Merhaba dostlar, nostalji olması ve sevdiğimden dolayı bir playstation 2 almak istiyorum ancak fat kasa mı slim kasa mı alsam diye biraz düşünüyorum. Kendi araştırmalarımla beraber kıyasladığımda fat kasa daha uzun ömürlü, hdd takabiliyorsun ve soğutması daha iyi diye düşünüyorum. Slim ise daha rahat kırılıyor ve piyasada kırılmış olanları bulmak çok daha kolay. Benim gönlüm biraz fat kasadan yana, ancak çiplisini düzgün olanı iyi fiyata bulmak zor. Sizce hangisini almalıyım? Fat kasa alırken hangi model numarası ve hangi çipli olanından almam daha uygun olur? Cd okuyucunun bozulması ihtimaline karşı hdd takıp oynamak sizce çok uğraştırır mı? kolayca hdd takıp oynayabilir miyim sizce? Çip ve kırdırma işlerinden pek anlamadığım için soruyorum. Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar, Lenovo İdeapad 510-15IKB laptobumun bataryası şiştiği için söktüm. Bataryasız prize bağlı olarak kullanacaktım. Tüm parçaları her türlü kabloyu yerli yerine takmam ve iki kez kontrol etmeme rağmen oyunlara girdiğimde fps düşüklüğü yaşıyorum. Bu sorunumun kesinlikle yanlış veya eksik kablolamadan olduğunu düşünmüyorum. Her şeyi eksiksiz yaptım. Ancak bilgisayarı açıp oyuna girdiğimde eskiden çok rahatlıkla oynadığım oyunları oynayamadığımı ve çok kastığını farkettim. CS Go'da 100 civarı fps alırken şu anda 20 fps anca alıyorum ve bu tüm oyunlar için geçerli. Cihazda ek olarak herhangi fazlaca ısınma problemi yok. Oyunları her şeyi açıyor ama fps düşük. Oyunlarla ve programlarla alakalı bir durum değil. Sizce pil belirli bir voltajı ekran kartına veriyor olabilir miydi? Pili çıkardıktan sonra ekran kartına az voltaj gittiği için kasıyor olabilir mi? Şu anda bilgisayarı pilsiz kullanıyorum ve her yöntemi denedim.
Aygıt yöneticisinden pili devre dışı bıraktım. Bilgisayarı maksimum performans moduna aldım. Kesinlikle her şeyi yaptım yazılımsal olarak. Sizce ne yapmam gerekiyor?
Bilgisayarın donanım özellikleri:
İntel i7 7500u 2.70 gHz
8 gb ram
nvidia 940 mx 4 gb GDDR5
windows 10 pro 64 bit işletim sistemi
FİFA 15 bu sistemde oynanır mı ?
|
maviden 1 sene önce aldığım kot
|
|
Blackberry 9900 internete bağlanmıyor
|
Kameram skype ta açılmıyor
|
İhaleden otomobil almak !
|
seagate hard diskten ses geliyor !
|
GTA 5 Lamar görevinde oyun kapanıyor
|
Meslek: yok
İlgi Alanları: ilgisiz
Hela vela vel vela bagır bagır bagır |
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 303
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.647 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic