Şimdi Ara

türk erkeklerinin %70 inin özgüven problemi yaşaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün istanbul sahilinde japon bir kızla konuştum ingilizce kız bana dediki türkiyeye geldim sizin erkeklerinizin romantik ve iyi olduğunu duymuştum dedi sonra muhabbete geldi kız dediki kaç tane internetten türk erkeğine yazdıysam hepi havada kaldı dedi büyük çoğunluğu hiç konuşmama geri dönüş yapmadı diğer bir kısım ise konuştuk buluşmaya yanaşmadılar buluşma randevu yapacağım adamlar ise çoğunluğu kafeye gelmedi dedi

kızda güzel bir japon kızıydı bana ne kadar türk erkeğinin reeel de yanına gittiseysem benden uzak durdular dedi hiç sevgili olmaya yanaşmadılar sadece 1 tane türk erkeği sevgili yapabilmiş kız

ben bu durumu gerçekten ekonomiye bağlıyorum benimde şu an kız arkadaşım var bug bounty ile haftalık 1k veya bazen 1.5k dolar para yapıyorum aylığım 4k dolara denk geliyor o halde bilene yetiştiremiyorum çoğu şeye aileye katkı olsun bilmem ne para direk bitiyor dışarı çıkıp kız arkadaşla bir şeyler yapmak istesen 1 günde en az 3k türk lirasından oluyorsun düşünsene asgari veya bir iki tık üstü maaş alan erkek nasıl bir kıza çıkma teklifi etsin

bizim ülkedeki %30 luk kesim rahat bir şekilde kız arkadaş yaparken cesur bir şekilde kıza yaklaşırken diğer kalan %70lik kesim kadınlardan uzak duruyor veya yanaşmaya korkuyor özgüven eksikliğinden dolayı.

• Cepte 100 lirayla neyin özgüveni olucakki bro. Bankalardan günde 5 defa telefon geliyo ödemeniz gecikti diye millet artık kız mız işini zaten unutmuş hayatta kalmaya çalışıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tamamen para ve maddiyat sorunu, büyük çoğunluk küçük yaştan itibaren maddi sorun yaşadığı için özgüvensiz yetişiyor. üniversite öğrencisi karnını doyursa sevinecek hale gelmiş, yurt köşelerinde sürünüyor. mezun oluyor çalışıyor yine sürünüyor, ya işsiz ya da çok komik paralar kazanıyor. bu kişinin gözü karı kız göremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 17 Ekim 2024; 0:47:42 >
  • Hocam 4 k doları nasıl yetiştiremiyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

usta benim işim siber güvenlik internetten araştır Bug Bounty diye ben sitelerde açık arayıp açığı bulup iletiyorum karşılığında açığın cve puanına göre ve zararına göre dolar üzerine para alıyorum hackerone ve bugcrowd gibi sitelerde taklılıyorum sürekli

her neyse haftalık 1k dolar para yapıyorum bazen 1.5 k dolar o halde bilene çoğu şeyi yetiştiremiyorum en son kızla çıktık cepten 4.300 tl paradan oldum o asgari ücrete çalışan ailesine bakmak zorunda kalan erkekleri her türlü anlıyorum yani gerçekten çok fena özgüven kırıyor bir de üstüne tipsiz veya boy kısa olursa daha kötü oluyor hiç şansın kalmıyor.

• Nutec N kullanıcısına yanıt

yetişmiyor usta spor yapıyoruz etle besleniyoruz arabaya benzin pederin cebine para anneme hediye alıyorum kadını bazen dışarı çıkartıp yedirip içiriyorum valideyi yetişmiyor usta vallahi billahi yetişmiyor yeni telefon tablet veya pc yi 1 senede filan değiştiriyorum anca.

• Valla hocam 4k $ yetiştiremesem kendimi sorgularım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bug bounty biraz aciklar misiniz? kucuk/orta isletmelerin web siteleri icin mi yapiyorsunuz?

• Nutec N kullanıcısına yanıt

hocam 4k yı çok gözünüzde büyütmeyin bizim ülkeye gelen bir elektronik eşya diyelim abd de 500 dolara geliyorsa bizim ülkeye 1k dolara geliyor ülke dolar bazındada baya pahalı zaten bir araştırma türkiye dünyanın en pahalı 2.ci ülkesi seçilmiş gerisini sen düşün bizim ülkede insanlar fakir ve hayatsız yaşamaya o kadar alışmışki biraz para harcasan millet ya sana zengin gözüyle bakıyor ya da deli çünkü kimsede para yokki.

• bug bounty ney la hack falan diyor ha bide böyle dolar kazanıyom falan diyen insanlarda bana pek inandırıcı gelmiyor nedense özgüven problemi artık ekonomiklede alakası yok param olmadığı zamanda kız arkadaşım vardı param varkende var tek mesele gidip konuşun seninle tanışmak istiyorsa arkadaş olmak istiyorsa zaten geliyor kendi

• Hesher kullanıcısına yanıt

hocam direk hackerone ve bugcrowd daki sitelere bakıyorum orada bazen orta bazen ise büyük çaplı siteleri pentest ediyorum ama daha çok anasayfa değilde subdomainlerde açık bulmaya çalışıyorum çünkü subdomain kısımları daha kolay oluyor açık bulma konusunda anadomainde bulsan açığı daha çok para var ama baya zorlar adamı ama sen yeni başladıysan hedef belirlediğin küçük veya orta seviyeli web sitelerinde açık bulup iletebilirsin onlar belki teşekkür eder belki bakmaz belki hediye gönderir belki para verirler çok değişiyor

ama bugcrowd olsun hackerone daki platformlarında direk açığın derecesine göre para gönderiyorlar bir sitede açık bulmam belki 4 gün belki 1 hafta belki 1 günümü alıyor çok değişken bir şey bu iş

• tundra202006 kullanıcısına yanıt

hocam ben 2015 in sonundan beri bu hacking işleriyle uğraşıyorum öncesinde çok lamerdık sqlmap ve diğer acunteix zaproxy gibi toollar ile dorklu siteleri pentest edip index atıyordum sonra manual hacklemeyi öğrendim easy ctf seviyesinden hard seviye şu an ctf çözüyorum portswiggerdaki lablerin çoğunu bitirdim şu an çok büyük şirket siteleri haricinde çoğu sitede açık buluyorum neredeyse ama bu iyi bir derece front end ve back end full stack bilgisi olmayıda gerektiriyor ve networkde bilicen

bunun haricinde komşuların wifilerini çok hackledim wps açığı veya ewil twin ile sonra ortadaki adam saldırısı çok yaptım shodanda çok fazla cctv ye sızma yaptım çoğuda home cam di veya işletme kameraları idi biraz daha kendimi iot hackinge vericem

bir 2 tane kendime ait rat yazdım bir tanesi android diğeri ise windows cihazları üzerine kendim yazdığım için kendim fudladım çoğu sistemde kurban yediği zaman ruhu bilene duymuyordu

ya ben bu işe 2015 yılının sonunda başlamıştım halen devam ediyorum kaç senelik emek var gerisini sen düşün.

• Ninova123 N kullanıcısına yanıt

tesekkurler hocam ama freelance gibi mi calisiyorsunuz orayi anlamadim. https://www.bugcrowd.com/products/bug-bounty// burada, kendi muhendislerini calistiriyor bu adamlar? siz nasil is aliyorsunuz burdan? sirketin calisani misiniz?

• yav hehe troll konu ayda 4k dolar yapıyomuş

• erkekler dürüst kardeşim bu ülkede kızlar nanay..

• Ninova123 N kullanıcısına yanıt
    Siz bu kizlara neden bu kadar para yediriyorsunuz anlamiyorum. Yaptiginiz bu yatirimin bari karsiligini ayni performansla aliyormusunuz? Alamiyorsaniz hem zaman hemde para kaybediyorsunuzdur.

Bir erkek bir kizla neden bulusur? Yiyip icnek ihtiyactir ama bu bir kizla bulusmanin merkezi olamaz. Surda yiyelim surda icelim olmamali. Kadin erkek iliskiside bir alisveristir, lakin ruhun ve bedenin alisverisidir midenin degil. Onemli olan biryerlere gitmeyi arac halinde tutup gercek iliskiyi amac olarak gormektir. Ayda 4000$ iliski icin zor yetiyor ise bu iliskide sorun var demektir, cunku ayda 1000$ bile cok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • unraveling kullanıcısına yanıt

bu forumda ayda 3k dolardan aşağı kazanan yok zaten  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.