Şimdi Ara

Technopat rezilliği / benim için bitti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
7.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Technopat yönetimi ile bence durumu çözebilirsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Technopatin saçma kuralları ve cezalariyla uğraşılmaz. 1 senedir hesap kapatma özelliğini bekliyordum, gelir gelmez kapattım hesabımı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Birisinin sorununu çözmüştüm 5dk da ben yazmadan millet yok update yap dalga geçer gibi bilmem bişey yeniden başlat falan yazıyordu direk userbenchmark indir dedim sorunun nereden olduğunu bulup çözmüştü arkadaş. Millet de bana yok böyle siteleri yazmıyormuşuz overclock falan yapıyorlarmış da yanlış sonuç çıkıyormuş falan bunu anlatıyorlar adamın işlemcisinin ortalaması diyelim 80 puansa adam 10 puan almış sonuçlar güvenilmez diyolar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Algı yapıyorsun. İlk mesajımı sildiğin için sana bu tepkiler gösterildi.

Sen bu ülkenin cumhurbaşkanına nezaketsiz vb şeyler söyledin. Üstüne başka başka şeyler dile getirdin. O ilk mesajı silip bunu getiriyorsun. ben orada bizim almanyaya borcumuz yok. Ukraynanın olabilir onlar da mecburiyetten böyleler gibi bir yazım vardı.

Senin sokak köpeği konusunu nasıl sildiğini de hatırlıyorum. günlerce twitterda gündem oldun. Forumun adını kötüledin. hiç algı yapma bana burada

Hadi diyelim ilk mesaj da böyle olsın almanyaya git denmesi mi rahatsız etti seni. Yallah arabistana diye bir kullanım var bu ülkede. O Mesajlara kaç kere ceza kestin?

Senin yüzünden 2014 tarihli üyeliğimi sildim. Senin neyin peşinde olduğunu çok iyi biliyorum ben

Technopat rezilliği / benim için bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68B1DC32C -- 22 Kasım 2023; 2:20:36 >

• Kendi yöntemleriyle olmadığında çok basit bir sorunu bile çözülmez hale getirebiliyorlar. Yok o site yasak yok o uygulama yasak. Özünde böyle forum sitelerinin amacı tabi ki iyi fakat kendilerince mantıklı olduğunu düşündükleri kurallar ya da "yazılı olmayan kurallar"dan dolayı çekilmez yerlere dönüşebiliyorlar. Ya da direkt öyle doğuyorlar...

• dh’de arada çıldırtıyor onun haricinde sorunum yok burasıyla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada sırada yardım alıp, yardım da ettiğim bir site ama sadece bu kadar. Sık sık girince moderasyon ile değil de üyeler ile problem yaşıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu nasıl bi dert 45dk içinde çok mu acil konu açman lazım, saat başı konu mu açıyorsun sanki de bi de hemen çözülmedi diye triplendin, ben tepkini anlamlandıramadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.