mesaj attım .O da sıkıldı haliyle.Ve şimdi 2 gündür ne aradım ne sordum.Bizim ilişkimizde 2.5 yıldı.

geçmiş olsun kardeşim benim de sonum seninki gibi olcak galiba ben de iletişimi kesmek zorundayım bilmiyorum nolcak

uzak olmak kötü hocam üniversiteye kadar ikimizinde beklememiz lazımdı ben abarttım biraz olan oldu sen yapma.Allah korusun ayrılırsa da dünyanın sonu değil kendi yaşamına bak üzme kendini istersen döner zaten ama sen sakın adım atma .Gurur bazen olmalı :)

evet doğru kardeşim dünyanın sonu değil tabi ama o süreci o zamanı atlatmak asla kolay olmayacak gibi görünüyor benim için aslında gerçekten sevmiş hiçkimse için kolay olmaz bu

tabiki kolay olmıcak .Biz de asıl suç aşırı çok seviyoruz aşırı değer veriyoruz hocam.ben mesela o rahatsız olmasın diye başka kızlarla konuşurken bile çekiniyodum arkadaşça.İlişkiye zarar verebilicek olan herkesi tek tek çıkardım hayatımızdan.Ama işte sonunda olan bu.Spora gidiyorum hiçbişey anlamıyorum eve geliyorum annem babam ne var ne oldu diye sorunca onlara sinirleniyorum nasıl bir salaklıksa.ama alışıcam başka çarem yok bana telefonda son dediği cümle kimse kimsenin herşeyi değildir ve bunu anlıyorum artık zor da olsa aramıcam sormıcam ha oda seviyomuydu bence evet ama olan oldu artık zamana bırakmak lazım herşeyi.

Seninle aynı kafadayız dostum ben de aynı şekilde başka kızlarlayken konuşmalarıma hareketlerime hep dikkat ederim.Dediğin gibi zamana bırakmak en iyisi 3-5 sene sonra şu çektiklerimizi hatırlayıp ne salakmışız dicez belki ama işte o ''geçene kadar olan zaman'' kavramı kişiye göre değişiyor o zamanı en kısa sürede ve en acısız bi şekilde atlatmak marifet.

aynen hocam zaman kavramı ne kadar çok kırıldıysan o kadar çabuk unutursun bence .

• msapover kullanıcısına yanıt
    Hocam bu saatten sonra bilmiyorum değişen bişey olurmu zor olarak görüyorum ama zamana bırakcaz onu kaybetmeyi de asla istemiyorum fakat olursa da dünyanın sonunun gelmediğine kendime alıştırmam gerek her ne kadar çok zor olarak gelsede başka bi çare yok
  • quote:

Hocam bu saatten sonra bilmiyorum değişen bişey olurmu zor olarak görüyorum ama zamana bırakcaz onu kaybetmeyi de asla istemiyorum fakat olursa da dünyanın sonunun gelmediğine kendime alıştırmam gerek her ne kadar çok zor olarak gelsede başka bi çare yok

valla hocam gururumu ayaklarımın altına alarak konuştum benimkiyle. bir türlü ikna olmadı sizde tersini yapın bakalım işe yarayacakmı sonra öteki nesillere doğru tavsiyeler sunabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

kovulmadan önce istifa et

En anlamlı, kısa ve öz...

Az gururunuz olsun be...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rol yapma, nasıl olması gerekiyorsa öyle olsun. Yüzyüze gelirseniz bir şeyler düzelebilir. Ona sürekli mesajlar atıp durma, biraz rahat bırak. Kendinle ilgilen, kendi yarattığın sorunlarınla. Düzelt.
  • agalar aynısı şuan benim başıma geldi babası gemici istanbula geldiydi onun yanına gittidi bi elbise yüzünde çok kıskandım delirdim büyük kavga ettim baya abarttım ama şimdi dide ilişki diye bişi kalmadı kalp vs felan atıyorum hiçbişi atmıyo canım sevgilim bitanem gibi konuşuyorum ama hiç canım felan yazmıyo hiçbir konuyu uzatmıyo sabahları günaydın diyo felan sonra nasılsın diyorum moralim bozuk diyo sürekli nedenini soruyorum bilmiyorum diyo napıcam ben ya
  • samimi bir şey söyleyeyim sana kenara yaz kendini de suçlamayı kes dostum

o kızdan sana ne köy olur ne kasaba zorladıkça kaybedeceksin
  • Yedek kulubesine hoş geldin. Kiz daha iyisini bulmuş sana yol vermiş bile. O ne zaman yeni oyuncagindan sıkılırsa o zaman sana pas verecek.

• vedat2825 V kullanıcısına yanıt
    Bu tür meselelerde bilmiyorum demek aslında, ben biliyorum ama sen bilmeyeceksin demektir. Çizgiyi aşmadan zorla biraz hala bilmiyorum diyorsa geçmiş olsun.

• hiç uzatma. ayrıl hemen. onun çevresinden bir kız bul onunla sevgili ol. sana geri dönecektir. kıymete bineceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 25 Haziran 2019; 0:4:33 >
  • Yedek kulubesine hosgeldin....

• 30 yaşıma gireceğim, şuan evliyim ve mutluyum. Geçmişimde benzer durumları da yaşadım, çokça tecrübemde oldu. Kimini bile bile yaşıyorsun kimine karşı koyamıyorsun, en kötüsü tecrübesizken yaşadıklarını o an algılamakta zorlanıyorsun.

Öncelikle karşındaki insan seni seviyormuş fakat yanındayken seviyormuş, çoğu insan yakında ve uzakta ilişkiye farklı tepkiler verir. Yanındayken yaşayacağın sorunlar kısıtlı olur, onlarda kısa sürede iletişimle çözüme kavuşur, böyle başlayan alışılan ilişkide mesafeler arttığı anda sıkıntılar çoğalır, çözülmez ertelenir ve arkaplanda büyür büyür tekrar karşınıza çıkar.

Vazgeçmek, akıl karışıklığı, güvensizlik, temassızlık/yüzyüze iletişimsizlik, sıkıcılık, mutlu/mutsuz anlarda uzakta kalmak bunlar irili ufaklı dizilir ilişkinize...Bu durumları aşan ilişkiler olur fakat bu yaşlarda, yakın süreçte evlilik yoksa çekilecek dertler değildir. Bu sıkıntıları çiftlerden hangisi önce algılayıp, çevresine bakmaya başlarsa ilişkiden kopar ya başkasıyla yeni ilişkiye başlar ya bu tarz mevzulara biraz ara verir.

21 yaşındasınız, hayatınızın en güzel en eğlenceli yaşları haliyle nereye gideceğini bilemediğin ilişki için telefonla mutluluk uzun süre gitmez. Hele çevresinde senin yaşattığın sıkıntıları yaşatmayan, ilgili davranan biri varsa ilişkiden vazgeçmesi çok kolay...Senin içinde aynılarını diyorum, yakınında müdahale edeceğin ilişki içinde kal yoksa böyle yıpranırsın.

Bu ilişkiyi kurtarmaya kalkma asla eskisi gibi olmaz, daha çok yıpranırsın zorlanırsın. Yol ver, emin ol daha çok mevzu yaşayacaksın belki kimler gelip kimler geçecek ama bu kızla olmayacak...1 2 yıl içinde garanti evlenirim diyorsan zorla fakat olmayacağı için zorlama güzel kardeşim....Boşa kulaç atma, enerjini hevesini bir sonra ki ilişki için sakla...

• vedat2825 V kullanıcısına yanıt
    bi kadina atar yapacaksaniz arkasinda durun. iki gun sonra canim cicim derseniz gozunde bitersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim geçmiş olsun durumuna üzüldüm. benzer şeyleri ben de yaşadım sana bir abi tavsiyesi olarak verebileceğim şey fazla üstüne düşme.hatta bırak o mesaj atmadıkça atma artık.

bizim insanımıza değer vermeye gelmiyor.bir süre sonra değişiyor.değer verip kendini değersizleştiriyorsun.dengeyi kuramıyoruz maalesef..... devamında da herşeyi senden bekler hale geliyor.

bırak yazma ya.. arama.. o peşinde koşsun ...biraz da o kaybetme korkusu yaşasın. eğer seviyorsa değer veriyorsa yumuşar sana karşı

seni iyi anlıyorum kaybetme korkusu ile panikliyorsun daha fazla ilgi ile üstüne daha fazla düşme ile iyiye gideceğini sanıyorsun.ama ne yazık ki bi taraflarını kaldırmaktan öteye gitmiyor.kendini vazgeçilmez görüyor.çantada keklik konumuna düşüyorsun.yapma.

kaç yıldır çıkıyorsunuz.o kadar seneyi çöpe atacaksa kendi bilir ....atarsa da, demek ki değer vermiyormuş sevmiyormuş zaten vazgeçmiş olarak düşünebilirsin

kızın yaşı da 21 galiba...o yaşlarda bunların kafa beş karış havada olur.laylaylom yani.

gerçi bu mevzuda derin ...olgun yaşda biri ile çıkarsın .tamam dersin yaşını almış bu aklı yerinde falan. bu sefer de önceki ilişkisinden yediği kazık ile hareket eder.o travmayı unutamaz yeni ilişkisine de yansıtır falan.

düzgün insan bulmak gerçekten çok zor şu devirde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 26 Haziran 2019; 2:48:8 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.