benim taktik daha ucuza geliyor kanka şu an abd ye kaçak gidicende bir de orada karteller istediği göçmene her türlü suçu işliyor yasa yok bir şey yok meksikada devlet korkuyor kartelden orada ben latin amerika topraklarına ayağımı bile basmam oradaki kartel infazları işidden bilene daha fena en iyisi abd li karı bul türkiyeye getirt benim anlamadığım nokta latin amerika kartelleri bu kadar kötüyken neden abd oralara müdahale etmiyor taa işid için kaç bin kilometreye asker ve silah gönderiyor ama kendi yanı başındaki kartellere hiçbir şey yapmıyor |
ABD ye gitmenin en kısa yöntemi !!! (2. sayfa)
-
-
Zor iş diye bir şey yok hocam. CNC operatörü olmak için iki üniversite bitirmen gerekmiyor sonuçta. Hadi gittin diyelim kadınla evlenip 3 yıl sonra boşandın vatandaş oldun. Ne oluyor vatandaş olunca sana aylık mı bağlıyorlar? Amerika cennet mi? Bir iş bilmiyorsan vasfın yoksa Amerika'da Amerikan vatandaşı olmanın ne avantajı var yani? CNC operatörlüğü sadece bir örnek buna benzer ara eleman ihtiyacı çok fazla Avrupa'da da Amerika'da da. Evlendiğin kadınla 3 sene evli kalabileceğinin garantisi de yok zaten. Kadınlar bir erkeğin kendisini sevip sevmediğini anlayabilirler. Anlaması birkaç gün sürer. Yoksa bu işleri ben de düşünmüştüm ama öyle olmuyor işte. Kaderini başkasının ellerine teslim edip gitmek var bir de kendine güvenip gitmek var bence yanlış. Yani demek istediğim bir meslek edinip onda tecrübe kazanıp gitmek 3 yıl boyunca bir kadını kandırmaktan daha kolay buna emin olabilirsin :) ki kandıramazsın eğer o isterse bile bile lades der.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben usta bug bounty yapıyorum aylık 4k dolara yakın para kazanıyorum ama abd de hayat kolay vasıfsız işlerde orada para çok çünkü kendi vatandaşları o tarz işleri yapmıyorlar abd ye gittiğin zaman her türlü yolunu bulursun
-
doğrudur
-
bizim kerimcem boş boş palavra sıkıyor abdyi biliyormuş gibi
-
Hocam sen pcden anlayan birine benzemiyon birde firmalarda o kadar hata bile yok hangi bugu buluyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ninova123 senin yan hesap hocam nickler aynı
Kadının 3 sene dolmadan tekmeyi basma ihtimali baya yüksek o planda.
bu ne saçmalık niye artık türk vatandaşlarına vize vermesinler öyle birşey olsa isyan çıkar tayyip dünyaya savaş açar askeri operasyon başlatır türk vatandaşlarına hem abd hemde ab vize veriyor artık vermiyorlar diye birşey yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X