ben bugün baya twitterda avrupalıların gurbetçi türkler hakkında ırkçı yazıtlarına şahit oldum çoğu özellikle alman hollanda ve avusturya daki gurbetçilere sürekli gidin bizim ülkemizden sizi burada istemiyoruz diye sürekli ırkçılık yapıyorlardı benim anlamadığım nokta misal çoğu avrupalı gurbetçinin ab vatandaşlığı var isteseler çok kolay şekilde abd ye gidebilirler hatta ab vatandaşı olmana bilene gerek yok avrupada oturum veya çalışma izni alsan 6 ay veya 1 sene orada kalıp abd konsolosluğuna gitsen çok kolay şekilde vize alabiliyorsun ama nedense avrupalı türk gurbetçiler avrupayı terk etmiyorlar ırkçılığa maruz kaldıkları halde abd ye gitseler hem white olarak geçecekler orada çok ırkçılık yok misal misal bizim türkiyede kürtler olsun suriler olsun millet ırkçılık yapıyor sürekli bizim ülkemizden gidin diyorlar ama bizim ülkedeki kürtler ve surilerin abd ye filan gidebilme şansları yok hatta avrupaya bilene gidemiyorlar burada sıkışıp kalmışlar ama avrupada yaşayan gurbetçi türklerin abd ye gitme ihtimali çok yüksek. |
Avrupalı Gurbetçiler hakkında
-
-
niye gitsinler kurulu düzenleri var.
kolay mı öyle doğup büyüdüğün yeri terketmek.
hem ırkçılığa uğrasan ne olacak?
kim takar incel ırkçıları. 2 laf söyleyip susarlar.
sanki falakaya yatırıyorlar.
azınlıklar krallar gibi yaşıyor heryerde.
altlarında son model arabalar var oradaki türklerin.
her türlü yollarını buluyorlar.
alman kızlarıda altlarından kalkmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 14 Aralık 2024; 21:50:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O anlamda ırkçılık degil o. Gurbetçiler bitürlü entegre olamıyor ve olmak istemiyor. Buda Almanların zoruna gidiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tamam doğruda bu avrupalıların tersi çok ters tarihte bu lavukların nasıl soykırımcı olduklarını her gün belgesellerde anlatıyorlar ben misal o kadar ırkçılığa maruz kalsam ve ab vatandaşı olsam direk abd ye giderdim malı mülkü satın en azından orada white olarak geçiyorsun.
-
o da doğru ama ben onların yerinde olsaydım abd ye giderdim oradaki hayat daha güzel yeminle
benim misal hemşir diyarbakırlı arkadaşım var çocuk b2 ingilizce a2 almancası var birazda ispanyolca biliyor çocuk kürt olduğunu söyliyemiyor korkusundan çocuk gidemiyorda kaç defa vize başvurusu yaptı ama hiçbiri kabul görmedi
yani demek istediğim bizim türkiyede yaşayan kürtler veya suriler abd ye filan gidemiyorlar burada sıkışıp kalmışlar ama avruadaki türklerde öyle bi sorun yok isteseler yarına abd ye giderler çok rahat şekilde o kadar kolay.
-
Olabilir Hocam ama ben pek sanmıyorum bu devirde fazka ırkçılık olacağını, bizimkiler rahat durmamıştır Adamları bezdirmiştir😁
Forumdada var isim veririm özelden adam Türklerin avrupaya gelmesini istemiyor
Acik acik yazdi insallah vize alamazsiniz dedi
abd de ki alım gücü çok inanılmaz şekilde yüksek misal en basitinden avrupada bireysel silahlanma yok birisi siz bıçak veya silah çekse kendinizi koruyamıyorsunuz ama abd de bireysel silahlanma hakkı var devlet kendini koruman için her türlü şeyi düşünmüş
şu an avrupadaki kafası çalışan göçmenler bir bir abd ye göç ediyorlar hem maaşlar yüksek hem alım gücü avrupadan kat ve kat üstün avrupada kalmaya devam eden gurbetçilerin büyük çoğunluğu bana kalırsa direk çalışmayan ve devletten geçinen tipler
bana kalırsa bu dünyada en yaşanabilir ülke direk abd adamlar her türlü mantıkla seni yaşamanı sağlıyor.
-
hocam avrupanın canı cehenneme ben 2 sene norveçte yaşadım lavuklar bembeyaz tenliyi geçtim sarışın mavi gözlü olan slavlara türklere bilene n*gger diyor ben zamanında bilseydim oturum ve çalışma iznim vardı oradan direk abd ye geçerdim mal gibi türkiyeye geri dönmek zorunda kaldım
-
Bende 17 yasinda döndüm kendi istegimle
ingilterede yasiyordum ailemi özeldim diye döndüm simdiki aklim olsa dönmezdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 14 Aralık 2024; 22:12:16 >
hacı biz büyük hata yaptık biz oradan direk abd ye göç edecektik vallahi billahi ne bileyim allah izin verdirmedi bana abd ne güzel ülke aga gidiyorsun keleş ar15 silah satın alıyorsun atışını yapıyorsun
bir de abd halkı eğlenmeyi seven toplum lavukların kendisi bilene abd harici diğer tüm ülkelerde hayat yok diyor kendileri söylüyor bunu biz büyük hata yaptık hocam bilmiyorum şu an oralara gitmek bi mümkün olsa bize .
-
ben bir de bug bounty ile her ay 4k dolar para kazanıyorum öncesinden android ve windows işletim sistemlerine rat yaptım
bugüne kadar belki 5.000 ne yakın web sitesini pentest edip index attım
shodanda ip cam cctv leri hackliyordum belki 10.000 üzerinde milletin kamerasına sızma yapmışlığım var milletin evini izliyordum izinsiz bir şekilde
yani demek istediğim her ay 4k dolar kazanmama rağmen yetmiyor aga türkiye dolar yönünden de baya pahalı bir ülke normal insan gibi yaşamak istesen yetmiyor
hatta işin gülünç kısmı millet sana 4k kazanıp yetmemesi hakkında deli gözüyle bakıyor ama bilmiyorki cahil türko öyle bi fakir bırakılmışki biraz insan gibi harcama yapanlara ya zengin ya da deli gözüyle bakıyor
-
Ben avrupa yuzu goremedim. 44 yildir bu cehennemdeyim.
En kotu en......ktan avrupa irkcilini buraya tercih ederim. Ortadogu cehenneminden daha kotusu olsa olsa afganistandir.
Oraya gidenler irkcilik goruosa hayatta kuruyorlar ayni anda. Amerika irkci deilmi saniyorsunuz. Afganistana gidin ordada irkcilik vardir. Yanliz yurt icindeki ulus yurt disinda da ayni. Daha acik yazmicam silerler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam işte benim kürt olan arkadaşlar da gidemiyolar çocuklarda diyorlar abi burada sıkışıp kalmışız sürekli ırkçılığa maruz kalıyoruz diyorlar
bizim hocam şu an abd ye gitmek için oradan 45 veya 80 yaşında kadınları ayartıp buraya getirip evlenip gitmek ya da kaçak şekilde gemiye veya meksika sınırından geçmek yoksa legal hiçbir yönü yok
yazılımcı olan arkadaşlarım var çocuklar şirketten iş aldılar ama yurtdışına bile gidemediler vize alamadıkları için gerisini sen düşün.
-
Okuldan gitme diye yalvardilarda biraktim mal gibi ne mikim var bu ülkede ne bilim 2014 te tekrar ögrenci vizesi alayim dedim red verdiler okul kabul ettigi ielts ten 6 aldigim halde
saçmalıklarla dolu bir yazı.
hiç bir almancı amerika'ya gitmez!
- Dil sorunu
- Amerika sosyal yardım devleti değil
yani almancı o kadar da cahil değil. aç kalacağını biliyor :))))
-
abi ne kadar cahil bi görüş bu almanca ile ingilizce birbirine benzeyen diller en basiti şu an ingiltereyi kuran anglo saxsonlar germenik kavim dil yapıları birbirlerine benziyor
bizim türk gurbetçilerin avrupayı terk etmemesinin sebebi orada devlet işsizlik maaşı veriyor zaten çoğu gurbetçi çalışmıyor kaçak göçek işlerde 2 veya 4 gün çalışıp üstüne devletten bir ton para alıyorlar
benim demek istediğim ırkçılık olduğu için bizim türkiyedeki kürtler suriler gidemiyorlar çünkü böyle şansları yok
bir de germenik kavimleri araştırmanı tavsiye ederim
germenik kavimler = alman , ingiliz , belçika,hollanda,isveç,norveç,danimarka,isviçre,avusturya gibi milletlerden oluşuyor
hani latin kavimler = italyan,ispanyol,katalan,portekizliler
sami kavimler = arap , ibrani, suryani,keldani,berberi
slav kavimler = rus ,ukrayna,polonya,çek,bulgar,sırp,hırvat,sırp vb alanlara dağılıyor biraz araştırın abi cahil olmayın
-
ingilizce c1'im var :D bana mı anlatıyorsun almanya'da yaşayan biri olarak? evet kağıt üstünde hepsi hindu iran dilleri :) bence sen biraz o dillerin gramatik yapılarını öğren.
-
Abartildigi kadar ırkçılık yok orada
aslında bir nevi doğru hint avrupa dilleri ama aryan kökenlilerin atası hint veya iran değil rusya platosunda yaşayıp avrupadan hindistana doğru göç etmiş kavimler
bugünün aryan kavimlerin kökeni rusya platosunda yaşamış olan kavimdir
ama germenik kavimler eski çağlarda full romalılar ve yunanlar tarafından aşağı ırk ve barbar halk olarak görülürlermiş şu an ise her türlü teknolojiyi bu germenik kavimler üretiyor şaka gibi
ama germenik bir tane dil bilseniz bilene diğer diller kolay gelir çünkü birbirine çok benziyor.
Benzer içerikler
- kaplama diş yaptıranların yorumları
- lades kuralları
- hammer jack mi lumberjack mı daha iyi
- babamdan nefret ediyorum
- 100 kişiye sorduk oyunu soruları ve cevapları
- suudi arabistan
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X