farkındamısınız arkadaşlar son günlerde kendi kendine video çeken salaklar baya arttı. http://www.facebook.com/gunestan.Komedy/posts/208785789159630
quote:Orijinalden alıntı: furkan_10 bence kadir kirişçiyi "ti"ye almaya çalışmış Aklıma gelmedi değil ama o kendi salaklığı doğal hali bence
quote:Orijinalden alıntı: bass strings quote:Orijinalden alıntı: Dithyrambos 5 saniye dayanabildim ben hiç açmak istemedim ben 10 saniye dayanabildim
kendi kendine fener marşı üreten eleman geldi aklıma. fiyatları 50tl ile 250 tl arasında değişen biletlerden alalııımmm
quote:Orijinalden alıntı: 01001101 kendi kendine fener marşı üreten eleman geldi aklıma. fiyatları 50tl ile 250 tl arasında değişen biletlerden alalııımmm +1
quote:Orijinalden alıntı: mmarass quote:Orijinalden alıntı: bass strings quote:Orijinalden alıntı: Dithyrambos 5 saniye dayanabildim ben hiç açmak istemedim ben 10 saniye dayanabildim rekor bende sanırım 1dk8sn ama şuan intihar etmeyi düşünüyorum elveda arkadaşlar
quote:Orijinalden alıntı: |cypo| quote:Orijinalden alıntı: mmarass quote:Orijinalden alıntı: bass strings quote:Orijinalden alıntı: Dithyrambos 5 saniye dayanabildim ben hiç açmak istemedim ben 10 saniye dayanabildim rekor bende sanırım 1dk8sn ama şuan intihar etmeyi düşünüyorum elveda arkadaşlar ona kalırsa ben atlatarak hepsini izledim