Şimdi Ara

Cinsel Anlam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar karşıdaki bi kişinin diz kapağını elin 5 parmağının tırnaklarını birleştirip yavaşça parmakları açmanın cinsel bi mesajı var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Cinsel Anlamı Olan Avuç İçi Okşaması

Anahtar Kelime: avuç içini okşamak ne anlama gelir

Avuç içini okşamak romantik ve cinsel ilgiyi ifade edebilen bir jest olabilir. Her iki cinsiyet de karşı cinse olan ilgisini göstermek için bu hareketi kullanabilir.

Anahtar Kelime: erkekler neden avuç içini okşar

Erkekler, kadınların avuç içlerini okşayabilir çünkü bu dokunuş sevgi, şefkat ve arzuyu ifade eder. Ayrıca kadının müsait olup olmadığını öğrenmenin bir yolu da olabilir.

Anahtar Kelime: karşı cinsin avuç içini kaşımak

Karşı cinsin avuç içini kaşımak, yüksek düzeyde yakınlık ve samimiyet gösterebilir. Bu hareket, dokunulan kişinin ilgiyi ve arzuyu ifade ettiğini hissetmesine neden olabilir.

Anahtar Kelime: erkeğin kızın avucunu kaşıması

Bir erkeğin bir kızın avucunu kaşıması, kızın cinsel ilgiye açık olabileceği anlamına gelebilir. Bu jest, kızın müsait olup olmadığını öğrenmek için yapılabilir veya romantik ve cinsel ilgiyi ifade etmek için kullanılabilir.

Anahtar Kelime: erkeğin kadının avuç içini kaşıması

Bir erkeğin bir kadının avuç içini kaşıması, saygı, sevgi veya arzu ifade edebilir. Bu jest, güçlü duyguların bir göstergesi olabilir.

Anahtar Kelime: tokalaşırken avuç içini kaşımak ne anlama gelir

Tokalaşırken avuç içini kaşımak, kişinin ilgisini ve bağlılığını ifade edebilir. Özellikle romantik veya cinsel bağlama sahip kişiler arasında yapıldığında bu hareket önem kazanır.

Avuç içini okşamanın anlamı, bağlama ve kişiler arasındaki ilişkiye bağlı olarak değişebilir. Ancak genel olarak bu jest sevgi, şefkat, arzu ve yakınlığı ifade eder.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • işte bunlar hep abazalık
  • Yapan kisiye bagli . yapmak var yapmak var yani

• oraya git diz kapağına sivri ayyakabbıların ile tekme at
  • gıdıklar bu cinsel anlamı yok
  • ne dediğini anlamadım ama az önce fark ettim ki, diz kapağının üstündeki deriyi 2ye katlarsan çok güzel mesajlar çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oppachi

gıdıklar bu cinsel anlamı yok

Bi arkadasim dedi uyduruyor demek ki.Hani şu el sıkışırken orta parmaklar avuç içini gıdıklamak seviş benimle demekmiş ya o bağlamda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özgüven ve Kin Duygusu
    8 yıl önce açıldı
    Kıskançlık meselesi ve Paranoya
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoCKyMk

quote:

Bi arkadasim dedi uyduruyor demek ki.Hani şu el sıkışırken orta parmaklar avuç içini gıdıklamak seviş benimle demekmiş ya o bağlamda

Bunu bilmiyordum. Kızların da bilme ihtimali az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHzgn

quote:

Orijinalden alıntı: RoCKyMk

quote:

Bunu bilmiyordum. Kızların da bilme ihtimali az.

İşin kötüsü kız arkadaşımdan öğrendim.Bugün otururken öyle yaptım bana pis pis baktı ve anlamını biliyor musun dedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.