Şimdi Ara

Technopat rezilliği / benim için bitti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
7.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk zamanlar virgül koymadım diye beni banlamışlardı.  Ergen işi orası, ego tatmin ediyorlar. Kendinizi meze yaptırmayın öyle yerlerde.

• Fazla kaptırmamak lazım böyle şeylere

• Fazla takılmamak lazım. Bir ortamı değerli yapan kullanıcıları, katılımcılarıdır ama ben de bir başka forumda (bisikletforum) aynı zamanda moderatör olan bir eziğin (yaşını başını almış entel bir tip) kendi yazdıkları içinden saçmaladığı kısımları düzeltip doğruları yazdığım için 1-2 mesaj sonrası 1 yıllığına banladı. Allahtan çok emek vermemiştim yoksa elbette üzülürdüm ama kendileri yalan yanlış bilgi ile mutlularsa alsınlar forumları onların olsun dedim 4-5 yıldır da ne eksikliğini hissederim ne başka olumsuzluğunu.

Bahsettiğiniz yere de üye değilim ama yok harfi yanlış yazdın,yok cümlen devrik hemen uyarı ve ban. Belki adam o kadar yazıp okuyabiliyor. Ülkedeki herkes mükemmel bir eğitim alıp elit çevrede İstanbul Türkçesi ile yetişmiyor ki. Yani adam bilmem nerenin köyünden iyi kötü katılıp bilgi almaya veya bildiklerini paylaşmaya çalışıyor. Ya da bir hata yaptı farkında değil hopp ceza. Yani eziklerin kendilerini tatmin edebildikleri yerlerden uzak durmuşumdur. Art niyet yoksa ve bilmeyerek bir hata yapılmışsa elbette kurallar uyulmak için ama düzgün bir üslupla uyar, açıkla, anlat. Bizim insanımızda kraldan çok kralcı olmak var ya. Neyse emeklerinize yazık ama onlar kaybeder bizler kaybederiz, bu tipler zaten bilgiye ihtiyaç duymadıklarından odun gibi devam ederler hayatlarına. Sinirlerinizi bozup kendinizi yıpratmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 20 Kasım 2023; 12:4:53 >

• ByKayseriLi38 kullanıcısına yanıt

ban saçma olmuş ama öyle demene de gerek yoktu. Sipariş geçerken iyi gelmiş olup sonrasında kuşkuya düşmüş olabilir. İade işlemleri falan basit zaten kargoyı kapıdan çevirdi mi ürün geri gider parası yatar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burası farklı mı Nat Alinova adlı admin siyaet bölümünde Türk milletini ve onun liderlerini aşağılıyor. Cumhurbaşkanınını adap bilmemekle itham ediyor. İstediğini düşünebilir burası özge bir ülke. Fakat cevap verince sizin cevabınızı siliyor ve sizi banlıyor konudan. Şimdi soruyorum tecnopat kötü de burası iyi mi?

• Sozuak S kullanıcısına yanıt

Aynısını daha demin Nat Alinova adlı admin tarafından bu forumda yaşadm

• Derdini seveyim senin 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burasının tek farkı imla kurallarına takılmamaları. Bir alyan anahtarımız var mesela, forumun yarısı sorun yaşamıştır. Ama asla kendinde sorun görmez. Altta kalınca konuyu kilitler, kafasına göre ban atar, kendi görüşüne yakın olan adamın hakaretine vs göz yumar(sadece mesajını siler, ceza falan vermez)... Başka bir yönetici şikayet edip ceza almasını talep ettiğim bir mesajıma "emredersin" diye cevap verdi mesela... Sorun bizim insanımızda, sadece şikayet ettiğiniz sitede sorun olduğunu düşünmeyin yani.

• Alyan anahtarı mode on:

Ben hatasızım. Önce dönüp kendi yazdıklarınıza bakacaksınız. Hatanızı görmüyorsunuz. Siz yüzde yüz kusurlusunuz. Konunun gereksiz yere uzamaması için konuyu kilitliyorum. Size de okkalı bir ban atıyorum ki bir daha hakkımda konuşma cüretini kendinizde bulmayın. Saygısızlığa tahammülüm yok.

Alyan anahtarı mode off.

• bu ülkede bulunan en boş ve saçma bir forum sitesi bahsettiğiniz site, gram sevmem fakat okuduğum zaman açıkcası biraz hak etmişsiniz.

direkt adama argo ve sert dil ile konuşmuşsunuz, karşınızdaki size öyle bir tavır göstermemiş, gereksiz sinirlendiğinizi düşünüyorum.

• Haklısınız... Modlarla onların hallerinden ötürü aram zaten kötü bu yüzden sert konuşmaktan çekinmedim. Çünkü çoğu zaman onlar üyelere ağızlarının payını vermekten çekinmiyorlar.

• Nokta koymadın diye ban atan tek yer
    Bi orayı terk edeli yıllar oldu :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çar kasılır pm

• 3 5 egoist türkçe gramer manyağı birleşip teknoloji forumu kurduğunu sanıyorlar 10 yıl oldu bırakalı geç kalmışsınız. Tek becerileri win10 un nasıl kurulabildiğini göstermek.

• Aklıma uzun yıllar uzmanlığını paylaşarak birçok yazılımcıya beleşe yardım eden insanlar (ben ve bazı MVP büyüklerim) ve sonrasında kurum kararı ile pat diye kapatılan MSDN Türkiye forumları ve kararın sahibi Microsoft geldi. Sebepler farklı olsa da, emekçiye olan bakış açısı ve vefa düzeyi muadil geldi. Yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala o forumu kullanan var mı ya :D içerikten çok şekle şemale bakıyor adam yok virgülü unuttun yok şöyle oldu böyle oldu bu ne ya :D lüzmu yok ben kullanmıyorum :D

• basit. zamundadan al. neden böyle yokuş yapmışlar ki.

• quote:

Burası farklı mı Nat Alinova adlı admin siyaet bölümünde Türk milletini ve onun liderlerini aşağılıyor. Cumhurbaşkanınını adap bilmemekle itham ediyor. İstediğini düşünebilir burası özge bir ülke. Fakat cevap verince sizin cevabınızı siliyor ve sizi banlıyor konudan. Şimdi soruyorum tecnopat kötü de burası iyi mi?

Mesajınız aşağıdaki ifadeden dolayı yandı, yoksa sorun değil; özgür bir ülke şeklinde ifade ettiğiniz gibi istediğinizi düşünebilirsiniz.

quote:

Almanları övüyor defol git o zaman Almanyaya

Sözünü ettiğiniz konu da bu. Saygı çerçevesini aşıp kimseyi aşağılamadığım ve yalnızca Almanları az çok tanıdığını düşünen birisi olarak sadece eleştiri yaptığım da aşikar. Ama böyle bir ifadeye sahip mesajınıza bir cevap versem hem kendime hem de sıfatıma başkalarının nezdinde bir saygı göstermemiş, üyelere edildiğinde bu tarz mesajlara standart prosedür şeklinde işlem yapan birisi olarak çifte standart sergilemiş olurum. Yoksa benim için hava hoş. Bana veya bir başkasına istediğinizi söyleyin. Ama temel saygı kalıplarını yıkmayın sadece. Zor bir görev değil. Her yerin kuralları ve belirli bir düzeni var. Abartmaya da lüzum yok.

https://forum.donanimhaber.com/erdogan-alman-gazeteciyi-soru-sorduguna-pisman-etti--157367414
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Donanım Haber'in adminleri bazen uyuz eden cezalar verseler de genel olarak bu forum kullanıcısıyla iç içe bi forum. yıllardır forum üst çalışanlarına ve forumun sahibine bile ulaşabildik. kıyas yapamıyorum zira başka üye olduğum forum da yok. ama yiğidi öldürelim hakkını verelim, buranın kötü yönetildiğini düşünmüyorum. yöneticiler kullanıcılara karşı kibarlar ve geçmişte de bu hep böyleydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.