Şimdi Ara

Kısa boylu erkeklerin kız konusunda bilimsel olarak şansı yoktur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızlar içgüdüsel olarak kendilerini koruyup kollayacak erkek ister.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• boşver boy moy 30 yaşına geldin baba evinde işsiz yaşıyorsun buldun mu iş ?

• Pratikte varsa bilim mi yalan söylemiş oluyor

• konuya gelirsek, 50 yaşına geldiğinde paran yoksa kimse bakmaz sana boy moy hikaye

• tek resimle çürüttüm, bilimsel araştırmanı hadi git 4 duvar arasında ağla boyum kısa diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BE9FCC1E -- 18 Ocak 2023; 18:25:35 >
  • herifin cebinde para yok boy boy diye ağlıyor, keşke ben de böyle düşünebilsem

• Parası olan erkeklerle birlikte olanlara biz başka bir şey diyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Marcus Glory kullanıcısına yanıt

ahahahahaahasddddddddddddddddddddddddddddadasdaa

• Marcus Glory kullanıcısına yanıt

erkek olarak sen bir kadını niçin istiyorsun ?

vücudu için istersin..

kadın da erkeği kendisine sağlayacak şeyler için ister

bunun başında gelen PARADIR.

• o zaman esc olur daha mantıklı? tek kişiye bağlı kalmaz ve daha çok para kazanır

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

paşam türkçe konuşalım bunun türkçesi esc olur değil.

Zengin parasıyla oynar, fakir karısı terk edene kadar karısıyla oynar.

• hee terk edilince, maaşının yarısını da nafaka olarak öder bu fakir arkadaş

• Betabuxx olmayı kabul eden varsa sadece parada yeter hem para hem vücut olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • boyun 1.9 , terk ettiğim ex’in sevgilisi kızdan kısa ama neyi büyük tahmin et ? Cüzdanı.

Yabi bunun boy ile alakası çok yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok değişken arasında boy da elbette belli bir oranda etkili. Ama sadece boy değil. Ve tıp o kadar ilerledi ki onunla ilgili de çözümler var. Şayet standart boyun altında değilseniz zaten çok kurcalamaya gerek yok. Misal 175 altında değilseniz. 175 ile 190 o kadar da önemli etkilemiyor. Evet 175-180 lik kızla olma şansınız çok düşük ama Tr'de 165 civarı zaten ortalama kızlarda. Ha boy uzama çağınız bitti ve 165 iseniz de ameliyat ile maşallah 175 yapılabiliyorsunuz artık. Bu da boy sıkıntısını ortadan kaldırmaya gayet yeterli. Ama 175 im ama yetmez 190 olmalıydım o yüzden kızlarla şansım yok diyorsanız o zaman yanılıyorsunuz. Bu kafayla 190 da olsanız o kızları kaçırırdınız. Çünkü 175'ten itibaren boy bir handikap olmaktan çıkar. Artık işin içine espritüellik, diksiyon, kültür, beceriler, para, üretkenlik, çevre, bir çok değişken giriyor. Bunlarda da belli bir yüzdeye ulaşırsanız hiç bir sıkıntınız olmaz. Ben 175 boy ile lise'nin muhtemelen en çok kızlardan çıkma teklifi alan erkeğiydim. Benden uzun ve yakışıklı çocuklarda illaki vardı ama armut topluyorlardı. Bir de kızları nasıl gördüğünüz, ne için istediğiniz de önemli. Ben mesela lisedeyken bile aşk için, sevmek için, anlaşmak için kız arardım. Onları mal gibi görmezdim, gayet değerli görürdüm. Hatta ayrılmak üzere olduğum kızlara tavsiyeler verirdim, nelere dikkat etmeleri gerektiğini söylerdim. Isınamadığım bir kız olursa, öpüşmek falan istediklerinde bile hayır derdim. Benim yerimde diğer çoğu çocuk olsa, aman kız olsun, güzelmiş çirkinmiş ya da beğenmişim beğenmemişim fark etmez, öpüşmekte istiyormuş kaçırmam tarzı takılırdı. Ben önce duygulara önem verirdim. Herhalde kulaktan kulağa bunlar bir şekilde kızlar arasında gidiyor olacak ki, tanımadığım konuşmadığım sınıflardan kızlar bile tanıdıklar aracılığı ile çıkma teklifleri gönderirdi :)

• 1,90'ın altına uzun demem ben.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.