seg klima sorunu
eski seg klima var ve sürekli kendi kendine açılıp kapanıyor, muhtemelen kartta bir sorun var gibi fakat ciddi bir para vermeye değer bir klima olmadığını düşünüyorum 12k btu, bu sorunu ucuz yoldan çözme imkanı varmıdır, kartı sökebilirim hatta bilgisi olan varsa ondan bilgi alarak kartta işlem yapabilirim ama elektronik-elektrik vs bilgim yok.
Samsung 990 pro with heatsink 1tb Q32T1 düşük hız
Rastgele okuma özellikle yazma 350k iops seviyesinde, attığım ss da görüldüğünü düşünüyorum sorun ne olabilir? anakar B550 , işlemci R5 5600
Samsung 990 pro with heatsink 1tb performans sorunu
Rastgele okuma özellikle yazma 350k iops seviyesinde, attığım ss da görüldüğünü düşünüyorum sorun ne olabilir? anakar B550 , işlemci R5 5600
TL den DDKM a geçmek
DDKM ye bankalar yüksek tl faizi ve + prim veriyorlar neredeyse düz mevduatla aynı faizi ve ddkm de kur riski almamış oluyorsunuz bu şekilde önce dolara dönüp sonra DDKM ye geçen varmı? pratikte olmaması için bir neden yok gibi. aynı banka içinde bu işlem yapılabilir mi?
Ekran kartı ses sorunu
Rx 6800 ekran kartı monitöre dp kablosu ile bağlı, anakart kulaklık girişlerine kulaklık takılıp çıkarıldıktan sonra artık monitör den ses gelmiyor. aynı sistemde kurulu farklı windowsta yine aynı sorun var. amd ses sürücüsünde aygıt yöneticisinde sorun yok görünüyor nasıl bir sorun olabilir?
HDMI ile bağladım ses geldi, DP ta ses yok
Adrenalin ayarları sorunu
Pc her yeniden başlatıldığında veya kapatıp açıldığında eski o.c vs ayarları yüklüyor, amd cleanup ile temiz kurulum yaptım fakat sorun devam ediyor driver son yayınlanan sürüm yazılımsal bir sorun wattman hatası vs değil nasıl çözülebilir?
Arkadaşlar cep telefonu siparişi verdim, bulunduğum yerde şebeke sinyali çok düşük wowifi gerektiği gibi çalışmadı samsung destek telefona bağlandı sorunu çözemedi servise yönlendirmeye çalıştı telefonu alalı 1 hafta olduğu için değişim talebiyle hepsiburada ya iade ettim ve gerekli açıklamaları yaptım öncesinde müşteri hizmetleri ile konuyu görüştüm değişimde sorun yaşanmaycağını hemen hemen kesinleştirdim. fakat kargo takibi hepsiburada daki bir sorundan dolayı yapamadım ve bir anda "para iadesi yapıldı" mesajı aldım. şöyle bir sıkıntı var hepsiburada 14 gün içinde yapılan iadeleri "cayma hakkı" gibi görüyor zannediyorum. fakat cayma hakkı adından da anlaşılacağı gibi sözleşmeden caymak yani net olarak "para iadesi istemek" anlamına geliyor . bu anlamda değişim isteyen ve bu seçenek tanınan tüketici cayma hakkı kapsamında ürünü iade etmiş olmuyor. her ne olursa olsun değişim talebi ile iade edilen üründe bana göre müşterinin aranması ve iradesinin alınması gerekmekte zira parasını ödeyen ve ürünü satın alan kişi artık o ürünün mutlak sahibidir onun iradesi dışında ürüne el koyup para iadesi yapılamaz. hepsiburada 14 gün içinde iade edilen ürünlere değişim hakkı tanımayarak bunun önüne geçebilir veya başka şekilde değişim yaparak bu sorunu çözebilir. para iadesi yapıldığında cep telefonun fiyatı %20 seviyesinde artmıştı ve ayrıca indirim kuponu yartık yok. 2 adet kredi kartıyla satın aldım ve indirimler toplamı ayrıca 750tl civarında ayrıca orjinal samsung şarj cihazı , kılıf, ekran koruyucu aldım. başka birşey bu kredi kartları normalde kullandığım kartlar değil ve para iadesi eksi bakiye olarak yansını ve şu an sanki vadesiz hesapta duran para gibi düşünüp harcama yapmak zorundayım hiçbir esprisi yok. bu tür müşteriyi yok sayarak nasıl para iadesi yapıyorlar aklım almıyor açıkcası. tüketici hakem heyetine başvurdum sonuç nasıl çıkar bilmiyorum.
HDD devre kartı ısınır mı?
Bir nedenden dolayı hdd yi altına yumuşak bir malzeme koyarak düz bir zeminde çalıştırmak zorundayım. hdd tek plakalı ve şu mevsimde 28 derecede çalışıyor (boşta) fakat devre kartı yumuşak malzemeye tamamen gömülü.. devre kartı bu şekilde kendisi ne kadar bir ısı üretebilir, zarar verecek bir ısı üretebilir mi? hdd mekanik olarak fazla ısı üretmiyor.
stuck pixel gibi görünüyor..
siyah ekranda kesinlikle belli olmuyor. diğer renklerde net belli çok parlak aynı renkte değişik açılardan bakıldığında gökkuşağı gibi renk değiştiriyor. herhangi bir renk tabanında asla belli bir renkte değil.
xpg d30 3200 ram değerler düşük değil mi?
dual 2x8gb xmp açık cpb kapalı fakat açık olduğunda da aynı değerleri alıyorum. hazır sistem aldım yaklaşık 4 ay oluyor bir kez okuma 57k gördüm diğer değerlerde yüksekti fakat net hatırlamıyorum onun dışında değerler hiç değişmedi.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.318
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 19.408 (Bu ay: 208)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 193 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware