Sana tek bir şey söyleyeyim mi? Aramıza hoş geldin. Eski eskide kalır sen önüne bak salla orayı burada arkadaşlarımızla tartışır arada kavga ederiz ama sonunda hiç bir şey olmamış gibi arada laf atar devam ederiz. Ben eskiden orayı severdim ama bir şahısdan dolayı artık ne youtube'dan takip ederim ne forumuna konu açarım. Benim için o şahıs oradan gitmediği sürece asla izlemem abone filanda olmam.Tekrardan Aramıza hoş geldin. |
Technopat rezilliği / benim için bitti (3. sayfa)
-
-
Rezil bir site çok hata veriyor ben de üye olmaya çalışıyorum kaç gündür olamadım buraya geldim artık burdayım :)
-
Mevzu bu mu yani? 1.si o kadar mesaj atmış olmak bir şeyin kanıtı değildir o mesaj sayısına gereksiz şeylerle de ulaşılır. 2.si yaptığın şeyleri yazmışsın madem bu konularla ilgilisin oraya konu açmak yerine nereden indirmen gerektiğini bilmen lazım. 3.sü şu kadar mesajım bu kadar çözümüm var falan filan derken sen de egolu davranmış olmuyor musun? Son olarak takma böyle şeylere kafayı dert edinecek daha önemli şeyler var. İyi forumlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tahmin ediyorum EÇ.
Başka derdiniz mi yok olm sizin bu nedir? Şu ssleri okuduğumda ben de seni haksız bulurum bu arada. Kullandığın üslup çok yanlış. "Şş olm ben 5 senedir üyeyim bu foruma, bak 2500 tane mesaj atmışım, bize de mi lolo?" tarzı bir üslubun var. Gereksiz tribe girmişsin bence. Ayrıca bu forumlara platformlara niye bu kadar değer veriyorsunuz ki? Şu forum hayatımdan çıksa pek bir şey kaybetmem ben mesela. 12 yıllık üyeyim neredeyse, belli bir süreden sonra alışkanlık oluyor giriyor okuyorsun yazılanları. Siz sanal aleme gereğinden fazla değer yüklüyorsunuz bence.
-
Tamamen haklısınız alianovna hanım. Siz bakmayın bunun kusuruna. Elinize sağlık çok güzel yazmışsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rezillik deyince, konuyu yukarda görünce ben de bir şey sandım. Boşuna vaktimiz çalındı. Neyse. Yaptığın çıkış çok anlamsız olmuş. Adam onca sorun varken senin mesajının tarihine dakikasına dikkat edememiş olabilir. Ayrıca 1 saat sonra konunu açsaydın -açmışsın zaten- ölmezsin. Bunlar dert değil ki? He onların verdiği cezalar da abartı olmuş. Buna da ban verilmez.
3 gün önce 2018 üyeliğini bende tamamen kapattım. moderatörler 15 yaşında ergen olduklarını düşünüyorum. imla hataları inanılmaz şekilde 20günlük cezaya tabi vs. durulacak yer değil.
-
Forumlarda takılıyorsan öncelik yöneticilere saygı göstermektir, kimse sıradan bir kullanıcının şu kadar mesajı var şu kadar konu açmış vs istatistiklerine bakmaz, o dediğin istatistikler fazla popüler olmayan ancak az ama öz üyesi olan forumlarda geçerli olur, moderatörler, adminler falan seni tanır ancak öyle ayrıcalığın olabilir.
Yoksa sen kalkıp 1 saat bekledin diye yöneticiye kafa tutarsan banı yersin, böyle forumlarda kıdemlilik falan para etmez çünkü senin gibisi çok var, 1 saat bekleyivericeksin ya da seninle iletişime geçen moderatöre, yöneticiye düzgün bir uslupla karşılık verecek ve alttan alacaksın, hesap sorar gibi bir tutum içine girersen üzgünüm ama sonuç ban olur. Bu arada teknopat ile ilgili bir bağlantım yok üyesi falan da değilim, bu mesajım sadece genel forumlardan edindiğim tecrübeler doğrultusunda yazılmıştır.
-
Technopat görünce konu hort sandım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortaçağ da veya daha ilerisi-gerisi bir insanın başka insanı veya bir grubun başka grubu (akla gelen her seçenek) ezmesi, hizaye getirmesi yani herkesin bir yaşamı varken o insana ve insanlara (tanrı) olmasının altında sizin söylediğniz zihniyet vardır. 5milyon üyem var dersen ve herkes de oraya mecbur kalırsa "istediğini yaparsın" ama bu doğrumu olur üzerinde çok düşünelecek konudur.
aynı şeyi bütün forumlar yaptığında ticaretteki "tekel" mantığı işler insanları "köle" yaparsınız yani
-
Technopatın genel tutumu, modların genel kafa yapısı hal hareket davranışları, kurallar vs. gördüğüm kadarıyla cogu kisinin hosuna gitmiyor. Ben de anlatılan kadarıyla hak veriyordum.
Ama şu “sorun çözüldü mü?” ye bu kadar takmış olmanız garip geldi. Moderatörün de dediği gibi bir anda triplere girmişsiniz sanki.
Alt tarafı bir forumda 45 dakika konu acma yasağı yemişsiniz, ekmeğiniz elinizden alınmamış veya maddi zarara uğramamışsınız.
Sırf bu olay yüzünden daha “önceleri savunurdum” dediğiniz 5 yıldır zaman geçirdiğiniz foruma bir anda cephe alıp hızınızı alamayıp DH de konu açmışsınız hocam ne bu sinir stres sakin olun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Size böyle davranmalarına izin vermeyin. Bu egolarıyla kendi kendilerini bitiriyorlar zaten. Kullanıcıya saygıları yok.
Birgün birisi konu açmıştı, adamın windowsunda bazı sorunlar olmuş. Modun biri çözüm olarak hiçbir halta yaramayan komutlar paylaşmış. bunların işe yaramayacağını, bu komutlarla zaman kaybedeceğine çok daha kısa sürede temiz format atabileceğini söyledim diye mesajımın üstünü çizip altına da yanlış bilgi diye not düştüler üstüne bir de ban attılar. Sistem yöneticisiyim mesleğim Microsoft ürünleri üzerine. Konu sahibinin karşılaştığı hatalarla günde 100 kere karşılaşıyorum. Sağdan soldan duyduğu 2 tane komutla çok biliyomuş triplerine giren egoistlerin sitesinde işim olmaz deyip hesabımı silmelerini istedim. Silmiyoruz dediler. Ha öylemi dedim son 1 msj daha attım "seve seve" sildiler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen yine pek mesaj yazmamışsın. Ben 2 hafta önce tam 6 YILLIK ve 5533 MESAJA SAHİP hesabımı kapattım. Oranın eski kitlesinin çoğunu tanıyordum. Ama son zamanlarda gereksiz dallama sayısı gözle görülür şekilde arttığı için hesabımı direkt kapattım (Eskiden böyle bir özellik yoktu). Aslında burada da hesabım olmazdı da, haberlere yorum yapmak için vesaire duruyor. Yakında bunu da kapatırım :).
Sana da önerim forum platformlarını boş vermen, mesela Technopat'ın bana kattığı tek artı = yazım kuralları... Gerisi tamamen vakit kaybı. Milletin saçma sapan tepkilerini çekeceğine senin bilgin sende kalsın daha iyi :).
Yeşil forum beni bazen çileden çıkarsa da yine de bilgili insanların olduğu bir yer. Gidipte donanım arşivi forum gibi gamepower, jamesdonkey önermiyorlar bu bakımdan teknik destek açısında güzel forum. Ama dediğiniz bazen insanı çileden çıkarıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuqeN -- 21 Kasım 2023; 23:18:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X