Şimdi Ara

Parke döşemesi ve rengi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Recbrss Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, evin 79m2'lik kısmına parke yapılacak, m2 başına 25 lira fiyat aldım ve renk olarak Bavyera kayın beğendik, ancak kullanan kişilerden de tavsiye almak istiyorum. Acaba hangi renk sizce çok iyi durur ? koyu renklerden kaçınıyorum.

Marka : Vario

Bavyera kayın :

Parke döşemesi ve rengi

Diğer renkler için :http://www.yiltas.com/Urunler/LAMINAT-PARKE/Vario-Laminat-Parke

• Parkeler hoş ve kaliteli görünüyor. Ben de kışın salonun parkelerini; koridor, giriş ve mutfağın ıslak zeminini komple değiştireceğim. Verdiğiniz linkte benim favori parke renklerim de bu :))

http://www.yiltas.com/Urunler/Vario-Laminat-Parke-Acik-Mese.html

http://www.yiltas.com/Urunler/Vario-Laminat-Parke-Lareks.html

• Ben de dün parkeciye gittim.Mutfak ve holu parke yaptırıcaz. Kafam çok karıştı. Vario için yerli malı ve çok kötü dediler. Parke döşeyecek ustamız da ithal ürün alın daha iyi dedi. Derzli modeller var derzsiz modeller var. Derzlilerde arasının zamanla siyahlaşması olur diye düşünüyorum.Bir parkeci de tam tersi derzli modellerde olmaz diğerlerinde olur dedi. Milimleri de değişik değişik. VaArio da baktım.Çamsan da.İthallere de baktım. Suya dayanıklı olanları parkeciler genelde tavsiye etmedi. Ben açık renk düşünüyorum. Ama marka konusunda, derzli olup olmaması konusunda kararsız kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Bizim evin tabanlarına 6 sene önce Ceviz renginde lamine döşendi o zaman çok hoşumuza gitmişti.
    Ama şimdiki aklım olsa daha açık renk tercih ederdim, mesela meşe.
    Dar mekanlı yerlere açık rengi daha çok öneriyorlar, geniş ve ferah göstersin diye.
  • Marka konusunda yerli yada ithal olma konusunda fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  • Bende yaptırmayı düşünüyorum ısı yaılıtımı için altına 8mm kapron koydurmayı dusunuyorum sizler yaılıtım olarak ne kullandınz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wuc

Bende yaptırmayı düşünüyorum ısı yaılıtımı için altına 8mm kapron koydurmayı dusunuyorum sizler yaılıtım olarak ne kullandınz ?

3mm kapron kullandık hocam, şükür ki hiç sıkıntı yok şimdiye kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yırtılan Koltuk Döşemesi Hk.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

quote:

Bende yaptırmayı düşünüyorum ısı yaılıtımı için altına 8mm kapron koydurmayı dusunuyorum sizler yaılıtım olarak ne kullandınz ?

Hocam merhaba ihtiyaç olunca forumda araştırmaya başladım.Mutfak içinde sudan etkilenmeyen parke dusunuyoruz.Siz hangi marka yaptırdınız ve sanırım memnunsunuz ?

• quote:

quote:

quote:

Hocam merhaba ihtiyaç olunca forumda araştırmaya başladım.Mutfak içinde sudan etkilenmeyen parke dusunuyoruz.Siz hangi marka yaptırdınız ve sanırım memnunsunuz ?

Vario - Lareks yaptırdık hocam, markayı kesinlikle tavsiye ederim çokta memnunum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vario - Lareks yaptırdık hocam, markayı kesinlikle tavsiye ederim çokta memnunum

Hocam peki m2 sine ne kadar ödediniz??

• quote:

Orijinalden alıntı: efe4

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam peki m2 sine ne kadar ödediniz??

21tl vermiştim hocam yaklaşıl 1.5 sene önce yaptırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 10 Nisan 2015; 18:55:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.