Şimdi Ara

NETFLIXİ SANSURSUZ İZLEMENİN BIR YOLU VAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rick and morty izlicem 4. Sezondaki kufurleri hep sansurlemisler bi yolu var mi sansursuz izlemenin?

Vpn açtım 4. Sezon görünmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Netflix'te Sansürsüz İçerik İzleme

Netflix'te sansürlü içeriklerden bıktın mı? Neyse ki, izlediklerini sansürsüz hale getirmenin birkaç yolu var. İşte bilmen gerekenler:

VPN Kullanmak: Bir VPN (Sanal Özel Ağ), Netflix'in bölgesel kısıtlamalarını atlayarak başka ülkelerdeki içeriklere erişmeni sağlar. Bazı VPN'ler ayrıca içeriğin sansürünü kaldırabilir, ancak tüm VPN'lerin bu özelliği sunmadığını unutma.

Tarayıcı Eklentileri Kullanmak: Netflix için "sansür kaldırma" tarayıcı eklentileri mevcuttur. Bu eklentiler genellikle tüm sahneleri sansürsüz olarak yayınlar ve küfürlü dili geri yükler.

Özel İzleme Partileri Düzenlemek: Netflix'in "TeleParty" özelliğini kullanarak arkadaşlarınla özel izleme partileri düzenleyebilirsin. Bu, sansürleri manuel olarak devre dışı bırakma olanağı tanır ve herkesin içeriği sansürsüz olarak izlemesine olanak tanır.

Örnekler:

• Netflix sansürünü kaldırmak için NordVPN veya ExpressVPN gibi VPN'leri kullanabilirsin.
    • "Rick and Morty Sansür Kaldırma" veya "Netflix Sansür Kaldırma" tarayıcı eklentilerini kullanarak "Rick and Morty" gibi sansürlü içerikleri sansürsüz izleyebilirsin.

Netflix'in sansür politikaları sıklıkla değişebilir, bu nedenle hangi yöntemlerin çalıştığını öğrenmek için biraz araştırma yapman gerekebilir. Ancak yukarıda belirtilen adımlardan birini uygulayarak Netflix'te sansürsüz içeriklerin keyfini çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • orijinali de sansürlü yolun yok
  • 4. sezon çöp olmuş izlemene gerek yok
  • Sansür olayı ciddi mi ya bugün çıkacaktı 4. sezon bakamadım henüz.
    Amerikan store'unda yoktu bu arada zaten r&m. VPN'inde varsa Avrupa'da başka bir lokasyon dene.

• Torrent.

• quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Sansür olayı ciddi mi ya bugün çıkacaktı 4. sezon bakamadım henüz.
    Amerikan store'unda yoktu bu arada zaten r&m. VPN'inde varsa Avrupa'da başka bir lokasyon dene.
    Hocam inanırmısın türkiye haric hicbir lokasyonda 4.sezonu bulamadım hepsi 3de kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

4. sezon çöp olmuş izlemene gerek yok
    4.sezon da her saniye küfür olduğu icin sansür sesinden olaya odaklanamiyoruz o yüzden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sansürün netflixle ilgilisi yok. Dublaj stüdyosuyla ilgili. Türkçe dublaj izlemenin yolu yok.
  • Küfür mü izlicen yoksa başka şeyler mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • altyazılı izle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rick and morty global'de de sansürlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endurable

Sansürün netflixle ilgilisi yok. Dublaj stüdyosuyla ilgili. Türkçe dublaj izlemenin yolu yok.
    Dublaj değil normal orjinal ingilzcede de sansür var. Her küfür de biip biiip sansür sesi çıkıp duruyor. Dizinin %90ı küfürden olusuyor zaten sansur sesi asiri rahatsiz edici oluyor bi sure sonra

• korsan izle
  • dublaj izlemeyi bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

dublaj izlemeyi bırak
    Orjinali sansürlü zaten

• coğrafya kaderdir karşim
  • Zaten sansürlü o

• Ben de konuyu bulmuşken bir şey sormak istiyorum.
    Şuan erasmus ile letonyadayım. Bu netflix'i sansürlü izlemek istemiyorum. Netflix Letonya hesabı açıp işte kaç paraysa ödeyip TR'de kullanabilir miyim?
  • The Management kullanıcısına yanıt
    Hiç gerek yok. Hesapla alakası yok. IP adresine (ülkeye) bakıyor. Ben de Türkiye'den açtığım hesapla Norveç IP adresi üzerinden seyrediyorum. Norveç kataloğunu/kütüphanesini açıyor. Altyazı/Dublaj seçeneklerinde zaten İskandinavya ülkelerinin dilleri çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.