Bu yazı monitörler hakkında deneyim ve bilgilendirme yazısıdır.
elimdeki TN Panelli 25 inc hp omen VA panellerin hepsinden daha az ghosting problemi yapıyor.
İade ile uğraşacam diye korkmaktan bir türlü monitörü yenilemedik gitti.
Asus 27 165hz va panel kullandım orta seviyede ghosting var.
aoc ve acer va panel giriş seviyesi monitörler zaten aşırı ghostingli kusurlu ürün ve ağır çöpler.
samsung g3 leri de kısa süreli kullandım ama ghosting li ürün.
Oled 27 samsung kullandım renkler mükemmel ghosting sıfır yani hiç yok. Ama şu an satışı bile yok.
Oled olanlar çok pahalı bu yüzden en yakın zamanda " FAST İPS" monitörleri araştıracağım. Dell fast ips 27-32 incler çok övülüyor denildi.
z5500 kullanıyordum bozuldu ve yeni bir sistem arıyorum, 60 watt üstü öneri yapın lütfen.
-Genelde Müzik amaçlı kullanılacak, müzikte öncelikte kalite önemli.
-Apartmanda kullanılacağı için düşük seste kullanılacak z5500 u hep en düşük bassta kullanıyordum mesela.
Fiyatına göre mükemmel 👌 diyebileceğiniz ürünler nelerdir?
Heryerden bulabileceğim Vatan teknosa amazon hepsiburada vs. kolayca alabileceğim cihazlar önerirseniz sevinirim.
2 kanal da olabilir,2.1 yada 5.1 de olabilir önerilerinizi bekliyorum...
Bütçe maksimum 20000-25000 tl ye kadar
diğer aklıma yatan ürünler
https://www.incehesap.com/hp-x27i-8gc08aa-27-ips-2k-qhd-gaming-monitor-fiyati-47161/?ref=akakce&v=1.95.7 ips 4ms 2200tl
32inc büyük diye tercih etmedim ama fiyatı güzel geldi 2700tl
mönitör arıyordum bulduğum fırsatı yazayım dedim. asusun diğer fiyatları 3600'ın üstünde.
aklıma yatanlar bunlar hangisini tercih etsem bilemedim pek. Sizce sıcak mı?
Alt coinler için yardım yeni başlangıç.
|
Klima Tavsiyesi İzmir
|
Hangisini Almalıyım(Philips/LG/Samsung)
|
24.08.2013 Kuponum!
|
Soya proteini
|
|
Asus p8h61-m lx3 plus r2.0 hakkında yardım lazım!
|
KARŞIYAKA .##...... .##İZMİR# .##...... .######## (_¯_¯(¯(¯_¯¯_¯¯_¯¯_¯¯_¯¯(ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็ |
KARŞIYAKA .##...... .##İZMİR# .##...... .######## (_¯_¯(¯(¯_¯¯_¯¯_¯¯_¯¯_¯¯(ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็ |
Technology Lover, Less Gamer, sometimes play a co-op or multiplayer. Usually looks at the games, finishes if he likes... i like chat, talk or ask to me!!! :steamthumbsup: |
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.205
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 18.019 (Bu ay: 306)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.359 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic