bakalım komık bi konumz daa olabilrmı açlısı bnm yapmm lasım tabı -biliomusun sn denıze dussen batmazsın -neden -cunku tipin kayık
quote:Orjinalden alıntı: -paradise- bakalım komık bi konumz daa olabilrmı açlısı bnm yapmm lasım tabı -biliomusun sn denıze dussen batmazsın -neden -cunku tipin kayık ne iğrenci yav muhteşem bir espri bu
müşteri:1,5 kıymalı pide lütfen garson:1,5 kıymalı pi allah beni nası biliyosa öle yapsın yada akşam yapsın fark etmez,çıkan eder,derse der banamı der, hayır bilader,,,,,,,,, bu şekilde iyi oldu galiba
> > > > > >Oglum hayirli olsun. Araba almissin. > > > > > >Evet aldik. > > > > > >Peki niye araba aldin? Kendine alsaydin ya !.. > > > > > > > > > > > >Abi sizin araba ne malı? > > > > > >Alman malı! > > > > > >Bizimkide klimalı!!! > > > > > > > > > > > >Bol keseden atmis, dar keseden esek. > > > > > > > > > > > >Emaye tencere....no I'm not > > > > > > > > > > > >Soru:Bosluktaki fil nedir? > > > > > >cevap:FILL in the blanks.. > > > > > > > > > > > >Japon yapistiricim var, yapistiracak Japon yok. > > > > > > > > > > > >Cok iyi gobek atan kazana ne denir? > > > > > >Iyi oynayan kazansin > > > > > > > > > > > >Iyi, sen kamyonu al Leonardo da vinci! > > > > > > > > > > > >-Elsiz babaya ne denir? > > > > > >-Noel Baba > > > > > > > > > > > >Kaptan Kemal konusuyor, kaptan Kemal konusuyor çikarin beni bu > >kaptan > > > > > > > > > > > >I. Viyana kusatmasi neden bitmis? > > > > > >Cevap: Etrafta atacak kus kalmadigi için > > > > > > > > > > > >Köstebekler ben beklemem > > > > > > > > > > > >Celine Dion baska bir sey demiyon. > > > > > > > > > > > >Adam yarin ölücem demis adami yarmislar, adam ölmüs > > > > > > > > > > > >Seven unutmaz, eight unutur... > > > > > > > > > > > >Japonlar sirayla uçaktan atlamis. Japonlar ölmüs, sira ise > >kirilmis!.. > > > > > > > > > > > >Geçen gün arkadaslarla firinda patates yiyorduk, firin sicak geldi > > > > bahçeye çiktik > > > > > > > > > > > >Bir adam intahar edecekmis, vaz geçmis. Iki adam intahar edecekmis, > > > were > > > > > >geçmis!!! > > > > > > > > > > > >Adamin biri elli lira bulmus, ama ayaklı lira bulamamis!!!! > > > > > > > > > > > >Dört yüz yetmis üç yüz yetmemis. > > > > > > > > > > > >Sinüs 60, kosinüs tutmus... > > > > > > > > > > > >Hizbullah'ın karısına ne denir? > > > > > >Herbullah > > > > > > > > > > > >Size bir killik yapayim ; içine killarinizi koyarsiniz.. > > > > > > > > > > > > > > >*************************************************************************** * > > > > **** > > > > > > > > > >Bir adam kendini surekli kanalizasyona atiyormus neden? > > > > > >Kendini bi bok saniyormus. > > > > > > > > > > > >Yerin kulagi war benim de kulagim war...ben yer miyim ? hayir > >yemem... > > > > > > > > > > > >Size deniz anasi taklidi yapayim mi..? > > > > > >Deeeniiiizzz ggeeell yavruumm geell annecim. > > > > > > > > > > > >Allah bana "Yuru Ya Kulum" dedi. Arabayi sattim > > > > > > > > > > > >Can bedenden cikmayinca ne olur? > > > > > >Diger derslerinden geri kalir > > > > > > > > > > > >Tukenmez kaleminin yayini versene > > > > > >Napican? > > > > > >Yayla lezzet testi > > > > > > > > > > > >Bi adam karisini dovuyormus,kapi calmis karisini dovmeyi birakmis > > > neden? > > > > > >Esek sudan gelmis > > > > > > > > > > > >Tommy'nin annesi kimdir? > > > > > >Anatomi > > > > > > > > > > > >Yikanan ton'a ne denir? > > > > > >Cevap: washington > > > > > > > > > > > >Soru:Yangin dolabini açmislar ne olmus? > > > > > >cevap:Yang kizmis > > > > > > > > > > > >Dünyanin en pis sporu hangisidir? > > > > > >Cevap: BOKs > > > > > > > > > > > >Annem unu eledi finale çikti > > > > > > > > > > > >Hakan Sükür sahada düserse onu kim tasir? > > > > > >Hakan Tasiyan > > > > > > > > > > > >Ileri derecede miyop olanlar neye inanmazlar? > > > > > >Ilk görüste aska. > > > > > > > > > > > >Erkekligin kitabini kim yazmistir? > > > > > >Askerliğini er olarak yapan bir keklik > > > > > > > > > > > >Adamin biri yere kalem atmis ama düsmemis niye? > > > > > >Cevap: çünkü kalem pilot kalemmis > > > > > > > > > > > >Sana inansa inansa KADIR INANIR. > > > > > > > > > > > >abi Erol'u gördün mü > > > > > >hangi Erol'u > > > > > >profiterol u > > > > > > > > > > > >Çocuklar konu ile ilgili soru sorun bakalim! > > > > > >Kim sorsun? > > > > > >Gillette Sensor. > > > > > > > > > > > >Abi Hasan 'i gördün mü? > > > > > >Hangi Hasan? > > > > > >Florasan. > > > > > > > > > > > >Abi Erman'i gördün mü? > > > > > >Hangi Erman? > > > > > >Doberman. > > > > > > > > > > > >Abi Ercan 'i gördün mü? > > > > > >Hangi Ercan? > > > > > >Detercan. > > > > > > > > > > > >Alo! Asli yok mu? > > > > > >Asli yok, fotokopisi olur mu? > > > > > > > > > > > >Basamakta durmayin otomatik kapi çarpar, böler, karekökünü alir. > > > > > > > > > > > >4 kisilik bi masa alcaktim vazgeçtim, kisiliksiz bi masa aldim! > > > > > > > > > > > >Insanlari niye kafasina su dökerek uyandirirlar? Çünkü suyun > >kaldirma > > > > > >kuvveti vardir. > > > > > > > > > > > >Kavun diyip geçme çünkü parola kavun degil !!! > > > > > > > > > > > >Fransizlarin nesi eksiktir? > > > > > >FRAN"lari tabii ki! > > > > > > > > > > > >Cerenin sana selami var? - Hangi Ceren'in? - Tencerenin > > > > > > > > > > > >Ben sünnete karsiyim. - Gençlerin önünü kesmeyelim... > > > > > > > > > > > >Bir gökdelenin üzerinde kirmizi bir isik yanip sönüyormus neden? - > > > > > >Çünkü binanin sarji bitiyormus... > > > > > > > > > > > >Arkadaslar telefonlar dinleniyormus... > > > > > >Iyi iyi dinlensinler zaten çok yorulmuslardi... > > > > > > > > > > > >Saatin çalisiyo mu? - Evet - Benimkine de is bulsana... > > > > > > > > > > > >Tarti neden tartmamis? > > > > > >Çünkü üzerinde anti-tartar dismacunu varmis.. > > > > > > > > > > > >Karinca bir zencinin koluna düsmüs ne demis? > > > > > >Karakola düstüm. > > > > > > > > > > > >Bagirsak kurtlari bagirsakta yasarlar bagirmasak ta > > > > > > > > > > > >Ridvan'in bi buyugu nedir? - Ridtwo > > > > > > > > > > > >Volkswagen Passat, sahsi oynama > > > > > > > > > > > >Peder amca senin oglun toptu ya > > > > > >Eee - Simdi tufek olmus > > > > > > > > > > > >Can neden bogazdan gelir? > > > > > >Can Emirgan'da oturdugu icin. > > > > > > > > > > > >Ben Aydan Sener - Bende Dunyadan Ali. > > > > > > > > > > > >Sen terlemissindir, sana terlik getiriyim > > > > > > > > > > > >Bebegin tekine TIR carpmis ama olmemis,neden? > > > > > >Bezi bariyerliymis. > > > > > > > > > > > >Adam bilgisayar basinda uyuyakalmis. Ertesi gun nezle olmus. > > > > > >Neden? > > > > > >Windows acik kalmis. > > > > > > > > > > > >Aykut gol atamayınca ne der? > > > > > >I couldn't.... > > > > > > > > > > > >Hakan'la, tahin arasındaki fark nedir? > > > > > >Hakan Peker, tahin pekmez... > > > > > > > > > > > >İçime sindi, dışıma barbi > > > > > > > > > > > >Abi sinemaya gidecez, yarın dolu musun? > > > > > >Hayır karla karışık yağmurum > > > > > > > > > > > >Yumurtani sahanda mi istersin deplasmanda mi? > > > > > > > > > > > >abi sana Sıla'nın selamı var.. > > > > > >Hangi Sıla? > > > > > >Gayri Safi Milli Hasıla
quote:Orjinalden alıntı: SAVIAR - Kardeş sana Engin nin selamı var.. - Hangi Engin in?? - Pezev Engin in.. ayyy..buna kim inanır?? kadir inanır
-adamın biri varmış. ikinci dönem çalışmış düzeltmiş. -adamın teki gülmüş, bahçeye dikmişler. -herşeyi bilen ördeğe ne denir? cvb: BLENDAX -mevlana niye dönüyomuş? çünkü elinde çift okeyi varmış. -geçen bi taxi çevirdim, hala dönüyoo. -viyana kuşatması nasıl bitmiş? atılacak kuş kalmamış.