Şimdi Ara

Bu Fiorino ne güzel bişi ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
17.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde ticari araclardan hiç haz etmiyorum bildiğiniz üzere ama

Bu Fiorina gercekten cok hosuma gitti, bana gelmez ama kullanmak istiyorum bakim nasıl bişimiş cok merak ettim

Kullananlar war mı bu aracı, içi fln nasıl, gunluk kullanmam zatende belki işyerine alabilirim normalde minibusler ile calısıyoruz ama bole bişide lazım

Camsızlar daha güzel duruyor ozellikle camsızların arka kısmı cok hosuma gidiyor yandan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 30 Temmuz 2008; 11:12:25 >

• Renkler ve zevkler tartışılmaz ama sen genede her sene muayene, 2 katı sigorta bedeli, K2 belgesi vs vs gibi ekstra masraflarını da düşünerek al. Birde böyle yüksek ve dingil genişliği dar arabalar virajlarda ciddi sorunlar yaratır.
  • Benimde çok hoşuma gidiyor.Bence aksesuar yapmaya çok uygun bir araç.Arkadaşımda var.Birkaç kez deneme şansım oldu.Gayet güzel ama 1,6 sı yok galiba bunların.
  • ticarisavar
  • fiaorino combi modelleri çok güzel doblonun tahtını sallar.tamamen tofaşın arge çalışması olan fiorino bence büyük başarı.Vede çok tutuldu her tarafta görmeye başladım.
  • Benim bildiğim peugeot-fiat-citroen ortak yapımı bu araba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay307 -- 30 Temmuz 2008; 10:24:12 >
  • Her yönü ile dört dörtlük bir forum konusu olmuş. Gerek içeriği, gerek kullanılan yazı dili ile...Sizi tebrik ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden doblo çok var ?
    8 yıl önce açıldı
    Bu kız güzel mi ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiat'da fiorino
    peugeot'da bipper
    citroen'de nemo
    Araç aynı markalar değişik..(fiyatlarda aynı olması lazım)
  • fiyatları da farklı motorları da farklı
    pugeot ve citroen de hdi 1.4 motor kullanılırken fiatta 1.3 mjet kullanılıyor.
    Peugeot bipper combi 25 civarına alınırken fiat fiorino combi 2 3 bin ytl daha pahalı.

quote:

Orjinalden alıntı: turgay307

fiat'da fiorino
    peugeot'da bipper
    citroen'de nemo
  • Geçen hafta Cuma günü arkadaşıma bakmak için Bursa Banoto'ya gittik..3 kişiyiz diğer arkadaşım da Tofaş'ta üretim bandında çalışıyor..2005 Polosunu yenilemek için Yeni Bravo'ya bakmaya gittik..Fiyat pahalı gelince satış temsilcisi tutturdu Fiorino ile test sürüşü yapalım diye..Test sürüşüne çıktık ve sonuç her üçümüz için de hüsran..Özellikle arkası aşırı konforsuz..Tavan döşemelerinin kapı köşeleriyle birleştiği yerdeki lastikler atmıştı(arka sürgülü kapılar)..Bir test aracı için facia bi durumdu açıkçası..Sonuç olarak şekil ve renk seçenekleri itibariyle beğensekte kullanım amacı olarak ticariden öteye geçemez diye konuştuk..Son olarak fiyatları iki modelin(model isimlerini hatırlamıyorum) 24.000 ve 28000 YTL olduğunu söyledi..Nemo Fiorinodan 2000 YTL daha aşağıda satılıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bocék

Geçen hafta Cuma günü arkadaşıma bakmak için Bursa Banoto'ya gittik..3 kişiyiz diğer arkadaşım da Tofaş'ta üretim bandında çalışıyor..2005 Polosunu yenilemek için Yeni Bravo'ya bakmaya gittik..Fiyat pahalı gelince satış temsilcisi tutturdu Fiorino ile test sürüşü yapalım diye..Test sürüşüne çıktık ve sonuç her üçümüz için de hüsran..Özellikle arkası aşırı konforsuz..Tavan döşemelerinin kapı köşeleriyle birleştiği yerdeki lastikler atmıştı(arka sürgülü kapılar)..Bir test aracı için facia bi durumdu açıkçası..Sonuç olarak şekil ve renk seçenekleri itibariyle beğensekte kullanım amacı olarak ticariden öteye geçemez diye konuştuk..Son olarak fiyatları iki modelin(model isimlerini hatırlamıyorum) 24.000 ve 28000 YTL olduğunu söyledi..Nemo Fiorinodan 2000 YTL daha aşağıda satılıyor...

Bu bilgi önemli

• Babam test etmişti.
    Arka taraf sürekli gacırtılar çıkarıyormuş.Gidişi,tutuşu falan fena değil diyor.Ama sesler ve arka tarafın ciddi şekilde kalitesizliği çok kötü dedi
  • test edenlerden anladığım kadarıyla o kadarda cazip değil..
  • zamlamışlar 18 di 19 olmuş

üstelik baz donanımda radyo cd çalar, klima bile yok
  • fiorinonun asıl amacı ticaret ve arka kısmının öyle olması gayet normal yük arabasıyla insan taşımak gibi birşey olur bu
  • geçenlerde arkadaşımla arabalarını fiat servisinden almaya gitmiştik, arkadaş ve babasıyla beraber fiorinolara baktık fiat servisinde sıfır araçlar için bir yer vardı, full camlı klimalı abs çift hava yastıklı modeline 27.000 küsür istediler arabayıda 10.000ytl ye sayıp krediyle beraber araç 33.000'e geliyordu, bana hiç mantıklı gelmemişti üstelik ticari bir araçta 1.3 75hp motor olmaması lazım..

dayımın iş yerinde 1.3 opel combo vardı şimdide fiorino camsız aldılar bitane, aynen yazdığım gibi ticari bir araç eğer dağ bayır tepe çamur çimen çıkacaksa 1.3 75hp multijet motor bu araçlar için çok yetersiz kalıyor, dayımın aldığı fiorinoyu kullanmak daha nasip olmadı yakında olur ama aynı motora sahip opel comboyu kullandım beni hiç tatmin etmedi hatta orda çalışan birine abi dedim buna mal yükleyip nasıl çıkıyorsun dağ tepe dedim yok dedi benim işim şehir içinde..

şehir içi için motor ideal ama diğer türlü motorun çekiş gücü çok yetersiz..

• 1,3 MJet 190 Nm torkla heryeri çıkar merak etmeyin bence. O motor tamamen yeterli. Aracın kendisi de epey hafif.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

1,3 MJet 190 Nm torkla heryeri çıkar merak etmeyin bence. O motor tamamen yeterli. Aracın kendisi de epey hafif.

aracın boş ağırlığı 1190kg azami yüklü ağırlığıda 1755kg, araç bu motorla iyi bir şehir içi aracı oluyor zaten bahsettiğim dayımın aldığı araç sadece sehiç içinde mal dağıtımında kullanılıyor bunun için çok ideal ama o ağırlık ve o motorla bu aracın dağ bayır çimen çıkmasına çıkar ama motor çok zorlanır çünkü opel comboyla bunun deneyimini yaşadım 1.3 motor doluyken aracı çekmekte çok zorlanıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: turgay307

fiat'da fiorino
    peugeot'da bipper
    citroen'de nemo

kATILIlıyorum hiç birinin farkı yok yan yana koy ayırt edemezsin
  • Nasıl çok yetersiz yaa? Aynı motoru kullanan Doblo Cargo kullanıyorum. İçinde 1 ton yem varken bile (bursa) dürdana yokuşundan 90'la rahat çıktım.

Artık daha ne bekliyorsunuz ki..? Doblo'da böyle olan Fiorino'da nasıl olur... Kullanıp bilmeden Combo ile filan benzetmeyin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.