Şimdi Ara

Logitech Mx Keys For Business Mini Klavye Ve Mouse Set 3830 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendime klavye ve mouse bakarken farkettiğim ve kullanmaya başladığım bir seti fiyat avantajından dolayı paylaşmak istedim. Logitech Mx mini klavye tek başına 3500 TL üzeri satılıyor ve neredeyse alacaktım da bu fiyattan. Mx anywhere 3 mouse ise 2000 TL üzeri satılıyor. Bu setin içinden normalde bu cihazları ayrı aldığınızda çıkmayan ve yurtiçi tekli satışta 1500 TL, ikili satışta 2500 TL olduğunu gördüğüm BOLT alıcı çıkıyor. Totale baktığımda klavye parasına bolt alıcı dahil komple set 3830 TL ile bana mantıklı geldi ve bir set edindim. Normalde mx anywhere 3ün bolt desteği de yok ama bu set business yani iş odaklı olduğundan for business serisine bolt destekli geliyor mouse da. Bu klavyeyi takip eden arkadaşlar varsa tek klavye yerine komple set olarak alabilir. (Nette 3500 TL'ye olan bir ilan var ama maalesef o ingilizce q klavye ve logitech tr garantisi var mı bilmiyorum. Ben bu setin TR klavye olduğunu satın alarak doğruladım.) Setin tek falsosu daha sessiz Logitech Anywhere 3s değil de düz ve daha sesli Aynwhere 3 mouse ile gelmesi ama bu fiyata katlanılır bir ses. (Satıcı firma ile alakam yoktur)

www.pttavm.com
    Logitech Mx Keys For Business Mini Klavye Ve M - PttAVM.com - 2024
    https://www.pttavm.com/logitech-mx-keys-for-business-mini-klavye-ve-mouse-set-920-011063-p-952274542

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 14 Eylül 2024; 13:7:1 >

• bu ptt avm satıcıları 40 yılda bir sipariş geldiğinden stok güncellemeyi, fiyat güncellemeyi unutuyorlar siz satın aldınız mı

• RunYobazRun kullanıcısına yanıt
    Yazıda birkaç kez satın aldığımı belirttim hocam. Aynı satıcının farklı satış platformlarında da ilanları var ama buradakinde ptt indirimi var o yüzden bu linki verdim. Dün geldi ve kullanmaya başladım ürünü. 3 cihaz arasında hızlı geçiş tuşu var ve tüm cihazları tek yerden idare edince kablo karmaşası kalktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 14 Eylül 2024; 13:6:11 >

• Sentez* kullanıcısına yanıt

Daha ucuza satanı da var (3500 tl), ama İngilizce klavye. Mx için fiyatlar iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: nhtgrck

Daha ucuza satanı da var (3500 tl), ama İngilizce klavye. Mx için fiyatlar iyi.

Keza onu da yazıda belirttim hocam İngilizce ve Türkiye garanti durumunu bilmiyorum. Ama bu türkçe ve garantili.

Evet yazmışsınız, hayırlı olsun.

Ben de bir dipnot geçeyim. Özellikle mac kullanacaklar için pebble 2 serisinin klavye ve mouse'unu tavsiye ederim. 1300 liraya geliyor set olarak.

Bütçesi olana mx müthiş bir konfor sağlar ama. Daha iyisi yok.

• Görseldeki klavyeler business değil mac serisi olan model. Bunun birde mac cmd tuşlu yerine windows logolu olanı var. Zamanında beyazını araştırdım bundan iki çeşit olduğunu görmüşyüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    Hocam gelen klavye business model. Keza mouse da öyle ve altlarında business diye de yazıyor her ikisinin. Ayrıca mac ve windows tuşu yanyana gelen klavyede simge olarak. Yani her iki modelde kullanım için. Bir de sadece mac tuşu imgesi olan versiyonu var evet haklısınız. Ama bu o değil.

Ekleme. Kutu olarak da zaten tek kutuda geliyor ve kutu üzerinde de for business yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 14 Eylül 2024; 20:29:46 >

Ürün artık satışa açık değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drak44

Ürün artık satışa açık değil.

Günlerdir açıktı hocam stok bitmiş demek ki.

Dün açıktı evet.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.