< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linuxsever4345 -- 10 Ağustos 2022; 12:51:25 > |
Technopat hesabını kapatmanın bir yolu yok mu?
-
-
noktalama isareti kullanmadigin bir konu ac sinirsiz cizerler
-
KVKK maddeleri uyarınca hesabımın silinmesini istiyorum yazıp ilgili KVKK maddesini yazarak talebinizi iletin. O zaman kapatıyorlar.
Dipnot: mesajlarınız silinmiyor, sadece mesajı yazan kullanıcı adı "DeletedAccount" oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 10 Ağustos 2022; 11:38:0 > -
Denedim az önce. Kapatmak istiyorum dediğim mesajı raporladım. Dediginizi ve ilgili KVKK maddelerini yazdım. Reddettiler raporu. Kurtulamıyorum bunlardan. -
quote:
Orijinalden alıntı: linuxsever4345
Denedim az önce. Kapatmak istiyorum dediğim mesajı raporladım. Dediginizi ve ilgili KVKK maddelerini yazdım. Reddettiler raporu. Kurtulamıyorum bunlardan.Bir daha rapor yollayın. KVKK maddeleri duyarinca hesabımın silinmesini talep ediyorum, ama siz bu maddelere aykırı olarak hesabımı silmiyorsunuz diye belirtin.
-
Bu sitede bir moderatör olarak başka site hakkında yorumda bulunmam pek doğru değil ama bu gibi örneklerden genel konuşursam insanları sanalda bunaltmamak gerekiyor sonra koşarak o mecralardan kaçıyorlar. Bazı sitelerin büyümemesi ya da kan kaybetmesinin bir sebebi bu. İnsanların çoğu zaten gerçek dünyada kısıtlanmış ve baskılanmış; bir de üstüne sanalda bunu yapınca tabii millet iyicene soğuyor. Kuralları minimumda tutmalı. Noktalamadan vs uzaklaştırma vermek abartılı işler. Tam bir over-moderation. "Site öldürecek" cinsten. -
2 kez daha rapor attım silin diye. Her iki raporu da bekletiyorlar şuanda. Attığım iki rapordan bir süre sonra yazım kuralı yapılmış bir mesajı raporlarladım ona dönüş yapıldı. Baltaş iyi tembihlemiş bunları. Yönetim olarak diktatör ve egolular. -
Çok doğru hocam. -
Max technopat forumu
-
Sen önce kendi siteni düzelt benim ırkımla alay edip maymundan hallice diyen animeci halen banlanmamış bense onun bana ettiği hakareti aynen ona ilettiğim için 8 gün ban yedim dh eski yıllara göre kullanıcı sayısı aşırı düştü sizinde sonunuz zor bu kafayla
-
Cimer'e yaz bak bakalım neler oluyor -
Irkınızla alay etmediği gibi (ırk zira millete çıkıyor) bahsettiğiniz üye de fenotipiniz üzerinden hakaret ettiği için bir uzaklaştırma almış. Elbette yöneticiler olarak hatalarımız da olabilir ama sanal alemde forum kültüründe gerilemeye karşı yapabilecek fazla bir bir şey yok. Ki bu konuda site aslında oldukça başarılı yani forum türünün ayakta duran ve popülaritesini sürdürebilen bir örneği olarak devam etme konusunda.
-
Kvkk gereği silmek zorundalar. Ceza yerler. Şikayet et gitsin, uğraşsın dursunlar.
https://sikayet.kvkk.gov.tr/ -
KVKK kapsamında silmeleri gerek. Silmiyorlarsa dava açabilirsin.
-
Flaş flaş flaş
Onlyfans haberi yapan donanım haber forum
Teknopata diss attı
Az Sonra...... -
Hesabın silinmesi istedim. 7-8 kere rapor bile attım hiç cevap yok. En son raporlarda rapor yasağı verdiler :D. Sonra el-recepiye şikayette bulundum. Profil mesaj yasağı direkt. Konu açtım konuyu sildiler :D. Forum ile ilgili ne düşünüyorssunuz gibi bir konuya. Mizah sesviyeleri çok iyi falan filan cart curt yazdım. Gereksiz mesaj yasağı verdiler :D. Adamlar KVKK kanunlarından kendini üstün görüyor. Forum batık zaten makyaj yaparak hala çok iyiyiz gibi göstermeye çalışıyolar. Yazık cidden.
-
Adam bana ağlama kürdo ve maymundan hallice vücudunla kız seni ne yapsın dedi ayrıca bütün kürtleri maymundan hallice ilan etmiş oldu.Ben bu animeci ne idüğü belirsize manevi tazminat davası açsam en az 10.000 tl sini alacam 1 senesini mahkemelerde yiyecem sonra anası babası gelip bana yalvaracak.Beni uğraştırmayında hayatınızda 1 kere forum kurallarına uyup ırkçılık ve hakaret eden nefret söylemine varan dil kullanan üyeyi sınırsız çizin.1 kere forum kurallarını uygulayın
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
noktalama isareti kullanmadigin bir konu ac sinirsiz cizerler |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X