Şimdi Ara

duvar boyalı alçı üzerine tavan boyası tutar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. bizim evi badana ettirirken usta bize sormadan tavandaki alçı göbeği duvar boyasıyla boyamış. biz bunu usta gittikten sonra fark ettik. şimdi bu göbeği tekrar beyaza boyamak istiyorum. duvar boyası üzerine tavan boyası tutar mı? yoksa beyaz duvar boyası ile boyasam alçı deseni felan özelliğini kaybeder mi? bir fikir verirseniz sevinirim.

• Sorun yok boyayabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haldun1

Sorun yok boyayabilirsiniz

cevap için sağol hocam.
  • Boyanmaz.. Silikonlu boyanın içine tavan boyası yapışmayacağı için 6 ay 1 sene sonra kabarma pullanma olur.. Mat silikonlu boya yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia1979

Boyanmaz.. Silikonlu boyanın içine tavan boyası yapışmayacağı için 6 ay 1 sene sonra kabarma pullanma olur.. Mat silikonlu boya yapın

sağolun dediğiniz gibi yapacağım.
  • merhaba evim çatı katı yeni bi ev daha oturmaya başlamadık tavanda sıkıntı yok ama bi kaç kişi oturmaya başlamadan önce küf boyası yaptır dediler. evde şuan küf mantarla ilgili bi sorun yok ama ilerde karşına çıkabilir dediler ben şimdi küf koruyucu boyayı yapacağım ama astar da almama gerek var onu pek anlamadım. zaten yeni ev astar yapmama gerek varmı küf önleyici boyayı yapmadan önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: deleserna

merhaba evim çatı katı yeni bi ev daha oturmaya başlamadık tavanda sıkıntı yok ama bi kaç kişi oturmaya başlamadan önce küf boyası yaptır dediler. evde şuan küf mantarla ilgili bi sorun yok ama ilerde karşına çıkabilir dediler ben şimdi küf koruyucu boyayı yapacağım ama astar da almama gerek var onu pek anlamadım. zaten yeni ev astar yapmama gerek varmı küf önleyici boyayı yapmadan önce

Merhabalar.

Dış cephenizde ısı yalıtımı yapılmışsa küf önleyici boya almanıza gerek yok. Ama görüntü bakımdan daha iyi kapatması ve daha canlı durması bakımından küf önleyici boyayı kullanabilirsinzi duvarlarınıza.

Astar kısmını daha net açıklarsanız yardımcı olabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bruner

merhaba arkadaşlar. bizim evi badana ettirirken usta bize sormadan tavandaki alçı göbeği duvar boyasıyla boyamış. biz bunu usta gittikten sonra fark ettik. şimdi bu göbeği tekrar beyaza boyamak istiyorum. duvar boyası üzerine tavan boyası tutar mı? yoksa beyaz duvar boyası ile boyasam alçı deseni felan özelliğini kaybeder mi? bir fikir verirseniz sevinirim.

kaç yıldır boya yapıyorum, hayatımda hiç tavan boyası kullanmadım. zaten boya yapmaya başladığımda tavan boyası diye bir şey yoktu, sonradan çıktı.
    hiçbir sorun da çıkmadı bugüne kadar.
    bence para israfı.. başka da bir şey değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.