Şimdi Ara

ABD ye gitmenin en kısa yöntemi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baba gidiyorsunuz tinder plus alıyorsunuz konumu abd yapıp 40 ile 60 yaş aralığında single mom ve milf kadın buluyorsunuz başka platformlardan da bulabilirsiniz

kadını bulun güzel çirkin demeyin türkiyeye getirin burada evlenip direk abd ye gidersiniz

ben bir tane tinderdan 2 tane kadın buldum biri 42 diğeri ise 38 yaşında idi bir tanesi istanbula gelecekmiş yakın zamanda bir de türk kız arkadaşım olmasına rağmen

bu en kısa yöntemi eğer ab veya japonya singapur dubai bae gibi ülke vatandaşı değilseniz legal yönden gitmenizin hiçbir ihtimali yok abd ye

artık türk vatandaşları hiçbir yönden vize alamıyorlar benim yöntemi deneyin kadınla evlenip abd ye gidersiniz 3 sene evli kalınca abd vatandaşı oluyorsunuz

evli kaldığınız sürece arada abd de güzel genç kız bulup kaçamak yaparsınız ailenize para gönderirsiniz

• gerçekten bu yöntemi deneyin ab vizesi almaya uğraşıyorsanız hiç uğraşmayın artık türkiyeye vize vermiyorlar

2019 ve öncesi veriyorlardı legal yönden vize veriyorlardı ama şimdi baya zorlaştırdılar bu yöntemi deneyin

internetten 40 ile 60 yaş aralığı güzel çirkin demeden abd li karı bulun türkiyeye getirin evlenin ve gidin abd ye 3 sene içerisinde vatandaşı oluyorsunuz zaten

• Ben 1 senelik shengen vizesi aldim gecen sene nasil vermiyorlar
    ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Aralık 2024; 8:28:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha iyisi var;

Amerikan vizesi alır almaz New York' a uçuyorsunuz, Manhattan' da 59 katlı gökdelende kalıyorsunuz.

Ardından Bumble açıyorsunuz ve ilk eşleştiğiniz 20' lik çıtır birkaç saat yazışmadan sonra sizie yemee davet ediyor...

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    aslında vize vermekte bi engel koymamışlar. eskisi gibi vize veriyolar. ama, sorun şu: Türkiye'deki yeşil pasaportlu sayısı çok artmış. yeşil pasaport yoksa sıra bulmak zor çünkü mevcut başvuru kotasının çpğunu artık yeşil pasaportlular işgal ediyo. sırada öncelik onlara verildiği için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu banada mantıklı geliyor.

ama sen daha detaylandırmışsın.

biz 3. dünya ülke vatandaşları için bunun kadar mantıklı çok az şey gördüm.

ama o yaşlı teyzenin leş kokan terli kolları arasında belli bir süre geçirmemiz gerekmeyecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 23 Aralık 2024; 9:41:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

aslında vize vermekte bi engel koymamışlar. eskisi gibi vize veriyolar. ama, sorun şu: Türkiye'deki yeşil pasaportlu sayısı çok artmış. yeşil pasaport yoksa sıra bulmak zor çünkü mevcut başvuru kotasının çpğunu artık yeşil pasaportlular işgal ediyo. sırada öncelik onlara verildiği için.

Aynen süreci zorlaştırdılar bu arada benim tekrar başvurmam gerekli bakalım kısmet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ABD'de obez kadın da çok, genç ama obez ile de şansınızı deneyebilirsiniz.

• Vain kullanıcısına yanıt

beni o obez teyzeler bile seçmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Sonra bi uyanmışsın ki don ıslak...

• Kaçak olarak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben bu şekilde tavsiye etmem. Amerikalı avrupalı kadınlar sıkıldığı anda kıçınıza tekmeyi basar. Belki kısa süreli ilişki olabilir ama evlilik için böyle kaslı maslı yakışıklı bir tip olmanız lazım. Öyle de olsanız yine tavsiye etmem. En güzeli CNC operatörlüğü gibi çok aranan mesleklerden birini öğrenmek ve yurt dışından davet almak. Formülü basit gideceksin bir yıl çalışıp iş öğreneceksin bedavaya. 3 4 yılda ücretli tecrübe. Bu süre içerisinde gideceğin ülkenin dili. Yaşlı kadınla evlenip sevgili rol yapmak zorunda da kalmazsın kendi paranı kazanırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20-70 yaş arası abdli kızlar ekleyin tanışalım 😍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tinder dışında hangi programlardan tanışabilirim ücretsiz olarak bu tarz kadınları?

• SUBJECT 101 kullanıcısına yanıt

kanka ben siber güvenlikçiyim şu an hiçbir firmada çalışmıyorum bug bounty yapıyorum 4k dolara yakın para kazanıyorum her ay kim cnc operatörü olurki baya zor işler onlar benim demek istediğim kalıcı şekilde oraya gitme amaçlı 3 sene boyunca milf kadının cefasını çekeceksin mecbur 3 sene sonunda direk vatandaşı oluyorsun zaten.

• 4F3 kullanıcısına yanıt

öyle yapıcan kanka benim yöntem tam ve etkin yöntem 3 sene boyunca kadınla beraber olacaksın mecbur zaten oraya gittinmi kendi yaşıtın güzel nazlı bi abd karısı bulup arada sırada kaçamak yaparsın 3 sene boyunca evli kalıp vatandaşlığı alınca karıya tekme atarsın

tek evlilik yönüyle bakma orada en azından bedava evde kalmış olursun ingilizceni geliştirirsin çalıştığını biriktirir ve bir kısmını ailene gönderirsin.

• ha bir de abd de sevdiğim bir özellik var bireysel silahlanma çok güzel bir şey al keleşini berattanı m16 ara 15 ini git ovaya çayıra sık istediğin kadar mermi at vallahi tsk askerlerinin toplamnın attığı mermiden daha çok mermi atarsın orada.

• Meksika sınırından gidersin trump kapatmadan

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

olum abd ye kaçak gideceğine hiç gitme daha iyi şimdi trump hepsini gönderecez diyor en iyisi benim taktik hiç yaşlı genç güzel çirkin demeyin bir tane avrat bulup türkiyeye getirtin karıyla evlenin türkiyede sonra direk abd

3 sene sonunda vatandaşı oluyorsun zaten.

• Ninova123 N kullanıcısına yanıt

anca ocaktan sonra girenleri gönderir yada süreci devam edenleri kaç aydır takip ediyorum bu olayı napıyorlar ediyorlar işssizlik 

Kamptan çıktınmı vatandaşlık süreci başlıyor duruşmanların oluyor o süreçte çalışamıyorsun 6 ay boyunca sonra vatandaş oluyor millet

tabi ben sadece gördüğümü söylüyorum senin dediğine birşey demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Aralık 2024; 23:57:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.