Şimdi Ara

Yeşil Çay farkettirmeden kilo verdiriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
27.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nisan ayından beri yeşil çay içiyorum.Farketmeden baya bir kilo verdiğimi anladım.
    Ayrıca strese çok iyi geliyor.Deneyin.

Yeşil çay, siyah çayın fırınlanmamış halidir.
    Antioksidan oranı çok yüksektir.Sarımsak kadar etkili
    bir antibiyotiktir.

Başlıca beyin-sinir-kas hastalıkları, deri hastalıkları, kilo problemleri, saç dökülmesine
    iyi gelir.Mutlaka günde 2-3 bardak içilmeli.

Hormonlara hiç bir zararı yoktur.Zararlı testesteron salınımını engeller böylece yaşlanma
    etkilerini ve erkek tipi saç dökülmesini önler.

Her anlamda zindelik verir.Çocukluktan başlayarak içsek astronot oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretemelkuran -- 10 Haziran 2010; 14:46:37 >

• kaç kiloydun, kaç kilo verdin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilgezer

kaç kiloydun, kaç kilo verdin?
    Görüntüsel olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretemelkuran -- 10 Haziran 2010; 14:23:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilgezer

kaç kiloydun, kaç kilo verdin?
    evet bu özelliği var ancak şeker kesinlikle katılmadan içilmeli,ayrıca uzun süre düzenli kullanımda üşüme hissi oluşturduğunu okudum sizde de üşüme yada sıcak havayı serin hissetme durumu oluyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

evet bu özelliği var ancak şeker kesinlikle katılmadan içilmeli,ayrıca uzun süre düzenli kullanımda üşüme hissi oluşturduğunu okudum sizde de üşüme yada sıcak havayı serin hissetme durumu oluyormu

ben siyah çay içiyorum şekeri 2 sene önce tamamen bıraktım. (hastalıktan değil) günde 10 büyük bardak çay iş yerinde içiyorum. akşamlarıda 3-4 bardak evde. bende sıcağı soğuk değilde soğukta sıcak hissetmeye başladım. iş yerinde odama girenler üşüyor bende tık yok çayla alakalı birşeymi yoksa bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAh0

quote:

ben siyah çay içiyorum şekeri 2 sene önce tamamen bıraktım. (hastalıktan değil) günde 10 büyük bardak çay iş yerinde içiyorum. akşamlarıda 3-4 bardak evde. bende sıcağı soğuk değilde soğukta sıcak hissetmeye başladım. iş yerinde odama girenler üşüyor bende tık yok çayla alakalı birşeymi yoksa bu

siyah çayın tüm özelliklerini tam bilmiyorum ama 10 büyük bardak çayla alınan yüksek kafeinin etkisi olabilir diye aklıma geliyor,bi araştırmak lazım,şekersiz içmeniz güzel ve faydalı,bende şekeri bıraktım

• quote:

quote:

quote:

siyah çayın tüm özelliklerini tam bilmiyorum ama 10 büyük bardak çayla alınan yüksek kafeinin etkisi olabilir diye aklıma geliyor,bi araştırmak lazım,şekersiz içmeniz güzel ve faydalı,bende şekeri bıraktım

Alıntıları Göster
    Hah, kesin doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estalyl -- 10 Haziran 2010; 14:37:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretemelkuran

Nisan ayından beri yeşil çay içiyorum.Farketmeden baya bir kilo verdiğimi anladım.

aynen. aynısını bende fark ettim.
    bende hergün 2-3bardak içmeye çalışıyorum.
    ve yeşil çayın faydaları çok.
    herkes kullanmalı.
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ciddimisin , hergün yeşil çay içiyorum , artık daha fazla içerim fakat testesteronla ilgili bi zarrarı var diye duydum doğrumudur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

quote:

Orijinalden alıntı: emretemelkuran

Nisan ayından beri yeşil çay içiyorum.Farketmeden baya bir kilo verdiğimi anladım.

aynen. aynısını bende fark ettim.
    bende hergün 2-3bardak içmeye çalışıyorum.
    ve yeşil çayın faydaları çok.
    herkes kullanmalı.
    Yeşil çay, siyah çayın fırınlanmamış halidir.
    Antioksidan oranı çok yüksektir.Sarımsak kadar etkili
    bir antibiyotiktir.

Başlıca beyin-sinir-kas hastalıkları, deri hastalıkları, kilo problemleri, saç dökülmesine
    iyi gelir.Mutlaka günde 2-3 bardak içilmeli.

Hormonlara hiç bir zararı yoktur.Zararlı testesteron salınımını engeller böylece yaşlanma
    etkilerini ve erkek tipi saç dökülmesini önler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretemelkuran -- 10 Haziran 2010; 14:45:03 >

• özellikle sabah içilmesinin daha etkili olduğu söylenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

özellikle sabah içilmesinin daha etkili olduğu söylenir.
    Bizim evdede paketlerce var duruyo ama poşet çay şeklinde onlarda normalleri kadar etkilimidir acaba yoksa katkı maddesi fln varmıdır içinde.Kilo problemine iyi geliyosa içerim valla hiç acımam
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

özellikle sabah içilmesinin daha etkili olduğu söylenir.
    Poşet yeşil çaylarda etkili mi yani onlarda az çay var hissine kapılıyorum hep ben ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: odesca

Bizim evdede paketlerce var duruyo ama poşet çay şeklinde onlarda normalleri kadar etkilimidir acaba yoksa katkı maddesi fln varmıdır içinde.Kilo problemine iyi geliyosa içerim valla hiç acımam

2 sn farkla aynı şeyi sormuşuz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zipperhoff

quote:

Alıntıları Göster
    yeşil çay metabolizmayı hızlandırdığı için kilo vermeye etki eder.kuşburnu, böğürtlen gibi çaylarda etki ediyor tabi şekersiz içilmesi gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zipperhoff

quote:

Alıntıları Göster
    Ben tadını beğenmemiştim. Siz nasıl kullanıyorsunuz bunu. Notmal çay gibi mi demliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

Ben tadını beğenmemiştim. Siz nasıl kullanıyorsunuz bunu. Notmal çay gibi mi demliyorsunuz

Alıntıları Göster
    Nane limonlu,mentollü,şeftalili gibi çeşileri mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

Alıntıları Göster
    Çay da şekeri nasıl bırakıyorsunuz ben de senelerdir çok fazla çay içerim ama şekeri bırakamıyorum. O zaman keyfim kaçıyor çay içmek çok zevk verirken işkence oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: w115

Çay da şekeri nasıl bırakıyorsunuz ben de senelerdir çok fazla çay içerim ama şekeri bırakamıyorum. O zaman keyfim kaçıyor çay içmek çok zevk verirken işkence oluyor.

Alıntıları Göster
    kilo vermek istiyorsan spor abi
    1.5 ayda 17 kg verdim 107dim 90 kiloyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efhialtes.

kilo vermek istiyorsan spor abi
    1.5 ayda 17 kg verdim 107dim 90 kiloyum

Alıntıları Göster
    yeşil çayın kilo vermede yardımcı olduğu doğrudur. Siyah çaydan kat kat daha faydalı. Tadını siyah çaydan daha çok seviyorum şahsen. Şekerli deneyin..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.