Şimdi Ara

İş Kurmak İstiyorum Önerileri Olanlar Buraya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankarada Bi İş Kurmak İstiyorum 150 milyar gibi bi sermaye cıkarta bilirim sizce neler yapabilirm ne gibi iş imkanlarına girebilirim. .

• quote:

Orijinalden alıntı: bugra cagrı

Ankarada Bi İş Kurmak İstiyorum 150 milyar gibi bi sermaye cıkarta bilirim sizce neler yapabilirm ne gibi iş imkanlarına girebilirim. .

şu ekonomi de az sermayeyle tutunmak biraz zor. aynı sermayeyi katacak birini bulabilirsen ortak bir şeyler yapmaya çalış. aksi takdir de ev al kiraya ver veya alım satım falan yap. daha az riskli olur. para şu zamanda kolay kazanılmıyor iyi düşünün.
  • Aslında Söyle Söyleyim Bowling Salonu Gibi Bi Yer Acmak Istyrm Ama Arastrmalarıma Göre Benm Bütcemı Cok Acıyo Benm Bütcemi Zorlasam Cıkartacagım para 250 mlyar en fazla ev alım satım kira vs degil böyle konsept bi iş yeri kurmak daha dogrusu Bowling bana cok ıyı bı yatırım gıbı geldı türkiyedede pek yok ve tutulan bi iş ama sermaye lazım iste sizce buna benzeyen türkiyeye yenilik olarak neler yapa bilirim ?
  • quote:

Aslında Söyle Söyleyim Bowling Salonu Gibi Bi Yer Acmak Istyrm Ama Arastrmalarıma Göre Benm Bütcemı Cok Acıyo Benm Bütcemi Zorlasam Cıkartacagım para 250 mlyar en fazla ev alım satım kira vs degil böyle konsept bi iş yeri kurmak daha dogrusu Bowling bana cok ıyı bı yatırım gıbı geldı türkiyedede pek yok ve tutulan bi iş ama sermaye lazım iste sizce buna benzeyen türkiyeye yenilik olarak neler yapa bilirim ?

Bowling olayına hiç girme derim batarsın. İş kurarken çevre analizi yapmak gerek , yaptım oldu mantığı ile açarsan en fazla 2 sene sonra bir bakarsın 250 bin tl'den elinde sadece borç kalmış.

Çevre analizi yapmaya gerek de yok bu konuda , eğer Üni. yakınında açmayacaksan ve bowling salonu+cafe tarzı bir yer değilse kalkışma derim. Sokaktaki gençler dahil insanların %90ına bowling topu göstersen bomba sanıp polise ihbar eder.

• Söyle söyleyim bulundugum yer bowling salonu acmak ıcın en uygun yer ankarada oturyosanz veya geldıysenz bilirsiniz acmak ıstedıgım yer odtü üniversitesi ankara üniversitesinin tam ortasında kalıyo bulundugum yer zengin kısmının yeri söyle söyleyim 1 milyardan assa kiralık daire bulamssn burda yapılacak bi sosyal faaliyet yok herkez para sacacak eglenecek yer arıyo onun icin burdaki herkez kızılay bahçeli tunalı vs vs yerlerden cıkmyo dedıgınz gbı bana kalırsa bowling ıcın en uygun yer liseler ilkokullar üniversitelerin tam ortası o yüzden bowlingi düsünmüştüm saygılarımla.
  • Neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

quote:

Aslında Söyle Söyleyim Bowling Salonu Gibi Bi Yer Acmak Istyrm Ama Arastrmalarıma Göre Benm Bütcemı Cok Acıyo Benm Bütcemi Zorlasam Cıkartacagım para 250 mlyar en fazla ev alım satım kira vs degil böyle konsept bi iş yeri kurmak daha dogrusu Bowling bana cok ıyı bı yatırım gıbı geldı türkiyedede pek yok ve tutulan bi iş ama sermaye lazım iste sizce buna benzeyen türkiyeye yenilik olarak neler yapa bilirim ?

Bowling olayına hiç girme derim batarsın. İş kurarken çevre analizi yapmak gerek , yaptım oldu mantığı ile açarsan en fazla 2 sene sonra bir bakarsın 250 bin tl'den elinde sadece borç kalmış.

Çevre analizi yapmaya gerek de yok bu konuda , eğer Üni. yakınında açmayacaksan ve bowling salonu+cafe tarzı bir yer değilse kalkışma derim. Sokaktaki gençler dahil insanların %90ına bowling topu göstersen bomba sanıp polise ihbar eder.

istemsiz güldüm

Bende Güldüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana verebilirsin mesela,1 yıl sonra 170000 olarak iade ederim 20000/12 =1666 tl gelir sağlar aylık. vergiyle filan da uğraşmazsın
  • Hiç kafanı yorma bence Rüzgâr türbini işine gir derim. Benim elimde imkan olsaydı 20 sene önce Türkiyeye getirmek için cebimdeki son kuruşa kadar vermek isterdim o zamanlar hiç bunlar yoktu çünkü. Zaten yakın zamanda kredi çekip bu işe gireceğim.

Hem bunun tanesinden yaptığın zaman KW hesabına göre devlet sana çok iyi paralar ödüyor. 100 KW Rüzgar Türbini 13.000 TL'ye denk geliyor mesela.

Denize yakın yerlerde rüzgar fazla olduğundan verimli oluyor. Hem ülkemizde en verimli olduğu yer marmara bölgesidir ve ülkemizde 40 watt aralığı % 89 olmakla birlikte 100 watt üstü yaklaşık % 10 oluyor. Bunlar orta ve iyi grubuna giriyor.

Biraz açıklayalım bunu;
    Rüzgar hızının 3 -5 m/s olduğu zaman dönmeye başlar, rüzgar hızı 25 m/s i geçerse çevreye ve kendine zarar vermemek için kendini kapatır. bu hızlara cut in ve cut out zamanları denir. şebekeye bağlı olanlara on-grid olmayanlara off-grid denir. Hem bakım işleride çok iyi; Senede bir rotor ve dişli kutusu bakım yağ değişimleri yapılır o kadar. Şebekeye senkron veya asekron bağlanabilir.

Bu yazıyıda okumanı öneririm;
    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/18483972.asp?yazarid=18&gid=61

İnşallah paranı heba etmezsin. Yerinde olsam Türkiye'den satın almak yerine Yurtdışından bir tane getirttirirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Hiç kafanı yorma bence Rüzgâr türbini işine gir derim. Benim elimde imkan olsaydı 20 sene önce Türkiyeye getirmek için cebimdeki son kuruşa kadar vermek isterdim o zamanlar hiç bunlar yoktu çünkü. Zaten yakın zamanda kredi çekip bu işe gireceğim.

Hem bunun tanesinden yaptığın zaman KW hesabına göre devlet sana çok iyi paralar ödüyor. 100 KW Rüzgar Türbini 13.000 TL'ye denk geliyor mesela.

Denize yakın yerlerde rüzgar fazla olduğundan verimli oluyor. Hem ülkemizde en verimli olduğu yer marmara bölgesidir ve ülkemizde 40 watt aralığı % 89 olmakla birlikte 100 watt üstü yaklaşık % 10 oluyor. Bunlar orta ve iyi grubuna giriyor.

Biraz açıklayalım bunu;
    Rüzgar hızının 3 -5 m/s olduğu zaman dönmeye başlar, rüzgar hızı 25 m/s i geçerse çevreye ve kendine zarar vermemek için kendini kapatır. bu hızlara cut in ve cut out zamanları denir. şebekeye bağlı olanlara on-grid olmayanlara off-grid denir. Hem bakım işleride çok iyi; Senede bir rotor ve dişli kutusu bakım yağ değişimleri yapılır o kadar. Şebekeye senkron veya asekron bağlanabilir.

İnşallah paranı heba etmezsin. Yerinde olsam Türkiye'den satın almak yerine Yurtdışından bir tane getirttirirdim.

arazi temini. tesis kurulumu ,işletme giderleri gibi diğer masrafları da göz önüne aldığımızda daha yüksek yatırımlar gerekiyor.

http://www.ecoenerji.net/haber_detay.asp?haberID=27 en altta fiyat ve ödeme seçenekleri var. sadece türbinin fiyatı o
    http://www.ecoenerji.net/haber_detay.asp?haberID=43 burada sistemin genel şeması var.

ayrıca bu projelere kredi almak çok da kolay değil şuan.

yine de bunlar engel değil tabi güzel proje

• quote:

Orijinalden alıntı: lexuss

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Hiç kafanı yorma bence Rüzgâr türbini işine gir derim. Benim elimde imkan olsaydı 20 sene önce Türkiyeye getirmek için cebimdeki son kuruşa kadar vermek isterdim o zamanlar hiç bunlar yoktu çünkü. Zaten yakın zamanda kredi çekip bu işe gireceğim.

Biraz açıklayalım bunu;

arazi temini. tesis kurulumu ,işletme giderleri gibi diğer masrafları da göz önüne aldığımızda daha yüksek yatırımlar gerekiyor.

http://www.ecoenerji.net/haber_detay.asp?haberID=27 en altta fiyat ve ödeme seçenekleri var. sadece türbinin fiyatı o
    http://www.ecoenerji.net/haber_detay.asp?haberID=43 burada sistemin genel şeması var.

ayrıca bu projelere kredi almak çok da kolay değil şuan.

yine de bunlar engel değil tabi güzel proje

Sadece kredi çekmeyeceğim maddi durumum şu anda elbet yok ancak evi bile satmayı göz önüne alabilirim. Henüz yaşım 20, altın birikimi yapmayı düşünüyorum tahmini 5 yıl sonra bu işe ciddi ciddi kafa yoracağım.

• Yorumlarınız İcin Tesekkürler Ama Böyle Bi İs Düsünmüyorum Acıkcası Kendi Semtimde Bi Yatırım Yani İs Yeri Gibi Bişi Olmasını İstiyorum Ama Ne Gibi Bi İs Yeri Acabilir Bunu Düsünüyorum Bulundugum Semt tam bir ögrenci semti belirmis oldugum gibi odtü üni ankara üni tobb üniversiteleri ve 8 lise ve ortaokulun tam ortasındayım bu yüzden ögrencilere yönelik bir iş düsünüyorum görüsleriniz icin tesekkürler.
  • Horoz dovustur sonra o parayla yavas yavas buyutursun isi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Horoz dovustur sonra o parayla yavas yavas buyutursun isi

Komikmi ?
  • benim tavsiyem ne yaparsan yap o işte tecrübesi olan birine danış bahsettiğin iş konum bakımından gayet mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: çerkes89

benim tavsiyem ne yaparsan yap o işte tecrübesi olan birine danış bahsettiğin iş konum bakımından gayet mantıklı

Teşekkür Ederim Güzel Cevap ın icin bende böyle düsünüyorum ama kim vardır bu konu hakkında bilgisi olan bilmiyorum.
  • Okul çevresine bilardo , cafe , nargile , ps tarzında açabilirsin . En önemliside olay çıkartabilecek potansiyeli olan apaçi tipleri almassan paraya para demessin . Bide şöle bişi var nasıl olur bilmem bu fikride sanırsam bu forumda okumuştum . Böle bi yer açıyorsun küçük küçük odalar var bir koltuk ve lcd . Çift geliyo filmini seçip odasına çekiliyo çok tutulur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgehan.

Okul çevresine bilardo , cafe , nargile , ps tarzında açabilirsin . En önemliside olay çıkartabilecek potansiyeli olan apaçi tipleri almassan paraya para demessin . Bide şöle bişi var nasıl olur bilmem bu fikride sanırsam bu forumda okumuştum . Böle bi yer açıyorsun küçük küçük odalar var bir koltuk ve lcd . Çift geliyo filmini seçip odasına çekiliyo çok tutulur .

Aslında Olabilir Güzel Bi Fikir Ögrencilere Yönelik :)
  • Kredi alıcak mısın? Alacaksan Halkbank'tan al

ayrıca etlik aşağı eğlencede bi düz lise var bildiğim kadarıyla ve etrafında hiç yemek yenilen yer yok, burger king vari bi şey açabilirsin.
  • Kredi İşine Girersem Eger Bowling Salonu Acabilirim Diye Düsünüyorum Ama Faiz Oranları Nedir Hic Bilmiyorum Ne Kadar Cekebilirim Pek Bi Bilgim Yok Yani Banka Hakkında . :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.