Şimdi Ara

Kıskançlık meselesi ve Paranoya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla beyler hepiniz haklısınız yapıncada sonra üzülüyorum oda üzülüyor katlanıyor şimdilik ama devam edersem sonu belli bununda farkındayım..artık sabredicem yapıcak bir şey yok zamanla o güveni kazanırım diye düşünüyorum.. Düşün düşün uyuyamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

Beyler benim ilişkimde bu yüzden bitti ama eski sevgilim artık benmi paranoyak'a bağladım bilmiyorum ama güven bitmişti tamamen benim için ve arkadaşlar inanınki şöyle bir durum oluşuyor mesela siz çok seviyorsunuz ve çok kıskanırsınız kaybetmekten korkarsınız ama birşeyler olur kız birşeyler yapıp sizi kıskandırmaya çalışır siz gerçeklerle yüzleştikçe içiniz acır ve soğumaya başlarsınız ilk başlarda çok acır içiniz katlanılamaz bir acı olur bu , sonra bu yavaşça gider ama kaybeden diger taraftır bu kadar ilgili kaldıramamıştır ve belkide bu kadar ilgiden kurtulmak için yapmıştır kimse bilemez 1 hafta oldu benim ayrılalı ama inanınki bu böyle.. güven çok önemli herşeyden önce gelir beni paranoyak yaptı bıraktı diyebilirim size şimdi kafam yine rahat degil lanet olsun yani bundan sonra ne olucagını bilmiyorum ama ben ona söyledim söylücegimi zaten ilerleyen günlerde neyin ne oldugu belli olur ve sevgilinize güvenin arkadaşlar olanlar için söylüyorum onunla düzgünce konuşun içten konuşun buluşun yüzüne karşı söyleyin ama kırmadan , incitmeden ve kız birşey yapsa bile sizi üzücek adına eminim bu konuşmanız aklına gelir , tabi kızına göre degişir o da ayrı.

dostum olay güvenmekten öte birşey, dışarıda ne o.çocukları var sırf bu yüzden içim rahat değil.

katılıyorum birader benim sevgilim tam bir serseri lisesinde okuyordu bende kocaeli çarşısında bir lisede okuyordum onun , okuluna gittigimde zaten belli oluyordu herşey ne kadar apaçi serseri toplanmış hepsi kızları keserdi ve bana inanırmısın bu kıskançlık yüzünden sayamadım ama 30-40 kişi ile kavga etmişimdir kız için he içimdeki nefret sinir gittimi ? gitti gerekirse kafasınıda kırdım başka şeylerde yaptım ama değdi inanınki kızdan tripte yedim.. onun için ben kız arkadaşıma giyinmesinden , makyajına kadar karışırdım çünkü yaşadıgım şehir öyle bir şehirki lanet olsun her türlü serseri burada. kimsenin içi rahat degil hocam bak mesela erkek arkadaşların vardır onlar off abi kızlar keselim felan demişlerdir sana örnek arkadaşlarından bak düşün yani ki arkadaşın bile böyle düşünüyorsa kızlar için dışardaki tanımadıgın adam neler yapmayı düşünüyordur ama yapıcak birşey var mı ? yok malesef her dakika sevgilimizin yanında olmayıda isterdik olmadı malesef ve dedigin gibi dışardaki seriseri , apaçilerle ugraşmaktan beni paranoyaga baglayan eski sevgilim'de biliyorki sırf o çocuklar yüzünden bu ilişki bitti. güvenin ötesinde birşey haklısın ama gerçekten birde şöyle birşey var kalbinize söz geçiremiyorsanız sevgi konusunda aşk konusunda ne yapsanız fayda etmez, ne kadar kızsanız , trip atsanız , kavga etseniz yine o kalbinizin orası cız eder mahveder sizi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schneeflocke -- 24 Haziran 2011; 3:13:48 >

• forever çok iyi anlatmışsın...Ben insanlarada güvenmiyorum sorun daha çok büyüyor..
    Neyse kafayı yemeden ben yatıyorum..Bu konu cok uzar hayırlı geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.
    Kız ilerde ayrılırsa bahanesi hazır. Cok bunaltıyorsun der çıkar isin icinden.

Yas kac ne kadar suredir berabersiniz.

İlk kiz arkadasimdi ve 2 yil ciktik not: 16 yasindayim ve evet liseliyim :)

Ayni seyleri ben yasadim ve arkadasin dedigi oldu, cok sıkıldım bunaltiyorsun vs. dedi ve gitti :).. cozumu yok.. ya kendini yersin ya da ayrilik kapini calar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNS

forever çok iyi anlatmışsın...Ben insanlarada güvenmiyorum sorun daha çok büyüyor..
    Neyse kafayı yemeden ben yatıyorum..Bu konu cok uzar hayırlı geceler.

hocam bence bir süre sonra bünye alışıyor inanınki herşeye ilk başta zorlanırsınız ama sizi olgunlaştırır bunlar gittikçe ve oda bir insan hep sizinle olucak diye birşey yok körü körüne bu kadar bağlanmayın kızın belkide istemeden yapıcagı birşey veya sizin yanlış anlıcagınız bir konu çünkü sizdede aynı kendimdeki gibi kıskançık görüyorum ikinizide çıldırtır özellikle sizi onun için dedigim gibi yapın kız arkadaşınızla konuşun , ama onun yanlış anlamasını sakın saglamayın daha çok güvenecektir size düzgün bir dille anlatırsanız..

Dışardaki insanlara kimse güvenmez ne yapıcakları belli olmaz , yani yaşadıgım olayları size anlatsam şaşırır kalırsınız neyse iyi geceler kafanızı fazla yormayın böyle şeylerle

• sosyalleş tüm hayatını kıza odaklamışsın ondan başka şeylerde var hayatta görüş açını nekadar genişletitsen o kadar güzel görürsün herşeyi unutmaki sen kontrol etsende etmesende olacağı varsa olur
  • quote:

quote:

quote:

Beyler benim ilişkimde bu yüzden bitti ama eski sevgilim artık benmi paranoyak'a bağladım bilmiyorum ama güven bitmişti tamamen benim için ve arkadaşlar inanınki şöyle bir durum oluşuyor mesela siz çok seviyorsunuz ve çok kıskanırsınız kaybetmekten korkarsınız ama birşeyler olur kız birşeyler yapıp sizi kıskandırmaya çalışır siz gerçeklerle yüzleştikçe içiniz acır ve soğumaya başlarsınız ilk başlarda çok acır içiniz katlanılamaz bir acı olur bu , sonra bu yavaşça gider ama kaybeden diger taraftır bu kadar ilgili kaldıramamıştır ve belkide bu kadar ilgiden kurtulmak için yapmıştır kimse bilemez 1 hafta oldu benim ayrılalı ama inanınki bu böyle.. güven çok önemli herşeyden önce gelir beni paranoyak yaptı bıraktı diyebilirim size şimdi kafam yine rahat degil lanet olsun yani bundan sonra ne olucagını bilmiyorum ama ben ona söyledim söylücegimi zaten ilerleyen günlerde neyin ne oldugu belli olur ve sevgilinize güvenin arkadaşlar olanlar için söylüyorum onunla düzgünce konuşun içten konuşun buluşun yüzüne karşı söyleyin ama kırmadan , incitmeden ve kız birşey yapsa bile sizi üzücek adına eminim bu konuşmanız aklına gelir , tabi kızına göre degişir o da ayrı.

dostum olay güvenmekten öte birşey, dışarıda ne o.çocukları var sırf bu yüzden içim rahat değil.

katılıyorum birader benim sevgilim tam bir serseri lisesinde okuyordu bende kocaeli çarşısında bir lisede okuyordum onun , okuluna gittigimde zaten belli oluyordu herşey ne kadar apaçi serseri toplanmış hepsi kızları keserdi ve bana inanırmısın bu kıskançlık yüzünden sayamadım ama 30-40 kişi ile kavga etmişimdir kız için he içimdeki nefret sinir gittimi ? gitti gerekirse kafasınıda kırdım başka şeylerde yaptım ama değdi inanınki kızdan tripte yedim.. onun için ben kız arkadaşıma giyinmesinden , makyajına kadar karışırdım çünkü yaşadıgım şehir öyle bir şehirki lanet olsun her türlü serseri burada. kimsenin içi rahat degil hocam bak mesela erkek arkadaşların vardır onlar off abi kızlar keselim felan demişlerdir sana örnek arkadaşlarından bak düşün yani ki arkadaşın bile böyle düşünüyorsa kızlar için dışardaki tanımadıgın adam neler yapmayı düşünüyordur ama yapıcak birşey var mı ? yok malesef her dakika sevgilimizin yanında olmayıda isterdik olmadı malesef ve dedigin gibi dışardaki seriseri , apaçilerle ugraşmaktan beni paranoyaga baglayan eski sevgilim'de biliyorki sırf o çocuklar yüzünden bu ilişki bitti. güvenin ötesinde birşey haklısın ama gerçekten birde şöyle birşey var kalbinize söz geçiremiyorsanız sevgi konusunda aşk konusunda ne yapsanız fayda etmez, ne kadar kızsanız , trip atsanız , kavga etseniz yine o kalbinizin orası cız eder mahveder sizi..

her şeyi geçtim bir de yok ben işte herşeyin farkındayım triplerine girmesi yok mu, ne insanlar var yeri gelir kardeşim der arkasındanda türlü türlü fanteziler kurar.

Ben kız arkadaşıma diyorum senin bildiğin gerçekte olanın binde biri bile değil, her şeyi toz pembe görüyorlar, malesef ülkemizde namus kavramı gittikçe zayıflıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

her şeyi geçtim bir de yok ben işte herşeyin farkındayım triplerine girmesi yok mu, ne insanlar var yeri gelir kardeşim der arkasındanda türlü türlü fanteziler kurar.

Ben kız arkadaşıma diyorum senin bildiğin gerçekte olanın binde biri bile değil, her şeyi toz pembe görüyorlar, malesef ülkemizde namus kavramı gittikçe zayıflıyor.

Birde hocam bu kızların kendilerini sadece sevgilisine degilde başklarına güzel gösterme çabaları yokmu adamı delirtiyor işte inanınki tamam güzel aşk , sevgi , sevgili olmak , elele tutuşup yürümek öpüşmek vs. bunlar çok güzel şeyler ama en büyük tehlike şuanki ORTAM ülkemizin ne kadar pislik bir ortamı oldugu ortada yapıcak birşey var mı ? var aslında ben kendi eski sevgilime herşeyi anlatmıştım erkekler konusunda ama takan kim ? devam etti yine başkalarının bakmasını istemiyordum diyordum ama kendisi öyle havalı biriki zaten beni sinirlendiren şeyde buydu , anlatamazdım birşeyi anlamıyorduda. ne kadar seversen sev güvenemezsen olmaz , güvenmeye çalıştık ama bu zaman hiçbir fikrimi yanıltmadı o kadar söyliyim.

• Ne kızlar tanıdım sevgılısını facebooktan aldatıyor.Faceden tanıstıgı cocukla sevgılısı varken dısarda bulusanlar bu ara pek revaçta.O yuzden kıskanmanız cok normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 23 Haziran 2011; 4:54:35 >
  • "Güven"
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

"Güven"

Aynen, boku çıkana kadar güven. Baktın aldattı o zaman basarsın küfürü mü başka şeyi mi bilemem. Bir sorun çıkmaz ise anlarsın ki seviyormuş o zaman niye seviyon diye yüklen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasikomen -- 23 Haziran 2011; 5:08:27 >
  • geceleri konu dışı ne kadar seviyeli
  • kardeş bu zamanda hiçkimseye güvenme. benim alnım açık diyip de bana 3 yıl güven artisligi yapan kız arkadaşımın yaptıgı şerfsizlkleri yakalayınca anladım ki kimseye güvenmeyeceksin. o yüzden güvenme kimseye
  • seven insan kıskanır. şüpheci olmak lazım. görmediğim birşeyin mutluluğunu yaşayacağıma gördüklerimin üzüntüsünü çekerim daha iyi. beklemediğim insanlarda çok farklı beklemediğim şeyler gördüm bu yüzden kimseye güvenmem.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.