Şimdi Ara

DH'nin büyük bir kaynak olduğu gerçeği. Teşekkürler DH ahalisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki bazılarına garip geliyor olabilir. Ben 11. Sınıfta bu forumu farketmeseydim, şu anki düşünce yapısına sahip olamazdım.
    Tamam mezunum birdaha hazırlanıyorum ama bir çok konuda bir şeyler kattı. Aldığım kitapların tamamını forum önerileri ile aldım, çalışmalarımı forumda sorarak daha verimli yapmaya çalıştım.

11-12de dershaneye gittim. Hayatım boyunca en az 7-8 okul değiştirdim. (4 şehir) yani çok fazla rehberlik hocası gördüm. Bu kadar öneriyi yapacak, bir şeyler katacak kimseye rastlamadım.

Tamam bazıları trollük yapıyor, sevgilisi olmadığı için ağlıyor, hayattan yakınıyor ama bir o kadar da insanlara yardımcı olmak isteyen, yardımcı olanlar var. Bu forumu bana ilk telefon alındığında 6. Sınıfta keşfetmiş olsaydım. Şu an her şey çok farklı olabilirdi.

Hadi o kadar küçük olarak düşünmeyelim. 9da keşfetmiş olsaydım yine çok şey değişirdi. Yeni kullanmaya başlayan arkadaşlar, öneri konularının, birilerine yardımcı olmaya çalışan, saygıdeğer dh üyelerinin kıymetini bilin.

Bana çok yardımı dokunan açtığım; psikolojik, ders konuları, depresyon yönelik konularda, çok kötü durumlara düştüğüm de konuşarak bir şeylerin düzelebileceğini anlatan herkese çok teşekkür ediyorum.
    Etiketli olupta bilmeyenler için bu yeni hesabım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGANYRSA -- 29 Eylül 2022; 21:12:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

•    

• Hocsm 11. Sınıfta keşfetmek bence zaten gayet yeterli ve güzel bi zaman. Ben mesela mezun senemde kesfetmistim ve 1 sene olmasına rağmen çok katkısı olmuştu.

Yardımcı olabildiusem ne mutlu

• 2 aydır bu forumdayım ve her anlamda birçok hatadan döndüm teşekkürler Dh ailesi

• Ne demek efem gorevimiz 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh bana da çok şey kattı. Özellikle Sabancı yazmam ve kampüste arkadaşlık adına :)

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim

• teveccühünüz

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    ramsey <3 qedux love

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Afronun gücü sayesinde hocam
    Başka hiçbir yerde afro yok

• LeviEfendi kullanıcısına yanıt
    Afro ruhu kaybolmamalı. Yeni nesiller öğrenmeli

• Katılıyorum bana da çok etkisi oldu forumun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.