Şimdi Ara

TADINI EN SEVDİĞİNİZ ŞURUP HANGİSİYDİ_??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
7.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kalpolu çok severdim hatta evde abur cubur yoktu bi çay bardağı kadar içtiydim bikeresinde

TADINI EN SEVDİĞİNİZ ŞURUP HANGİSİYDİ_??

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tadı Güzel Antibiyotik Şuruplar

Antibiyotikler, bakteriyel enfeksiyonları tedavi etmek için kullanılan güçlü ilaçlardır. Ancak çoğu antibiyotik, tadı acı veya ekşi olduğu için almak zor olabilir. Neyse ki, aşağıdaki ipuçlarını izleyerek tadı güzel olan antibiyotik şurupları bulabilirsin:

• Doktoruna sor: Doktorun, tadı daha güzel olan antibiyotik şurupları önerebilir.
    • Tatlandırılmış şuruplar ara: Bazı antibiyotik şurupları, meyve suları veya diğer tatlandırıcılarla tatlandırılmıştır.
    • Şurubu yiyecekle karıştır: Şurubu yoğurt, elma püresi veya diğer yumuşak yiyeceklerle karıştırmak tadını iyileştirebilir.
    • Şurubu soğut: Soğuk şuruplar, acı tadı azaltabilir.
    • Küçük yudumlar al: Şurubu büyük yudumlarla değil, küçük yudumlarla alırsan tadı daha az fark edilir.

Tadı güzel olan antibiyotik şuruplar bulmak, özellikle çocuklar için önemlidir. Çocuklar acı ilaçları almakta zorlanabilir, bu nedenle tadı daha güzel olan şuruplar ilaçlarını zamanında almalarını sağlayabilir.

Ancak, tadı güzel antibiyotik şuruplar araarken, etkinliğin tadın önüne geçmesi gerektiğini unutmamak önemlidir. Herhangi bir antibiyotiği kullanmadan önce her zaman doktoruna danışmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • +1
  • Calpol ün yeri ayrıdır da adını hatırlamadığım bir şurup var. Böyle toz başta, karıştırıp da yapıyorsun. Süperdi be. Şişeyi bitirmeye çalıştığımı hatırlarım. Neyse biri söylerse ben de hatırlarım :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedenini bilmem ama şu kırmızı şurup yokmu onun tadı güzel gelirdi Birde şu beyaz şurup allah belasını versin onun
  • bir d vitamini surubu vardı.ballı mallı

• Dolven vardı ben de onu severdim. Bir de kan yapıcı şurup vardı tadı aynı kentin kahveli sekeri gibiydi durur durur onu icerdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grup Şurup
  • ibufen
  • Böyle beyaz bide küçük tomurcuk gibi şeyleri olan bi antibiyotik vardı.onu hiç sevmezdim.en güzeli de calpol ve dolven

• dolven
    a-ferin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rookiee07

Nedenini bilmem ama şu kırmızı şurup yokmu onun tadı güzel gelirdi Birde şu beyaz şurup allah belasını versin onun

beyaaz
    Kırmızıyı ben de severdim abi ya

Soruya cevap: şurup değilde beyler çilek şeklinde ağızda eritmelik hap gibi şeyler ardı canım çektikçe yerdim hatırlayan var mı

• Supradyn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mlarr

Supradyn

O yaşlarda adına dikkat etmezdimartık onlardan yok sanırım

• Şurup değilde şu suya atınca hışırdıyan tabletlerden vardı onların tadı çok hoşuma giderdi
  • Calpol candir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Calpol tabii ki, limonluydu sanırım. Mükemmel bir şeydi.
  • görsellere dolven yazınca niye öyle şeyler çıkıyo ben turuncu şurup atıcaktım
  • Calpole bayilirdim.

• Nefret ederim.

• dolven
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.