Şimdi Ara

Avrupalı kızların çok ırkçı olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alıntı

metni:
    Agir sacmaliyorsun viyanada her yerde Türkleri kötüleyen yazilar var halen osmanlida yaptiklarini unutmamislar bunlarindami Türk erkegiyle ilgisi var ?

Avusturya'da kaç Türk yaşıyor?

Alıntı

metni:
    Bakan bakiyor ayrica Türk erkegine almanla ukraynaliyla evlenen dolu sosyal medyada örnekleri var Türk erkegini erkeksi bulup seven avrupali kadinda var

Avrupa'da yaşıyorum hocam ben. Ayrıca "bakmıyor" diyenler sizlersiniz, ben değilim. Bir dediğin bir dediğini tutmuyor, konuyu sürekli başka yerlere çekmeye çalışıyorsun, nişan, düğün diyorsun, kadınları kötülüyorsun, saçmalıyorsun...

Sana direkt olarak yazdığım mesajı görmezden gelip başka kullanıcı ile yazdığım mesaja cevap veriyorsun falan. Garip.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Sizin zihniyetinize göre

Türk kadinlarini begenmemek = Kadin düsmanligi

Avrupada kac kadin kaldi dügün nisan kina diye direten sen onu söyle ?

Ben öyle bir sey demedim onu diyen konuyu acan asiri genellemis

Alman erkekleride dert yaniyor alman kizlari sadece ortadogulualra ve Türklere bakiyorlar diye

Kadinlari kötülemiyorum Türkiyedeki kadinlarin artik kabak tadi veren huylarini elestiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 15 Mart 2024; 13:31:29 >
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

Düzgün yazamıyorsun zaten de, okuduğunu da anlayamıyorsun sen.

Okudugunu anlamayan sensin

Türk kadiniyla evlenip bosandigini söyleyende sensin  

Eski eşim Türk değildi  

Ya onu da anlamamışsın, ya da yine bir tarafından uyduruyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 15 Mart 2024; 13:34:2 >

Niye ozaman evlilik hakkinda sohbet konusunda evlenirken evlendikten sonra Türk kadiniyla sorun yasayanlara sanki kendin Türk kadiniyla evlenmissinde sorunsuz nafakasiz bosanmissin gibi algi yapan seyler yaziyorsun ?

Sana göre Türk kadiniyle sorun yasayanlar dünyadaki bütün kadinlara düsman olan tipler

Ozaman durum daha vahim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 15 Mart 2024; 13:37:38 >
    Bizim kizlar, diger Akdeniz ulkelerinin kizlarindan fiziksel olarak geride degiller bence, hani modern olanlari. Varoslari kastetmiyorum.

Mentalite olarak ekstra bir prenseslik, kezoluk olabilir ama zillilik potansiyeli de diger kizlardan azdir.

Kuzey Avrupalilar belki fiziksel olarak iyidir ama orada da bireysellik vs ust duzey, Turk erkegine gelmeyebilir pek. Bence en iyisi Turk, Rus vs dogulularin saf kalmislarini bulmak. Ayrica biz de Turk erkegi olarak Herkul gibi fizikli, Einstein gibi entelektuel degiliz pek arkadaslar. Igneyi kendine, cuvaldizi baskasina.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

"Mentalite olarak ekstra bir prenseslik, kezoluk olabilir"

Yani buna katlanalim ?

Bizim kizlar, diger Akdeniz ulkelerinin kizlarindan fiziksel olarak geride degiller bence

%80-90 ni geride azinlik olan güzellerde üst düzey erkekler kapiyor bolca makyaj ve giyimden baska seyleri yok

"Kuzey Avrupalilar belki fiziksel olarak iyidir ama orada da bireysellik vs ust duzey, Turk erkegine gelmeyebilir pek"

Avrupali kadinlar huy olarakta iyiler nerede karsima hircin kavgaci agizindan küfür eksik olmayan agresif kizlar geldiyse hep Türk kizlariydi

E ben bireyselim zaten senelerdir avrupada yasadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 15 Mart 2024; 13:47:42 >

Onu da anlamamışsın. Abi lütfen, rica ediyorum kitap oku biraz. Beyniniz jöle kıvamına geliyor sabahtan akşama Instagram'da Reels izlemekten.

Ben diyorum ki, sorun evlilikte ya da kadında değil. Sorun evlenme sebebiniz ve bunu yapmak için seçtiğiniz insanda. Düzgün biriyle evlenirseniz, düzgün bir evlilik yaşarsınız. Yürümezse de düzgünce ayrılırsınız. Yalnız kalmayayım diye, çocuğumu büyütsün, çamaşırımı yıkasın, annem gibi yemek yapsın diye evlenriseniz, ona göre bir evlilik yaşarsınız.

Ben hiçbir zaman Türk kadını düzgündür, sorun Türk erkeği demedim. Sen tartışırken kendini haklı çıkarmak için diyormuşum gibi cevap verdin hep. Hatta Türkiye'de toksik ilişkilerin, hem kadın hem de erkek tarafından normal karşılandığı hakkında çok yazdım burada.

Burada konu Avrupalı kızların Türk erkeğine karşı olan ırkçılığı, o yüzden konuyu erkekler üzerinden konuşuyoruz. Konudan çıkmadan doğru düzgün tartışmayı başarabilsen anlayacaksın aslında ama...

"Yalnız kalmayayım diye, çocuğumu büyütsün, çamaşırımı yıkasın, annem gibi yemek yapsın diye evlenriseniz, ona göre bir evlilik yaşarsınız."

benim bu amacla evlendigimi yada evlenmek istedigimi nereden cikardin ?

ben asil bu zihniyete karsiyim  

evlenir evlenmez cocuk diye diretmesine bile karsiyim ben

Merak etme ben 2 dilde makaleler gazteler arastirmalar okuyorum kac tane ülke gezmisligim kac tane milletten kadinla sohbet etmisligim var

YUH!

Alıntı

metni:
    benim bu amacla evlendigimi yada evlenmek istedigimi nereden cikardin ?

Neden evlilik konularına böyle mesajlar atıyorsun diye sorun, ona cevap verdim. Sorduğun soruyu unuttun, ben böyle biri değilim diye bana cevap veriyorsun...

Jöle gibi parlak, pürüzsüz, böyle parmakla dürtünce dans ediyor kesin  

anlamazsın diye edit:

Bir önceki mesajımda "Beyniniz jöle kıvamına geliyor sabahtan akşama Instagram'da Reels izlemekten" yazmıştım. Şimdi oradaki jöle betimlemesine gönderme yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 15 Mart 2024; 13:51:21 >

Senin gibiler iste böyle terbiyelerini bozarlar  

Yeter ki kalbin kırılmasın senin. Ama gerçekten, kitap oku. Roman oku, kısa hikaye oku. Makaleleri bırak demiyorum, yabancı dile de devam, bravo! Ama Türkçe roman oku biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 15 Mart 2024; 14:9:0 >
  • Onlar ırkçı değil, erkekler fazla irksiz, senin tezin doğruysa. Yaşadıkları ülkeye iyilik yapıyorlar dolaylı yoldan , plaket ve şeker hediye edilmeli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Tabi tabi Avrupalı kızların çok ırkçı olması Avrupalı kızların çok ırkçı olması 

Ortalama icin konustum. Gayet Kuzey Avrupali gibi medeni ve entelektuel, ama Turk gibi erkegine saygi duyacak kizlar da cok taniyorum.

Ben sahsen Batili bir kizla evlenirken, ne kadar uyumlu olsak da bir tik soru isaretlerim olur. Dogulu kizla, Turkle Rusla Iranliyla bi tik daha rahat olurum ama ikisi de olabilir, olmaz diye bir sey yok. Bizim kulturu cok seven duzgun Avrupali kizlar da var (bkz. Julia Graner)

her bölgein insanı farklı isimlendirir.

ben ingilterede olduğum dönemde :

batılılar (ingiliz ve iskandinav kızlar) birkaç kez tahmin istediğimde garip şekilde italyan demişlerdi. hatta isveçli zenci bir kız bile italyan demişti.

ama slavlar yani rus, bulgar, sırplar ise balkan fenotipimi tahmin edebildiler.

bir avrupalı için esmersen, her zaman ortadoğulun

beyaz tenli ve kestane renkli saçlı ise italyan dediler batılılar. rusla ise yujna slavqnska yani balkan kökenli olarak sınıflandırdılar. tahminleri doğru. baba tarafı kraman / kıpçak yani balkanlara sürülmüş Türk boyundan.

Ama J2 gerçeği var. en baskın genomu J2 olan ülkeler: Türkiye, Güney Yunanistan, Suriye, Irak, İran, Ermenistan

Avrupalı kızların çok ırkçı olması

Avrupalı kızların çok ırkçı olması

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt

Aslında benim hiç yabancı sevgilim olsun, ya da Türk kızları kötü gibi bir düşüncem olmadı. Yaşam tarzım, sosyal çevrem ve hayattan beklentilerim karşıma çıkan insanları şekillendirdi. Yalnızca sevgililerim değil, bütün sosyal hayatım böyle şekillendi, şekilleniyor.

Mesela prenses mentalitesi, Avrupa'dan biraz doğuya gidince çok yaygın. "Hesapları, kirayı, faturaları erkek ödemeli, bölüşmek isteyen kendine erkek demesin" diyen Ukraynalı, Belasruslu ve Rus çok gördüm ben. Ya da İtalyan erkeklerinden hepsi ana kuzusuydu diye bahseden bir çok kadınla tanıştım. Fiziği manken gibi Türk kız arkadaşım da oldu, obez Kuzey Avrupalı da tanıdım. Avrupa'da 800 milyon insan yaşıyor, herkesin bir olmasını bekleyemeyiz zaten...

Ben karşımıza çıkan insanları biraz da dolaylı yoldan kendimizin seçtiğini düşünüyorum. Bu nedenle hep sağda solda "ne kadar düzgün bir insan olursanız o kadar düzgün bir insanla, o kadar düzgün ilişki yaşarsınız" diye yazıyorum. Atıyorum, operada, tiyatroda, bir sergi açılışında tanışacağın bir kadının sanatla ilgilenenen bir entellektüel olması, mahallede kafede nargile içerken tanıştığın kadından daha olasıdır, değil mi? Hayat tarzımız, çevremizdeki insanları filtreliyor. Aynı şekilde travmalarımız ve hayattan beklentilerimiz de çekici bulduğumuz insanları şekillendiriyor. Baba kompleksi olan kadınların daha yaşlı erkekleri çekici bulup onları etkilemeye çalışması bilinen bir gerçek. Ama bu bütün konular için geçerli. Büyürken annesinin her işini yaptığı bir erkek, sevgiyi -biraz abartıyorum- çamaşırlarının yıkanması ile bağdaştırıyor mesela.

Neyse, konu çok uzadı, aslında yazmak istediğim şuydu: Nasıl sen Avrupalının bireyselliği Türk erkeğine uymaz diyorsan, Avrupalı kadın da Türk erkeğinin X, Y, Z huyu bize gelmez diye düşünüyor. Fakat çoğu kişi bunun kültürel farklılıklardan kaynaklandığını düşünemiyor. Kimisi kendisinin kusursuz olduğunu düşünüp bunu ırkçılık olarak görüyor. Kimisi Türk düşmanlığı diyor, kendinden farklı gördüğüne "Meriç" diyor, erişemediğine "Kezban" diyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 15 Mart 2024; 14:35:14 >

Dogrudur, yok arkadaslar muhtemelen hem biraz genc, hem de bir sekilde ofkeliler, veya iyisine denk gelmemisler ama irkcilik falan iddiali olur, yapiyorlarsa da vardir abi bir gerekcesi. Sanki bilmiyoruz malimizi.

Yani Viyana'da bizi kusattilar 600 sene once diye trip yapan Avusturyali kiz varsa bi zahmet uzak dursun, iyi yapiyor. Ki catir catir bizim gurbetciler evlenmiyor mu etnik Almanlarla? Nasil bir irkcilikmis bu?

Ruslar evet oyle olabiliyor ama karsiliginda da imaj, cinsellik vs mutlu ediyor. Bazisinin da isine gelebilir. Ha ben istemezdim bence gereksiz yorucu. Ama cok safi, iyisi de oluyor onlarin. Denk getirirsen tadindan yenmeyebilir. Hakeza Azeri, Iranlilar falan da olabiliyor, ama yine de tertemiz medenisi de var.

Farazi konusmaktansa yasanmislik paylasilsa daha verimli olur diye dusunuyorum. Kirmadan birbirimizi.

• bana meriç diyenler olmuş ama ben meriç değilim bende türk kızlarından nefet ediyorum burada bu konuyu açmamın sebebi avrupalı kızlarda ırkçı ve kezban olması

sadece bunu diyicem ırkçılık olan yerde ne arkadaş edinirsin ne de kız arkadaş eğer bir yerde herhangi bir toplululuğa karşı önyargı varsa oradan uzak duracaksın misal kanada ve amerikada türklere karşı kötü bir önyargı yok ve herifler bizi bilmiyorlar bilene oralara gitsek bilene white olarak geçiyorsun zaten toplum kademesinde üst sekmentte yer alıyorsun ama avrupada insan yerine bilene koymazlar.

türk ve avrupalı karılar pişmanlıktır

en iyi karılar full amerika kıtası ve güneydoğu asya filipin endonezya tayland singapur bu saydığım yerdeki kadınlar harici çoğu kadın boş aga.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.