Şimdi Ara

tavan boyası ile duvar boyanırmı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
19.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar polisan tavan boyası 15 lt 30 küsür ytl, yine polisan duvar boyası 76 küsür ytl..
    fiyat iki katı nerdeyse ben şimdi evi komple tavan boyası ile boyasam olur mu ???

• olmaz
  • tavan boyası ile duvar boyama ya kalkarsan 3 ayda geri dökülür
  • tavandan dokulmeyen boya neden yan duvara surulunce dokulsun? cidden bilmiyorum elbet mantiklı bı acıklaması vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: girmiyor

tavandan dokulmeyen boya neden yan duvara surulunce dokulsun? cidden bilmiyorum elbet mantiklı bı acıklaması vardır.

temas ettikçe döküleceğinden olabilir mi

nick çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApAtHe89 -- 30 Nisan 2007; 19:06:22 >
  • Böyle ucuz boyalara yönelirseniz, ileride daha çok masrafla karşılaşırsınız.
  • ucuza bulursun plastik boya . diğer markalara bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu çamurluk lokal boyanır mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki arkadaşlar daha önce sıva üzerine boyanmış (evin duvarları pütürlü pütürlü) bi ev;
    plastik boya, silikonlu plastik boya, tavan boyası veya başka çeşidi varsa hangisi ile boyanması gerekir?
    (evin duvarlı pütürlü pütürlü)
  • hort be kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: quvardci

peki arkadaşlar daha önce sıva üzerine boyanmış (evin duvarları pütürlü pütürlü) bi ev;
    plastik boya, silikonlu plastik boya, tavan boyası veya başka çeşidi varsa hangisi ile boyanması gerekir?
    (evin duvarlı pütürlü pütürlü)

Silikonlu plastik boyayla boyayabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akrilik boya ile tavan ve duvar boyanır mı ?

5 yaşında oğlumun odasını özellikle tavanı akrilik ile boyamak istiyorum. zararı olur mu? mantıklı mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.