kız denen yaratıklar beni sürekli reddetti bana it muamelesi yaptılar artık canıma tak ettiği için eskortlara gidip parası neyse baştan verip ihtiyacımı gideriyorum ama eskortlar vergi kesmiyor oysa ki bi kız denen yaratık benle sevgili olsa parayı onunla yerdim ve onunla gideceğim etkinliklerden otellerden falan fişman vergi kesilirdi kızlar sadece bana değil ülkeye de zarar veriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kızların benimle birlikte olmaması ülke ekonomisine de zarar veriyor
-
-
Hakkat yav eskortlar niye fiş fatura kesmiyor?
-
Kızların elinden gelse tüm erkekleri köleleştirirler, zaten evlilik yoluyla bunu başarmış gibiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up
-
Feminizm tüm dünyaya yayılmış kanser yapan bir tümördür.
Sana vermeyen kızlar başkasına verdiği için , vergilerini.. ekonominin zarar gördüğü yok kumki
Yanımda olsan kafana iktisat 101 kitabı fırlatırdım
Yanında olsam niye fırlatırdın kumki direkt vurmak varken. Ayrıca eskorta verdiğin parayıda eskortlar harcıyor dolaylı yoldan ekonomiye katkı yani hll spr dvm
yaw eskort demişken kızıl saçlı bi eskort vardı nişantaşında gitmiştim hey gidi aklıma geldi kulakları çınlasın unutamıyorum onu bana adeta hayat verdi :d
-
"Yalvarırım yardım edin"
-
İyi de sana hayır diyen kızlar yanlız mı takılıyor? Gidip başkasını bulmuyorlar mı?
-
Adam mali müşavir beyler
-
ulke ekonomısı batık zaten bugun eşbaşkanları isterse dolar anında 100 tl olur. O yuzden vergı mergı hıkaye senın ıcın rahat olsun. Zaten kız arkadasın olmaması normal onden bı on odeme yapmadan arkadasın olmuyor ulkedekı kızlar gızlı eskort durumunda cogu malesef duzgun kız arama bu saatten sonra. Ülkede çalışan ın aldıgı maas bellı ınsanların karakteri bellı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X