Gece gece bu konu hakkında konuşmak istedim.Benim çok sevdiğim bir kız var.Gerçekten çok seviyorum.Yalnız sorun yarattığımı düşünüyorum sürekli saçma şeyler düşünüyorum o yapmasa bile kıskanıyorum saçma sapan şeyler çıkartıyorum bu durumdan kurtulmak istiyorum kurtulamıyorum kendimi tutamıyorum en sonunda sevdiğimi kaybetmekten korkuyorum..
Sizden fikirler bekliyorum bu konunun asıl olayı nedir nasıl kurtulabilirim bu paranoyadan bilmiyorum.
Kusura bakma ama gece gece bu yazıdan birşey anlayamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: GKHN_93
Kusura bakma ama gece gece bu yazıdan birşey anlayamadım.
Şaşırmışım ben galiba ..
bu kızla çıkıyor musun? yoksa uzaktan mı seviyorsun anlayamadım
ups aynı benim sorunum sırf bu gereksiz kıskançlığım yüzünden hep sorun çıkardım hep ayrılmak istedim hep üzdüm. tekrar birlikte olmak istiyorum aynı şekilde sevgilimde öyle ama ben yapamıyorum. bu kıskançlığı paranoyayı atamıyorum. bilmiyorum kızın geçmişi ya da bazı davranışları etkili bunda ama yinede beni sevdiğini bilmeme rağmen kaç kez ağlattım. cidden yardımı dokunan olursa sevinirim.
Kıza kafa atmayı denedin mi?
Uzaktan seviyorsan acele et yoksa yarın öbür gün birisinin kolunda görürsün. Sevgilinse orasını bilemem bu karşındakine duyduğun güvene bağlı demek ki sana yeterince güven vermiyor.
Gece gece bu konu hakkında konuşmak istedim.Benim çok sevdiğim bir kız var.Gerçekten çok seviyorum.Yalnız sorun yarattığımı düşünüyorum sürekli saçma şeyler düşünüyorum o yapmasa bile kıskanıyorum saçma sapan şeyler çıkartıyorum bu durumdan kurtulmak istiyorum kurtulamıyorum kendimi tutamıyorum en sonunda sevdiğimi kaybetmekten korkuyorum..
Sizden fikirler bekliyorum bu konunun asıl olayı nedir nasıl kurtulabilirim bu paranoyadan bilmiyorum.
belkide bu yüzdendir
Beraber olduğunuzu düşünerek yazıyorum.Tek sorun güven meselesi.Eğer kız sürekli gizem yaratma,kıskandırma çabası içindeyse kıskanman,paranoya yapman normal.Eminimki senin ona verdiğin güvenden daha azını veriyrdur sana.Boşuna paranoya yapma.Su akar,yolunu bulur.Sen çabalasanda -afedersin bi tarafını yırtsanda- kız yapacağını yapar eğer o kafada bi insansa.O yüzden kafanı takma mutlu olmaya bak.
kızla sevgiliyiz şuan Boidae haklısın aslında hak veremiyorum ama abi işte söz geçiremiyorum.. Güven meselesi olabilir.. Kendimden bile emin değilim.Birşeyler yapmam lazım ama güzel fikir seninki rahat ol diyorsun ama can acıtan şeyler tabi.
Aynısını bende yaşadım kardeşim çok iyi anlıyorum seni.Ama bence sevgidende daha önemlidir güven eğer ciddi düşünüyorsan.Sana tavsiyem kız arkadaşının yakın arkadaşlarıyla samimi olman.Biraz daha için rahat olur.Birazda zamana bırak tüm hayatını ona odaklama.
Kız ilerde ayrılırsa bahanesi hazır. Cok bunaltıyorsun der çıkar isin icinden.
Yas kac ne kadar suredir berabersiniz.
aynı durumdayım, sonu hiç iyiye gitmeyecek emin ol ben herhangi bir çözümünü bulamadım, düzeltebilecek birşey olduğunu sanmıyorum, sanırım genlerle alakalı.
quote:
Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı
aynı durumdayım, sonu hiç iyiye gitmeyecek emin ol ben herhangi bir çözümünü bulamadım, düzeltebilecek birşey olduğunu sanmıyorum, sanırım genlerle alakalı.
ne olucak abi bu böyle hep böylemi olucak .. çok kötü
aynı ben. Ne kadar haketmediği kıskançlık triplerine girdim ben bile hatırlamıyorum. Ama bunun çözümü yok maalesef. Kendini ona böyle alıştırmaya bak.
quote:
Orijinalden alıntı: ExSeLaNS
quote:
Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı
ne olucak abi bu böyle hep böylemi olucak .. çok kötü
Yakında beni bunaltma, beni sıkma, beni özgür bırak triplerine girer, sonra bu olaydan sende sıkılmaya başlayınca ilişkiden soğumaya başlarsın artık eskisi kadar sallamazsın, eski heyecanın kalmaz, mum gibi yanar yanar ve biter.
Ben ilişkiye başlayalı 15 ay oldu ve son 15 günde sadece 1 gün konuştuk tahminimce son çırpınışlar.
bende senin gibiyim dostum.. ilişkim biterse bu yüzden bitecek bunuda biliyorum..
vay anasını arkadaş tüm forum aynı dertten muzdarip aşırı kıskanan erkekler platformu kuralım.
işin şakası bir yana yaptığım yanlışın farkına varıyorum ama kırıp, üzdükten sonra bir faydası olmuyor.
Beyler benim ilişkimde bu yüzden bitti ama eski sevgilim artık benmi paranoyak'a bağladım bilmiyorum ama güven bitmişti tamamen benim için ve arkadaşlar inanınki şöyle bir durum oluşuyor mesela siz çok seviyorsunuz ve çok kıskanırsınız kaybetmekten korkarsınız ama birşeyler olur kız birşeyler yapıp sizi kıskandırmaya çalışır siz gerçeklerle yüzleştikçe içiniz acır ve soğumaya başlarsınız ilk başlarda çok acır içiniz katlanılamaz bir acı olur bu , sonra bu yavaşça gider ama kaybeden diger taraftır bu kadar ilgili kaldıramamıştır ve belkide bu kadar ilgiden kurtulmak için yapmıştır kimse bilemez 1 hafta oldu benim ayrılalı ama inanınki bu böyle.. güven çok önemli herşeyden önce gelir beni paranoyak yaptı bıraktı diyebilirim size şimdi kafam yine rahat degil lanet olsun yani bundan sonra ne olucagını bilmiyorum ama ben ona söyledim söylücegimi zaten ilerleyen günlerde neyin ne oldugu belli olur ve sevgilinize güvenin arkadaşlar olanlar için söylüyorum onunla düzgünce konuşun içten konuşun buluşun yüzüne karşı söyleyin ama kırmadan , incitmeden ve kız birşey yapsa bile sizi üzücek adına eminim bu konuşmanız aklına gelir , tabi kızına göre degişir o da ayrı.
quote:
Orijinalden alıntı: foreverkinqs
Beyler benim ilişkimde bu yüzden bitti ama eski sevgilim artık benmi paranoyak'a bağladım bilmiyorum ama güven bitmişti tamamen benim için ve arkadaşlar inanınki şöyle bir durum oluşuyor mesela siz çok seviyorsunuz ve çok kıskanırsınız kaybetmekten korkarsınız ama birşeyler olur kız birşeyler yapıp sizi kıskandırmaya çalışır siz gerçeklerle yüzleştikçe içiniz acır ve soğumaya başlarsınız ilk başlarda çok acır içiniz katlanılamaz bir acı olur bu , sonra bu yavaşça gider ama kaybeden diger taraftır bu kadar ilgili kaldıramamıştır ve belkide bu kadar ilgiden kurtulmak için yapmıştır kimse bilemez 1 hafta oldu benim ayrılalı ama inanınki bu böyle.. güven çok önemli herşeyden önce gelir beni paranoyak yaptı bıraktı diyebilirim size şimdi kafam yine rahat degil lanet olsun yani bundan sonra ne olucagını bilmiyorum ama ben ona söyledim söylücegimi zaten ilerleyen günlerde neyin ne oldugu belli olur ve sevgilinize güvenin arkadaşlar olanlar için söylüyorum onunla düzgünce konuşun içten konuşun buluşun yüzüne karşı söyleyin ama kırmadan , incitmeden ve kız birşey yapsa bile sizi üzücek adına eminim bu konuşmanız aklına gelir , tabi kızına göre degişir o da ayrı.
dostum olay güvenmekten öte birşey, dışarıda ne o.çocukları var sırf bu yüzden içim rahat değil.