gerçekten diyorum avrupalı kızlardan uzak durun benim boy 192 kaslı bir vücudum var ama o kadar kaslı değilim tipim ise 10/8 lik bir şey aga ben bu türkiyedeki avrupalı kız algısından dolayı avrupaya gittim ve bir ton ırkçılığa maruz kaldık ingilizce seviyem gittiğim zaman b2 seviyelerdeydi işim ise siber güvenlik üzerine bu türkiyedeki avrupalı kız algısını kim yaratmışsa onun allah belasını versin olum niye bu kızların bu kadar ırkçı olduğunu yazmadı kimse norveçe gittiğim zaman oradaki kızlardan çok fena ırkçılık yedim kızlar benden hoşlanıyordu misal yanıma kız gelip çok yakışıklı ve uzun boylu bir erkeksin diyorlardı sonra italyan veya ispanyolmusun diye soruyorlardı yok türküm diyordum direk uzak duruyorlardı benden avrupada yaşayan diğer gurbetçi arkadaşlarım oldu onlar doğma büyüme oralı olduğu için çocuklar bana internette her denilene inanmayacaksın diyorlardı Eğer avrupaya gidecekseniz orada hiçbir kız size vermeyecek hatta orada yaşayan göçmen olan türk kızları olsun ve diğer ortadoğulu asyalı kızlar bilene size vermeyecekler türk ve diğer ortadoğulu erkeklerden nefret ediyorlar bu avrupalı kız algısı bizim türkiyede şehir efsanesi bu bir gerçek eğer avrupalı bir kız arkadaş edinmek istiyorsanız vazgeçin diyorum çok fena ırkçılığa ve özgüven kaybına maruz kalırsınız avrupalı kızlar bizim türk kızlarından bilene çok fenalar bizim türk kızları bilene avrupalı kızların yanında melek kalır ben avrupalı kadınlar kadar ırkçı ve kezban kadın türü görmedim aga kim bu avrupalı kız algısını yaratmışsa allah onun belasını versin eğer yabancı kız arkadaş edinecekseniz full abd kıtasına bakın ve güney doğu asya ülkelerine bakın eğer avrupaya gitmek istiyorsanız ırkçılık çok fazla ve avrupalı kızlardan gerçekten uzak durun orada işinizi veya okulunuzu bitirin direk abd veya kanadaya uzayın ben gerçekleri yazıyorum boş beleş yalan söylemiyorum ne kadar avrupaya giden arkadaşım olduysa onlarda aynısını diyor avrupalı kızlar nefret ediyor türk erkeklerinden her neyse bu konu hakkında açtığım son konu oldu okuyanlara teşekkürlerimi iletirim ama yalan söylemiyorum onu bilin. Ben yalan söylemem gerçekleri söylerim. |
Avrupalı kızlara tövbe ve avrupalı kızlardan uzak durun.
-
-
Serin hikaye bro
-
keşke lise yıllarıma geri dönseydim o zaman 3 tane filan avrupa ülkesi filan biliyordum avrupa hiç umrumda bilene değildi internetten sürekli yok avrupalı kızlar direk türk erkeklerine veriyormuş yok tripsizmiş yok çok iyi huylularmış diye inandık gittik bir ton ırkçılığa maruz kaldık
gerçekten diyorum eğer yabancı kız arkadaşı edinecekseniz avrupayı eleyin derim.
-
kanka keşke serin hikaye olsaydı bu türkiyedeki avrupalı kız algısı tamamiylen hayal ürünü ve fake sende benim gibi oralara gitseydin ne demek istediğimi anlardın bizim türkiyede avrupalı kız algısını yapan erkeklerin çoğu ezik ve çirkin parasız erkekler lafın gelişi incel olduğunu gizlemek için ya kardeşim bizim türk kızları vermiyor avrupalı kızlar direk veriyor aliminyüm diye sallıyorlar yani bildiğin bizim toplum sallamayı çok seviyor
benim isveçte olan mardinli arkadaşımda 2.5 sene sonra isveçten türkiyeye geri geldi çocuğun psikolojisini bozmuşlar baya bildiğin avrupalı kızlar siz çok yakışıklı kaslı uzun boylu para olsanız bilene vermezler
internetten çok fazla full abd kıtasından kadınların instasını aldım aynı şekilde güneydoğu asya kadınlarınında özgüvenim bir nebze yerine geldi demekki çok yanlış yere gitmişiz lanet olsu abi demekki her denilene inamamak lazım
türkiyede bilene en az 10 tane kız benden insta istemişti öncesinde türk kızlarından nefet ediyordum sonra norveçe gidip geldikten sonra gerçekten bizim türk kızları bilene merhametli olduğunu gördüm aga
sana avrupalı kızların şeytan gibi baktığı zaman serin hikaye demeye çalışırsın kanka o zaman anlarsın benim yalan söylemediğimi
gerçekten diyorum kardeşlerim avrupalı kızlardan uzak durun gidin full abd kıtasından ve güneydoğu asya kadınlarıyla sevgili olun ama avrupalı kızlardan uzak durun.
-
bu avrupalı kızlarlan sevgili olan türk erkekleri milyonda bir olay zaten öyle bir şey olsaydı zamanında avrupaya gitmiş gurbetçilerin çoğu şimdi sarışın mavi gözlü olmuşlardı
hani nasıl bir afgan veya pakistanlı kendi ülkesinde lan kardeş türk kızları hemen direk veriyormuş deniliyorsa aynı bizim türkiyedeki avrupalı kız algısı gibi afgan veya pakistanlı bir erkek türkiyeye gelip çoğu türk kızı onlara ırkçılık yapıp uzak duruyorsa bu durumun aynısını sen avrupada yaşayacaksın
bunun bir örneği avrupalı yahudilerin çoğu esmerken abd li yahudilerin çoğu sarışın mavi gözlü bunun temel sebebi avrupada avrupalı kızların yahudi erkeklerine vermedikleri için kendi kadınlarıylan evlenmişler
abd de ise yahudi erkekleri diğer milletlerden olan kadınlarlan bir olmuş ve sarışınlaşmışlar
bir toplumun ırkçı olup olmadığına bakmak istiyorsanız ne kadar homojen ona bakın eğer o toplumda çok fazla melez bireyler yoksa o toplum ırkçıdır.
o yüzden diyorum göçmenler ülkesi olan yerlerden sevgili bulun latin amerikadan ve güneydoğu asya ülkelerinden avrupa mavrupa boş iş aga ben gerçekleri yazıyorum sizlere
ulan keşke hiç bu avrupalı kız muhabbetlerini ciddeye almasaydım onun yerine direk abd ye gitseydim ne güzel olurdu abi ya.
-
Ben şaşırmıyorum buna çünkü burada bile Türk kızları yüzümüze bakmazken Avrupalı kızların bir Türk'e yaklaşacağına zater hiç inanmıyorum. Onlar için Suriyeli gibi bir şeyiz doğal olarak aşağı görüyorlar. Siz Suriyeli kızlara bakar mısınız veya Türk kızları Suriyeli erkeklerden hoşlanıyorlar mı bunları düşünün. Ancak bu benim Avrupa'ya gitmek istememi engellemezdi çünkü benim tek istediğim işimi düzgünce yapıp kendimi geliştirip kazandığım para ile de kaliteli bir hayat sürmek. Kaliteyi istiyorum ben, kızlarmış şuymuş buymuş aklımda bile değil. Avrupa'nın kalitesini istiyorum, düzgün besinler tüketmek istiyorum, kaliteli ürünler kullanmak istiyorum bunları bu ülkede yapmak çok zor. Bir de Türkiye'nin nefret dolu, varoş atmosferinden de kurtulmak istiyorum bu diğer saydığım şeylerden daha önemli hatta. Millet yesin burada birbirini, kıskançlık gibi aşağı duygularla dolmuş olan domuzlar ne hali varsa görsün benden uzak olsun tek isteğim bu.
-
Avrupali kizlar uyandilar. Irklarini koruyorlar, bunda kizacak bir durum yok. Darisi bizimkilerin basina. Zamaninda ebeveynleri cok cekmis, yenilerin gozu tok. Birlik olmuslar, ben buna saygi duyuyorum. Bunun disinda abarttigin gibi bir durum yok, irkcida olsalar hoslandilarmi Bardan Kulupten elele birlikte sanami gidelim yoksa banami diyorlar. Tabi bunlar genelde tek gecelik maceralar oluyor. Uzun soluklu iliskiler kurulamaz degil, yalnizsaniz ailenizden uzakta bir sorun olmuyor, ancak cok uzun solukluda surmuyor malum dunya gorusleri farkli oluyor. Duygusal anlamda fazla baglanmamak gerekir. Ben yabanci kizlara Turk kizlari gibi duygusal anlamda baglanamiyorum, kiz ayrilsada umursamazken bunu topragim olan bir kiz yapsa istemesemde umursuyorum. -
Arkadaşın dedikleri doğru.Böyle bir durum kesinlikle var.Tabi burda ortadoğu ülkesine mensup olmamızdan kaynaklı haklı bir sebep. -
msn döneminde araba yarışı oyunu ile tüm dünyadan insanlarla tanışmıştım. çok iyi bi komünitemiz vardı, birsürü ülkeden kişiyle msn gruplarımız vardı 7/24 muhabbet dönerdi.
orada en soğuk insanlar Avrupalı olanlardı. Finlandiyalılar mesela çok soğuklardı ama istisna olarak aralarından biriyle baya muhabbet kurduk, elemanla senelerce muhabbet ettik msn'den. zira ilgi alanlarımız benzerdi ve Finlandiya'da herkes köy gibi yerlerde yaşadığı için elemanın çok arkadaşı yoktu.
seneler sonra bizim hava sahamızdan geçen yabancı bi uçağı bizimkiler zorla indirdiler kontrol için. gerçekten yolcu uçağı olduğu görülünce geri devam ettirdiler uçuşu. bu olay uluslar arası basında duyulunca eleman msn'den bana terörist muamelesi yapar gibi çok sinirli şekilde sorular sormuştu. sonra muhabbetimiz koptu zira soğukluk girdi araya. sonra msn dönemi bitince tamamen irtibat koptu.
o dönem az konuşuyor olduğum Brezilyalı, Hindistanlı falan kişilerle hâlâ irtibatımız var ama senelerce aşırı muhabbet ettiğim bu Finlandiyalı elemanla irtibatım koptu.
-
quote:
bu türkiyedeki avrupalı kız algısını kim yaratmışsa onun allah belasını versin olum niye bu kızların bu kadar ırkçı olduğunu yazmadı kimse
olay sadece ırkçılık la alakalı da değil. Rusya, Belarus, Polonya gibi ülkelerden tanıdıklarım var, emin olun o ülkeler çirkin kız kaynıyor. Rus arkadaşım mesela ilik gibi çocuk böyle aşırı yakışıklı ama Rusya'da yaşadığı yerde arkadaş grubunda sadece 1 tane kız var ve o da çirkin bi kız.
DH'de hayatında yurt dışına çıkmamış kişiler: "Polonya'lı kızlar erkeklerine sadık hepsi çok güzel" diyor ama Polonya'da yaşayan arkadaşım orada her çarşıya çıktığında sürüyle çirkin kadın gördüğünü söylüyor.
daha 1 ay önce Türk bi PUA kanalı Rusya'ya gidip Moskova'nın en elit caddelerinden birinde (burdaki Akaretler gibi bi yer) yürüyerek elindeki Kamera ile herkesi kayda aldı. kayda aldığı kızların %20'si falan anca güzel sayılır. birsürü çirkin ya da sıradan Türk kızı tipli kadın kaynıyor. bizim DH ahalisine sorsan tüm Rus kızlarının tamamı huri.
-
sadece kızlar değil,
bi arkadaşım Avrupa'da iş yapan uluslar arası bir Türk şirketinde çalışıyor. şirketinin çok sayıda ülkede ofisi var. arkadaş düzenli olarak Avrupa ofisine gidip geliyor.
ilk işe girdiğinde uyarmışlar, Avrupa ofisinde çalışan Avrupalı mühendisler sabah işe geldiklerinde sadece Avrupalı olan mühendislere günaydın diyorlarmış. ofiste ortak dil İngilizce konuşuluyor ve herkes aynı şirketin çalışanı, ama, adam 365 gün aynı ofiste çalıştığı kişilerden Türk olanlara sabah günaydın denmiyor. sadece Avrupalı olanlara diyor. ve bunu 1-2 kişi değil tüm Avrupalı çalışanlar yapıyorlar. ve bu durum kanıksanmış yani bizim Türkler tepki bile koymamış.
düşünün Avrupalı kişi gelmiş Türk şirketine iş başvurusu yapıp işe gitmiş, Türk şirketinden maaş alıp hayatını idame ettiriyor, ve bu adam bile Türk çalışanlara günaydın demiyor.
-
Herkes 190+ boy ve kaslı forumda .Maşallah. -
ben gayet beyaz tenliyim. balkan çocuğuyum bana ırkçılık yapacaklarını sanmıyorum. sizin genler ortadoğuluysa yapacak birşey yok hakediyorsunuzdur -
senin genine kim bakar birader. bradd Pitt gibi yakışıklı olan fit kaslı uzun boylu beyaz tenli sarışın ve karizma adam bile ırkçılık yapmak isteyenin ırkçılığına maruz kalıyor, hem de Fransa gibi ülkelerde değil Macaristan Yunanistan gibi ülkelerde bunu yaşıyor. bu adama ırkçılık yapan sana ırkçılığın kitabını yazar şaşar kalırsın. Türk olduğunun anlaşılması yeter ırkçılık yapmak isteyen için. -
Lan hayatta en önemli şey kızlar tarafından beğenilmek yada reddedilmek değil. Irkçılık Türkiyede de memleket ırkçılığı, yalakalık ırkçılığı,işçiyi küçük görme ırkçlığı şeklinde bir çok düzen ve ortamda da var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderweb -- 19 Haziran 2024; 12:34:44 > -
Kral bizim avrupada yaşayan türkolar kızlara kötü muamele ettikleri için veya aldattıkları için durum öyle. -
Hocam kadınlara iyi davransanda bir şey değişmiyor.
Modernizm onları mahvetti farkında değiller. -
Son 10 15 yılda çok şey değişti avrupalı genç kız için bütün ortadoğulu müslüman erkek aynı. hele son 5 yılda ortadoğu kuzey afrika ve orta asyadan avrupaya bekar göçmen erkek istilası oldu. eskisi gibi rağbet görmüyor olmamızda şaşılacak birşey yok. 5 yıl önce evlenip bu flört işlerini Zirvedeyken bıraktım. artık ortalamanın üzerinde erkek için bile büyük sıkıntı olmuş. doğu avrupalısı, asyalısı ortadoğulusu hepsi sadece Zengin erkek peşinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0LDB0Y -- 19 Haziran 2024; 19:55:48 > -
"Bilene" ne len -
Ortası olmak iyidir ne maço ne light
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Serin hikaye bro |
Benzer içerikler
- daireye üst kattan su akıyor nereye şikayet edilir
- boğaza sinek kaçmasına ne iyi gelir
- semiyoloji kitabı pdf
- kara merhem kullananların yorumları
- kefirin tadı nasıl
- black friday ne zaman 2024
- prompt mühendisliği nedir
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- elektrikli bebek arabası
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X