Logitech Mx Keys For Business Mini Klavye Ve Mouse Set 3830 TL
|
Hikvision USB E304C 128 GB 299 TL
Ürün sepette 200 TL üzerine 80 TL düşerek 219 TL'ye geldi bana. Sonraki alışverişlerde 40 TL olayı ile de şuan 259 TL'ye geliyor ama belki herkeste geçerli değildir diye normal fiyatını yazdım başlığa.İndirim sizde geçerli değilse bile 299 TL de şuan bu boyutta ve hem type c hem de usb a 3.2 girişli bir bellek için iyi fiyat. Diğer sitelerde 450 TL civarı ürün. Metal olduğu için biraz ağır ama 5 yıl garantisi ve metal kasa ile uzun ömürlü bir kullanım sunacaktır.
Link:
Testlerden pek anlamam ama yaptığım test bu şekilde. Lazım olan değerlendirebilir.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1TNRYD1?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
Nitro V15 Aşırı Kasma Sorunu
|
Microsoft 365 Aile Üyeliği
Merhaba Microsoft 365 için aile üyeliği oluşturacağım. 6 kişi olduğumuzda üyeliği başlatacağım. Senelik üyelik 6ya bölünüp peşin alınacak. Mesaj ile numara bırakabilirsiniz.
Merhaba
Forumda bir süre önce dijital oyun bölümünde bir üye sattığı oyun hesaplarını kurtarma koduyla geri alıp tekrar fake üyelikle satıyordu. Bununla ilgili gerekli kanıtları elde edince üye itiraf etti ve ilgili bölümde özür mesajı yayınladı. Belki 20 gün oldu ben forum desteğe bu hesap çalma olayını ve üyeyi anlatalı ama hemen hemen 20 gündür forum destek ilgili mesajıma cevap vermedi ve üye hakkında işlem de yapmadı. Altta üyenin benim mesajımı alıntılayarak paylaştığı özür metni ve paylaştığı mesajımda ise durumun özeti yer alıyor. Böyle önemli bir konuda neden 20 gündür işlem yapılmadığı gibi şikayetle ilgilenilmiyor? Forumdan güya sorumlu olan konu sahibi admin ise forumda aktif olmasına rağmen kendisini etiketleyip özel mesaj atarak durumu bildirmeme rağmen mesajı bile okumadı.Etiletlediğim kendi sorumluluğunda olan konuya da cevap yazmadı. Dolandırıcılık konusuna yaklaşımı bu olmamalı forumun.
https://forum.donanimhaber.com/xbox-dijital-ortaklik-oyun-ve-hesap-satis-takas-grubu--98908379-2009#150101111
Tüvtürk KM Yanlışlığı (DÜZELTİLDİ)
|
|
|
Seiko Prospex SSC487P2 903 TL + 50 TL n11 bonus hediye
|
ÇEK ALIŞVERİŞLERİNE REFERANS BIRAKMIYORUM Referanslarım:D C X L (Xbox 360 Elite),fateeh33 (xbox360 Controller),AsosyalBilgisayar (Logitech Z523),atalayyorukoglu(Logitech Chillstream),Awesome (Via Sata Kart),chemxxx (telefon kılıfı),LucidEresbos (HTC Touch 2),ScAnMaN (Pentel Smash),cevresahibi (24 adet kitap),kazimf (Turkcell TL Kodu),EASTWOOD1981 (Sony MH650),PUREHD (Ibanez RG350MH),orhuntas (Kindle Touch), koengineer (Kindle PW kılıfı),orhnctnr (Logitech G500),Verminaard (Rama serisi),süraka (Tablet Kılıfı), Akuc (Harry Potter seti) |
Kitap Blogum İçin Tıklayın
Breaking Bad / Chuck / Dexter / Friends / Fringe / House M.D. / Lost / Nip Tuck / OZ / Prison Break / Spartacus: Blood and Sand / Spartacus: Gods of the Arena / Supernatural / Big Bang Theory / Lost Room / Prisoner / Vampire Diaries / FlashForward / Kyle XY / South Park / Rome / How I Met Your Mother / The Pacific / Band of Brothers / The IT Crowd / The Sopranos / Leverage / V / Blue Mountain State / True Blood / My Name Is Earl / Black Books / Family Guy / Weeds / Persons Unkown / Human Target / The Walking Dead / Terminator: The Sarah Connor Chronicles / Shameless / Testees /Raising Hope / It's Always Sunny in Philadelphia / Misfits / Community / Game of Thrones / Nikita / 24 / Suits / Mentalist3d81ad0a0865ae445f4e681e1b63043aE.gif |
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 18 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21.465
İkinci El Bölümü Mesajları: 217
Konularının görüntülenme sayısı: 79.180 (Bu ay: 1.235)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.071 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic