Şimdi Ara

Hiç Konuşmadığım Bir Kızı Nasıl Etkilerim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
28.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Anladım yaşı dert etmiyorum zaten sıkıntı yok, teşekkürler yorumun için :)
  • Arkadaslarinle el ele tutus ve selenayi cagirin. Sana yardimci olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Utangacsan, cekingensen, özgüvenin yoksa %99 etkileyemezsin. %1 ihtimal de sevgili olur, 2 hafta sonra tekmeyi yersin.

Bin kere dedik. Domino tası gibidir bu is. Puzzle gibidir. Utangacsan sevgili bulma hayalleri kurma. Sıfırdan basla. Arkadas cevresi yap, kendini gelistir. Ozguvenli, girisken ol. Daha bir parca bile koymamissin, diyorsun ki ‘’bu puzzle’ı duvara asıcam’’.

16 yaşındaki çocuğa ne güzel şeyler yazıyorsun... dh de playboyculuk oynuyor...

Konuyu açan kardeşim sana da tavsiyem özellikle siz servisteyken onu izle, dinle konuşmak önemli ama ne konuşabileceğin daha önemli bu klasik ders muhabbetinden başlar sen onu dinledikçe konuştukça buna izin verirse konular değişir ve artık monoton olmaz

İki hafta sonra tekmeyi yersinmiş...

Kadınların eline ipleri bu kadar sizin gibiler veriyor, buraya tekmeyi yersiniz yazmak bile iki kişi arasındaki ilişkiyi hiçe sayıp her konuda kadın haklıdır gibi bir algı oluşturmak ''kadın'' diyorum çünkü kbv yılların kbv si hiç değişmemiş devam siz böyle ...

• Yazdıkları sıkıntı değil ya, sonuçta özgüvenli ol felan demiş, yine güzel bir öneri .D

Şimdi kız servisteyken izliyorum ama hiç konuşmuyor ve her zaman tek oturuyor, sabahları hep tekli koltukta oturuyor akşamları ise genellikle serviste olmuyor ama olunca da ya tekli ya da ikili koltukta tek başına oturuyor. Yani nasıl konuşacağımız bir ortam yaratabilirim ki? Açıklarsan sevinirim :)
  • Hiç konuşmadan etkilemek istiyorsan utanganç ve çekingen yapını bir kenara bırakman gerekiyor. Dikkat çekici olmalısın. Ortamın sevilen çocuğu mu olursun, ortamın kavga çıkaran çocuğu mu olursun yoksa herkesi tanıyan, az buçuk muhabbbeti olan o sosyal çocuk mu olursun orası sana kalmış. Kişisel bakımına ve giyimine önem göster. Eğer yapabiliyorsan kendine yakışır bir saç stili yap. Kesinlikle kendinden emin ol. Mesela servise bindiğinde rahat tavırlarla insanların gözlerine bakmaya çalış ama çok uzun bakma yerine gidene kadar kısaca bak geç.

Not: Liseyi kız meslekte okudum. Soruların varsa kendi deneyimlerimden yola çıkarak yardımcı olabilirim
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kız meslek lisesinde okumanızı göz önünde bulunduruyorum ve aradığım profesyonelin siz olabileceğini düşünüyorum :D

Özgüvenli biri olsaydım zaten konuşmadan etkilemeye gerek kalmazdı, direk konuşurdum ama özgüven kazanmak zor ve uzun bir süreç olduğu için bu opsiyonu sona bırakıyorum.

Dikkat çekici olma kısmında kesinlikle size katılıyorum, hatta kızda bir merak uyandırmam gerekir, böylece beni tanımak ister. Size nasıl merak uyandıran bir kişi olurum?

Giyimle pek alakam yok, okulda olduğum için siyah pantolon ve hırka giyiniyorum. Saçım benim çok çabuk uzar, şu an da uzun, çarşamba günü kestirmeyi düşünüyorum ama aklımda herhangi bir stil yok. Sadece yanları alıyorum, görüşümü engellememesi için de önleri kestiriyorum ama bunları yaparken saçın çok kısa olmamasna dikkat ediyorum.

Konunun başında da bahsettiğim gibi, servise binerken kıza asla bakamıyorum, gözlerine filan ama deneyeceğim.

Önerilen için çok teşekkürler, gayet detaylı :)

• Liseye ilk başladığım zamanlarda aşırı utangaçtım. İlk 2 ay o kadar zorlanmıştım ki okulu bırakmayı bile düşünüyordum. Çok fazla kız vardı ve bu beni aşırı geriyordu. Lise tercihlerine bu liseyi nasılsa tutmayacak kafasıyla abaza bir arkadaşım sayesinde yazmıştım ve şansa girmiştim. Sürekli okuldan kaçıyordum. Okula başka bir ilçeden geldiğim için hiç arkadaşım da yoktu. Sınıfta iki erkektik. Diğer arkadaş okulun bulunduğu semttendi ve okulun yarısını tanıyordu, okulda bayağı popülerdi. Sürekli kızlarlaydı ve bayağı rahattı. Bir gün kendime aşırı sinirlendim. Bu çocuk bile bu kadar rahatsa, etrafı kız doluysa benim neden olmasın dedim. Sorunlarımla yüzleşmek yerine sürekli kaçıyordum. Sonra okula gitmeye başladım. Aslında durumun o kadar kötü olmadığını farkettim. Yeni birilerini tanıyınca zincirleme olarak tüm çevresini tanıyordum.

Sonra sınıf hocam beni zorla sosyal aktivitelere dahil etti, iyiki de etmişti. Bir çok etkinliğe katıldım. Şarkı söyledim, şiir okudum. Ortalama bir sesim olduğunu bile bilmiyordum. Topluluk içinde hep kısık sesle konuşurdum. Sosyalleşmeye başladıktan sonra istesemde utana sıkıla konuşamıyordum. Bu sosyal aktiviteler esnasında lise 1e gitmeme rağmen lise 4 iki tane kızla çıktım. Bu bana öyle bir güven aşıladı ki anlatamam. Sonrasında ayıptır söylemesi 4 yıl boyunca okulda elden geçirmediğim kalmadı Amacıma ufak tefek şeylerden özgüven kazanarak ve tabularımı yıkarak ulaşmıştım.

Hikaye uzun olduğu için kusura bakma dostum. Hikayemiz çok benzediği için paylaşma gereği duydum. Yaşın henüz çok genç, bazı şeyleri düzeltmek için geç değil. Aslında mesele kıza açılamaman da değil. Mesele sensin. Asla yapamam dediğin şeyler vardır elbet. Onları yap. Özgüven kazandığın zaman kendini seviyor, saygı duymaya başlıyorsun ve hayatın, dünyaya bakış açın değişiyor. Sana kızla ilgili ne tavsiye versem boş olacak muhtemelen. Kendinle ilgili bazı radikal kararlar alırsan istediğini elde edebileceğini düşünüyorum :)

• Cazoria kullanıcısına yanıt
    Hikayenin uzun olması benim için asla sıkıntı değildir, sen paylaştığın sürece ben okurum ve önem veririm :)

Ben derslere filan çalıştığımıdan bir de sosyallikle alakam olmadığımdan ,evde lol,cs oynayarak asosyal birisi olduğumdan bu sorunlar çıkıyor herhalde. Özgüven belki de sosyal olmakla kazanılır, zaten bağlantılı şeyler.

Dürüst olcam, şahsen ben sosyal olmayı saçma buluyorum. Kuzenlerimle ve en sevdiğim arkadaşlarımla zaman geçirmeyi elbette ben de seviyorum ancak okulda bir etkinlik olduğunda, yarışma filan olduğunda hiç katılasım gelmiyor. Çünkü okulumdaki insanları çok saçma buluyorum, yapılacak daha nitelikli işler varken zamanlarını boşa geçiriyolar. Burda sana kesinlikle lafım yok, tamamen okulumdaki insanlarla alakalı. Onlara bir türlü alışamıyorum bu neden okul sonrasına kalmak yerine en kısa sürede eve gitmeyi tercih ediyorum.

Lise 4te iki tane kızla çıkmanın sana güven aşıladığından bahsetmişsin. Valla ben bir de lise hazırlık okudum, şu an aslına 10dum yoksa :D ama hiç sevgilim olmadı. Kendimi değiştirmem gerektiğini anladım ve bunun için de zaman ihtiyacım var.

Tekrardan çok teşekkür ederim bana gerçekten çok yararın dokundu :)

• Bende bilgisayara çok takılıyorum ama ayarı bir noktada tutturmak lazım :) Lise 4 değil, lise 1 idi. Rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cazoria

Liseye ilk başladığım zamanlarda aşırı utangaçtım. İlk 2 ay o kadar zorlanmıştım ki okulu bırakmayı bile düşünüyordum. Çok fazla kız vardı ve bu beni aşırı geriyordu. Lise tercihlerine bu liseyi nasılsa tutmayacak kafasıyla abaza bir arkadaşım sayesinde yazmıştım ve şansa girmiştim. Sürekli okuldan kaçıyordum. Okula başka bir ilçeden geldiğim için hiç arkadaşım da yoktu. Sınıfta iki erkektik. Diğer arkadaş okulun bulunduğu semttendi ve okulun yarısını tanıyordu, okulda bayağı popülerdi. Sürekli kızlarlaydı ve bayağı rahattı. Bir gün kendime aşırı sinirlendim. Bu çocuk bile bu kadar rahatsa, etrafı kız doluysa benim neden olmasın dedim. Sorunlarımla yüzleşmek yerine sürekli kaçıyordum. Sonra okula gitmeye başladım. Aslında durumun o kadar kötü olmadığını farkettim. Yeni birilerini tanıyınca zincirleme olarak tüm çevresini tanıyordum.

Sonra sınıf hocam beni zorla sosyal aktivitelere dahil etti, iyiki de etmişti. Bir çok etkinliğe katıldım. Şarkı söyledim, şiir okudum. Ortalama bir sesim olduğunu bile bilmiyordum. Topluluk içinde hep kısık sesle konuşurdum. Sosyalleşmeye başladıktan sonra istesemde utana sıkıla konuşamıyordum. Bu sosyal aktiviteler esnasında lise 1e gitmeme rağmen lise 4 iki tane kızla çıktım. Bu bana öyle bir güven aşıladı ki anlatamam. Sonrasında ayıptır söylemesi 4 yıl boyunca okulda elden geçirmediğim kalmadı Amacıma ufak tefek şeylerden özgüven kazanarak ve tabularımı yıkarak ulaşmıştım.

Hikaye uzun olduğu için kusura bakma dostum. Hikayemiz çok benzediği için paylaşma gereği duydum. Yaşın henüz çok genç, bazı şeyleri düzeltmek için geç değil. Aslında mesele kıza açılamaman da değil. Mesele sensin. Asla yapamam dediğin şeyler vardır elbet. Onları yap. Özgüven kazandığın zaman kendini seviyor, saygı duymaya başlıyorsun ve hayatın, dünyaya bakış açın değişiyor. Sana kızla ilgili ne tavsiye versem boş olacak muhtemelen. Kendinle ilgili bazı radikal kararlar alırsan istediğini elde edebileceğini düşünüyorum :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.