Şimdi Ara

Bana 2 adam verin forumu ele geçireyim dediğiniz kişiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yanınıza 2 adam seçin bu adamlar o kadar guclu olsun ki forumu ele geçirebilin . ben basliyorum beyler

benim yanıma

+ kayra

+ rebul

bu 2 kişiyi verin forumun altını üstüne getirirdik beyler sadece bu 2 kişiyle tüm forumu alırız

siz kimi alırdınız yanınıza ?

• evet hamzoş epsili konseyden ihraç vakti Bana 2 adam verin forumu ele geçireyim dediğiniz kişiler 

benle senden bahsetmemiş bile Bana 2 adam verin forumu ele geçireyim dediğiniz kişiler 

@hamza5806

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 7 Ağustos 2024; 11:53:23 >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

kimin konseyinden kimi ihrac ediyorsun

konsey kavramını dahi foruma getiren ilk kişi benim. rebulun gitmesiyle dagildi. sonraki olusumlar konseycik olabilir ancak .

kafanıza gore takilabilirsiniz ben zaten o grupta yokum

• bak hamzoş itiraf etti ben o gurupta yokum diye epsilin yerine F1SECO alinmistir Bana 2 adam verin forumu ele geçireyim dediğiniz kişiler 

@F1SECO

hayirli olsun hocam yeni konsey uyeliginiz Bana 2 adam verin forumu ele geçireyim dediğiniz kişiler 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 7 Ağustos 2024; 11:57:32 >
    Çok ayıp senelerin hukukuna çizik çekmiş Bana 2 adam verin forumu ele geçireyim dediğiniz kişiler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

F1SECO redbull zaten hatta kanıtı redbull formula 1 yarışları oluyor. F1SECO kullanıcı adındaki F1 de oradan geliyor. Yani F1SECO ve Kanatlandırmayan_redbull nickleri birbiriyle bağlantılı.

sagolun hocam. bunu kutlamak icin az once ZURNA YEDM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.