Şimdi Ara

Hiç Konuşmadığım Bir Kızı Nasıl Etkilerim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
28.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. 16 yaşındayım. Her gün okula giderken serviste gördüğüm bir kız var. Benden bir yaş küçük ve onu çok tatlı, güzel buluyorum. Kızda anlayamadığım bir sempatiklik var ve bu nedenle ona karşı bir sevgi besliyorum içimde, maalesef bunu dışa vuramıyorum çünkü çok çekingenim, utangacım, özgüven eksikliğim var ve kendimde fiziksel olarak kusurlar buluyorum.
    Senenin başından beri hiç konuşmadık, herhangi bir muhabbetimiz, iletişimimiz yok. Ama sahip olduğu kişiliği öğrenmek için onla tanışmam gerek, onu artık tanımam gerek, nasıl birisi olduğunu bilmem gerek.
    Her sabah serviste aynı yeterde oturuyor ve ben servise binerken soluma baksam onun yüzünü görebilcem ama yapamıyorum ve neden ben de bilmiyorum. Kızı çok nadiren görüyorum. Ayrıca kızı 2 kere başka bir erkekle gördüm okulda sevgilisi mi bilmiyorum.
    Daha bu sabah serviste kıza yakın bir yerde oturuyordum, köşesindeydim. O uyuyordu ve ben uyumadım. Okula gidene kadar sadece onu izledim ve acı çektim çünkü sadece bunu yapabiliyordum. Servisinin en arkasından onu izliyorum genelde. Ne dokunabiliyorum, ne sarılabiliyorum, ne sevgimi gösterebiliyorum. Hiçbir şey yapamıyorum.
    Kıza açılmak benim için çok zor bir durum. O beni çekiyor ama ben ona gidemiyorum bu nedenle de benim onu kendime çekmek gerek. Yani onu etkilemem lazım. Sizce bunu nasıl yapabilirim? Öneriliniz nelerdir, yanıtlarınızı çok merak ediyorum ve yardımınıza muhtacım. Şimdiden çok teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hiç Konuşmadığın Bir Kızı Nasıl Etkilersin?

Sana hiç konuşmadığın bir kızı etkileme konusunda ipuçları sunacağız. Bu ipuçları okulda, işte veya sosyal durumlarda kızlarla bağlantı kurmana yardımcı olacak.

• Güvenli Ol: Kendinden emin ol ama kibirli olma. Bakışlarını saklamaktan çekinme ve gülümse. Vücut dilin pozitif ve davetkar olmalı.

• Göz Teması Kur: Göz teması önemlidir. Bir kızı etkilemek istiyorsan, onun gözlerine bakmaktan çekinme. Ancak aşırıya kaçma. Kısa ve aralıklı göz temasları daha etkili olacaktır.

• Konuşma Başlat: Konuşma başlatmak için rahatlatıcı bir ortam yarat. "Merhaba" demek kadar basit bir şeyle başlayabilirsin. Konuşman doğal ve akıcı olmalı.

• Ortak Noktalar Bul: Bir konuşma başlattıktan sonra, ortak noktalar aramaya çalış. Hobileriniz, ilgi alanlarınız veya geçmiş deneyimleriniz hakkında sorular sor.

• Dinle: Bir kızı etkilemek istiyorsan, iyi bir dinleyici olmalısın. Onun görüşlerini ve fikirlerini dinle. Aktif olarak katıl ve ilgi gösterdiğini göster.

• Kompliman Yap: Dürüst ve spesifik komplimanlar yap. Onun kıyafetlerini, saçını veya kişiliğini öv. Ancak aşırıya kaçma ve samimiyetsiz görünme.

• Esprili Ol: Esprili olmak her zaman bir artıdır. Gülmek ve gülümsemek, çekici ve yaklaşımı kolay görünmene yardımcı olacaktır. Ancak uygunsuz veya saldırgan şakalar yapmaktan kaçın.

• Sabırlı Ol: Bir kızı etkilemek zaman alabilir. Sabırlı ol ve zamanla onunla bir bağlantı kurmaya çalış. Acele etme veya baskı yapma.

Unutma, herkes farklıdır ve neyin işe yaradığı kişiden kişiye değişebilir. Kendin ol, özgün ol ve yukarıdaki ipuçlarını uygulayarak hiç konuşmadığın bir kızı etkileme şansını artırabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Canım sen daha kıza bakamıyorsun nasıl etkileyeceksin. Ben lisedeyken hoşlandığım kıza kaçamak bakışlar atıyordum.
    Hatta elde edemeyeceğimi düşündüğüm kızlar bile bir süre sonra (belki de ne bakıyor bu salak diyerekten ) onlar da bana bakmaya başlıyorlardı.
    Bakışın gücünü yabana atma. Kızları hala etkiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 23 Şubat 2018; 12:50:14 >
  • Arkadasiyla kanka ol sabah aksam arkadasina calis sonra illa konu acilir ya da ayni ortama girersiniz
  • -Apeiron- kullanıcısına yanıt
    peki onlar da sana bakmaya başladıktan sonra noldu, nasıl gelişti olaylar :D

Ayrıca kızın yanında gördüğüm erkek sevgilisi çıkarsa ne yapıcam? Yorumun için sağol bu arada :)
  • Cowinenge kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarını tanımıyorum, zaten benden bir yaş küçükler. Ne onlar benle takılır, ne de ben onlarla :D He serviste başka bir kız daha var aynı yaştalar belki o arkadaşıysa ona sorabilirim. Önerin için teşekkürler :)
  • Benim baktığım kızların abartmıyorum %80'ıyla sevgili oldum. Zaten benim kafa yapımdaydılar. Kızla aynı şeylerden hoşlanıp hoşlanmadığını biliyor musun? Ayrı dünyaların insanıysanız zor. Yanındakinin erkek arkadaşı olup olmadığını sor çevresindekilere.
    Sevgili oldun onu anladık da oraya kadar nasıl ilerledi böyle çabuk, kız sana bakınca direk sevgili olmadınız ya :D Ne bileyim ilk önce gelip sana neden bana bakıyorsun filan mı dedi, onu açıkalrsan sevinirim :)

İşte kız hakkında fazla bir şey bilmiyorum o nedenle onu tanımam gerek.

Kızın çevresindeklileri tanımıyorum. Ayrıca onun yaşındaki bir kıza sorsam en fazla 48 saat sonra bunu ona da yayar çünkü kızların sır tutma süresi bu kadar. Yani riskli bir durum.
  • Sen ona baktığında o da sana bakarsa ve bu birkaç kez olmaya devam ederse (hatta gülerse falan) o zaman ya arkadaşı aracılığıyla ya da cesaretini toplayıp kendin kızın yanına gidip biraz konuşabilir miyiz deyip söylersin işte. Ben arkadaşına söyletmiştim sonra aynı serviste beraber oturup konuştuk işte. Her şey kendiliğinden gelişiyor. Çok kafaya takma. Riskli bir şey yok. Ne olacak çekip vuracak mı Çok çokta hayır der.
  • Utangacsan, cekingensen, özgüvenin yoksa %99 etkileyemezsin. %1 ihtimal de sevgili olur, 2 hafta sonra tekmeyi yersin.

Bin kere dedik. Domino tası gibidir bu is. Puzzle gibidir. Utangacsan sevgili bulma hayalleri kurma. Sıfırdan basla. Arkadas cevresi yap, kendini gelistir. Ozguvenli, girisken ol. Daha bir parca bile koymamissin, diyorsun ki ‘’bu puzzle’ı duvara asıcam’’.
  • Önce kızın arkadaş çevresiyle arkadaş olmaya bak kendini onlara sevdirmeye
    Anladım çok teşekkürler :D
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Anladım. Peki özgüvenli olduğumu varsayalım, ilk işim ne olacak? Daha da açıklarsan sevinirim :)
  • zeytinim99 Z kullanıcısına yanıt
    Duydupuma göre zaten kızlar genellikle birbirlerine danışıyorlarmış, soru soruyolarmış böyle durumlarda doğru mu :D Bu arada teşekkürler önerin için :)
  • Yakışıklı değilsen etkileyemezsin en fazla arkadaş olursunuz
  • Awendel kullanıcısına yanıt
    Yakışıklı olup olmadığımı nasıl anlıycam :D Bir de her kıza göre değişmez mi bu kriter? Bir de neye dayanarak söylüyorsunuz bunu, açıklarsanız sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brkn4

Yakışıklı olup olmadığımı nasıl anlıycam :D Bir de her kıza göre değişmez mi bu kriter? Bir de neye dayanarak söylüyorsunuz bunu, açıklarsanız sevinirim :)

Özelden at fotonu söyliyeyim kardeşim :D

2000 ve sonrası doğumlu kızların %90 ı şımarıktır. Berkecan değilsen işin zor.
  • Awendel kullanıcısına yanıt
    Özelden başka bir kıza danışıyordum, kıza foto attım, iyi dedi :D İnstadaki bi fotomu atarım, nerden atayım ?

Kız %10 içindeyse? :D
  • Konusamiyorsan bak dikkatini cek. Bakislarindan rahatsiz olmuyorsa selam ver konusmaya calis.
  • okanclskn kullanıcısına yanıt
    Konuşmayı boşver instadan mesaj attım kıza dün gece, daha görmedi bile :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brkn4

Arkadaşlarını tanımıyorum, zaten benden bir yaş küçükler. Ne onlar benle takılır, ne de ben onlarla :D He serviste başka bir kız daha var aynı yaştalar belki o arkadaşıysa ona sorabilirim. Önerin için teşekkürler :)

Arkadaşlarını tanımaman normal zaten lol Gidip tanışman lazım aynı ortamlarda bulunarak, ayrıca yaşı sorun etme benden 3 yaş küçük kızla takıldığım oldu, benden 1 yaş büyük kızlarla sevgili olduğum oldu şuan ki arkadaşlarımın bazıları benden 1-2 yaş küçükler mesela.. Olay kafada bitiyor benden 3 yaş küçük olan kız yaşıtlarımdan daha olgun ve büyük gösteriyordu ayrıca çekiciydi de, şuanki arkadaşlarımda hareketliler benim gibi, o yüzden yaşıtlarımdan anlaştığım nadirdir genelde hepsinin kafası büyükler gibi ağır hareket etmekte..

Konu başka yerlere geldi ama umarım dediğimi anlamışsındır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.